Şimdi Ara

2014 Model Full Opel Corsa Tavsıyesi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2014 Model opel corsa 1,3 cdti almayı dusunuyorum alt modellerını kullanıp tavsıyelerı onerılerınızı beklıyorum
    kısaca soyle acıklayalım corsanın full modelını almayı dusunuyorum toplamda 4 kısılık bır aıleyız benım ıcın onemlı olan hem rahatlık hemde yakıt yanı kafam esınce aılemı alıp fazla masraf etmeden cok yakmadan arac uzun kmler yapmak ozel tasarım bır corsa yaptıracagım sızler neler onerırsınız ?

İLGİNENİP YORUM YAPANLARA TESEKKURLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setbys -- 31 Ocak 2014; 22:34:02 >

• corsa aile için kullanılabilir ama bence c sınıfı araca yönelmeniz daha isabetli olur full 2014 corsa fiyatına az kullanılmış astra focus bakınız ben corsadan focus a geçtim çok memnunum 5 vites ölüm bu araçta corsa bagaj olarakta size yetersiz gelecektir aile olmasanız corsayı şiddetle önerirdim parasını sonuna kadar hak eden bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

corsa aile için kullanılabilir ama bence c sınıfı araca yönelmeniz daha isabetli olur full 2014 corsa fiyatına az kullanılmış astra focus bakınız ben corsadan focus a geçtim çok memnunum 5 vites ölüm bu araçta corsa bagaj olarakta size yetersiz gelecektir aile olmasanız corsayı şiddetle önerirdim parasını sonuna kadar hak eden bir araç

ben nedense opelden yanayım sevıyorum tasarımını gorunusunu 5 kapılı olarak tercıh edıyorum zaten bagajı fazla kafama takmıyorum duzgun yerlestırıldıgı zaman yeterlı olacagını dusunuyorum olmadı tavan bagajı devreye gırer ıste benı dusunduren ıc dıs ozellıklerı aracın full ama full olsun ıstemıyorum yanı navıgasyon bence sacma gelıyor bu aracta yanı orta konsolda cok gereksız bır durusu var gıbıme gelıyor hız sabıtleyıcıde dusunmuyorum ama kararsızım tabıkı en onemlısı yakıt nede olsa vergı rekortmenı bır ulkede yasıyoruz

• Hocam neden Corsa da karar kildiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam neden Corsa da karar kildiniz

bazı konularda okudum yaklasık yakıtı 20 25 krs arası degısıyormus cekısı ve performansı gayet guzel dıyorlar yorumlar bu yonde 2014 modellerı 95 beygır olarak uretılıyormus gecen gun odaktan aradılar bılgı verdıler ve ufak bır yazılımla kalkısları serılesıp performans arttırılabılıyormus ve yakıt aynı kalarak
  • 2. el c sınıfı baksanız daha iyi olur
  • Korando Sports aile kullanimina daha uygun. Sehiriçinde park etmesi de kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Korando Sports aile kullanimina daha uygun. Sehiriçinde park etmesi de kolay.

tercıhımı opelden yana kullanmak ıstıyorum fakat 5 kapılı olacak ama spor bır gorunume sahıp olmalı kafamıda karıstıran o fabrıkasyon olarak makyajlı kasa ozel sıparıs edecegım o kadar fazla park sorunum olacagını sanmıyorum dedıgınız aracada bakacagım
  • Hocam su yuzden sordum. Yani corsa dan sa fiesta falan bakin derim. Yakiti yine o civarda kalir ama kalitesi artar

• setbys kullanıcısına yanıt
    Bence opelden yana kullanma şansını. 2012 model corsa 1.4 enjoy sahibiyim yol ve motor sesi olduğu gibi içerde, senin full dediğin araçta 4 hava yastığı birde abs den başka bir güvenlik sistemi yok,bu devirden sonra esp'siz araç alınmaz. Ben benzinli arabada motor gürültüsünden rahatsız olurken dizeli düşenemiyorum bile. Ayrıca belli bir süreden sonra arkaya 2 kişi oturunca aracın arka amortisörlerinden gıcırdama sesi geliyor, merak etme bütün corsa sahipleri aynı durumdan şikayetçi, servise gidiyorsun yağlıyorlar ,2 gün sonra tekrar aynı ses.
    Donanim olarak bence araç boşun dolusu diyebilirim, arka camlar en donanimli versiyonda bile elektrikli değil,otomatik yanan farlar, yağmur sensörü,bluetooth ve usb özelliğine sahip araç radyosunu bile opsiyon olarak alamıyorsun, ee ne anladım ben bu full donanımdan. Ayrıca servisler diğer firmalardan biraz pahalı haberin olsun.
  • Corsa makyaj yiyecek.
    Ben fiesta bakın derim.(illa b sınıfı derseniz)
    Onun haricinde yeni Honda City , jazz , Makyajlı corsa beklenebilir.
    Ha para sizin ama bir tavsiyem de şu ara araba alınmaz.Bekleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa opel okacaksa yeni astra sedan 1.3 dizel bak.

