Şimdi Ara

2014 lys edebiyat sorularının tamamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son beş yılda edebiyat için en zor sınav 2014 yılıydı ama bir türlü bulamadım. Yüzde 20si değil de tüm soruları bulan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karamsar... kullanıcısına yanıt
    1 aydır arıyorum. Ben de hiçbir yerde bulamadım

• Up

• Sınava girdiğim günden beri yani 2 yıldır arıyorum mübarek hiçbir yerde yok hayallerimi zamanında skp atan 44 mat netimi harcayan lanet bir sınavdı soruları bile hatırlamıyorum sınavdan sonra intiharı bile düşünmüştum (haşa ergenlik işte öyle böyle skmemstı hayatımı) 46-10 yapıp boun iktisata giden vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

Sınava girdiğim günden beri yani 2 yıldır arıyorum mübarek hiçbir yerde yok hayallerimi zamanında skp atan 44 mat netimi harcayan lanet bir sınavdı soruları bile hatırlamıyorum sınavdan sonra intiharı bile düşünmüştum (haşa ergenlik işte öyle böyle skmemstı hayatımı) 46-10 yapıp boun iktisata giden vardı

Ulan aynı şeyleri yaşamışız yav tamam ben o kadar edeyat çalışmamıştım ama denemelerim 45 geliyordu TG güvenderde 45 yapmıştım fıs olmuştu çok kötüydü.

• Yüzde 20si yayınlanan sorulardan bile anlaşılıyor zorluğu. En çok cumhuriyet döneminden çıkan sene de o seneydi galiba. Zor olsun da cumhuriyet fazla gelmesin ya. Yazarları eserleri uzay gibi cumhuriyetin

• ilginç gerçekten, bunu çözmek önemliydi bence ama bulmak galiba imkansız gibi bu saatten sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abartıldığı kadar zor değil paylaşılan kısmı hele edebiyat kısmıyla alakalı soruların bazıları cidden kolay olmuş bence
  • wickdxd kullanıcısına yanıt
    paylaşılan kısmın edebiyat bölümü çok kolay gerçekten.

• Ben girmiştim 2014e. Hangisinde bilgi yanlışı vardır tarzında soruların altına her şıkkı 3 4 satırdan oluşan yazar bilgileri vardı. Yani 2 satır doğru olsa ve sen bunu bilsen bile 1 kelime yanlışlığına gidiyordu soru. Bir soruda 4 5 sorunun kapsamı vardı, dengeyle falan hiç alakası yoktu. Bu sene bu kadar kasmazlar inş.

• karamsar... kullanıcısına yanıt
    Hocam en cok korktugum soru tipleri onlar yav biz her yazarin ozelliklerini bilemeyiz ki ins oyle gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam en cok korktugum soru tipleri onlar yav biz her yazarin ozelliklerini bilemeyiz ki ins oyle gelmez

Ve şıklardaki yazarlar Şinasi, Tevfik Fikret, Ahmet Hamdi falan olsa neyse diycem. Şu son dönemin antin kuntin isimleri vardı. Belki ben normalden fazla zorlanmışımdır bilemiyorum ama 2013ün sınavını çözüp güle oynaya girmiştim. Sonra baktım 2013te 7 cumhuriyet çıkmış 2014te 15

• sabah elimde 2014ün sadece edebiyat soruları var diyen bir arkadaş vardı. O soruları buraya atsa da biz de nasiplensek.
  • ben 2012 ve 2014' e girdim, 14 bir tık daha zordu ve 12 ile beraber en zor seneydi edebiyatta. Çok çelişkili sorular vardı, bilginin yanında yorum da gerekiyordu. 45+ yapan çok az vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azzur

sabah elimde 2014ün sadece edebiyat soruları var diyen bir arkadaş vardı. O soruları buraya atsa da biz de nasiplensek.

Bana attı, yayınlanan kısımla uymuyor. Başka sorularmış herhalde onlar sonra yazmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.