• Kardeşimde 2011 1.4 Enjoy var ve aracından çok memnun ama bu saatten sonra yeni Corsa çıkmak üzereyken güncel Corsa alınmaz bence, araç kullanışlı, sorunsuz ve sağlam ancak eskdiğini belli eden detaylara da sahip; araç 80-90 km hızdan sonra 6. vitese ihtiyaç duyuyor ve motor sesi alıyor, manuel şanzımanının kullanımı keyifsiz, bazı güncel donanımlardan yoksun.

Ama bunların dışında severek kullanıyoruz, bizdeki lakabı da "minik Alman"
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Illa opel okacaksa yeni astra sedan 1.3 dizel bak.

Hayirlisi ile odak opele gidip modellere goz atacagim teknik servise gidip sorup sorustaracagim artik masraf cikaracak fazla yakacak arac istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Kardeşimde 2011 1.4 Enjoy var ve aracından çok memnun ama bu saatten sonra yeni Corsa çıkmak üzereyken güncel Corsa alınmaz bence, araç kullanışlı, sorunsuz ve sağlam ancak eskdiğini belli eden detaylara da sahip; araç 80-90 km hızdan sonra 6. vitese ihtiyaç duyuyor ve motor sesi alıyor, manuel şanzımanının kullanımı keyifsiz, bazı güncel donanımlardan yoksun.

Ama bunların dışında severek kullanıyoruz, bizdeki lakabı da "minik Alman"

Yeni modeli bende merakla bekliyorum sanirim odaktaki temsilcinin dedigine gore 1hafta sonra belli olacakmis yeni model ve fiyatlari ben sport dusunuyordum fakat aile isin icine girince kararlar degisebiliyor sporrta oluyor ama kayinvalide ve annem hasta oldugu icin vazgectm

• setbys kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, aile ve sağlık sözkonusu ise elbette otomobiller - donanımları 2. hatta 3. plana düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

Bence opelden yana kullanma şansını. 2012 model corsa 1.4 enjoy sahibiyim yol ve motor sesi olduğu gibi içerde, senin full dediğin araçta 4 hava yastığı birde abs den başka bir güvenlik sistemi yok,bu devirden sonra esp'siz araç alınmaz. Ben benzinli arabada motor gürültüsünden rahatsız olurken dizeli düşenemiyorum bile. Ayrıca belli bir süreden sonra arkaya 2 kişi oturunca aracın arka amortisörlerinden gıcırdama sesi geliyor, merak etme bütün corsa sahipleri aynı durumdan şikayetçi, servise gidiyorsun yağlıyorlar ,2 gün sonra tekrar aynı ses.
    Donanim olarak bence araç boşun dolusu diyebilirim, arka camlar en donanimli versiyonda bile elektrikli değil,otomatik yanan farlar, yağmur sensörü,bluetooth ve usb özelliğine sahip araç radyosunu bile opsiyon olarak alamıyorsun, ee ne anladım ben bu full donanımdan. Ayrıca servisler diğer firmalardan biraz pahalı haberin olsun.

Tesekkurler guzel bir aciklama olmus ben cosmo yaptiracagim yani istekte bulunup fabrikadan tam donanimli olarak alabiliyoruz jantlar degisik kasa makyajli konsol dizayni falan degistirebiliyoruz cunki bende otobus fabrikasindaa calisiyorum gerekli aciklamayi yapinca kabul ediyorlar sonucta parasiyla hersey ama bu sorunlari duymak beni uzdu belki yeni modelde degisiklik olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Geçmiş olsun, aile ve sağlık sözkonusu ise elbette otomobiller - donanımları 2. hatta 3. plana düşüyor.

Sagolasin o yuzden donanimli bir arac almaktan yanayim surekli sifir arac alacak halimiz yok alinca bizi 5 ssne rahatlikla goturebilecek bir arac olmali

• bence corsa aile için uygun araba değil. C sınıfı bir araba daha uygun olur. Ya da jazz,note gibi daha büyük bagajlı arabalar daha iyi olacaktır. Uzun yollarda bagaj konusu sıkıntı olur. Sırf bu yüzden millet fiorino,linea vs alıyor. Sizde bagajı daha büyük araba bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

bence corsa aile için uygun araba değil. C sınıfı bir araba daha uygun olur. Ya da jazz,note gibi daha büyük bagajlı arabalar daha iyi olacaktır. Uzun yollarda bagaj konusu sıkıntı olur. Sırf bu yüzden millet fiorino,linea vs alıyor. Sizde bagajı daha büyük araba bakın derim.

Yani sedan bir araca dogru yonelmek anlasilan en mantiklisi ama iste corsalarinda gidisine gore yakiti gercekten cok az

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.