Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (9 Mobil) - 18 Masaüstü9 Mobil
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
271.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • 65UB950v ile 65UB980v arasında ne gibi farklar var acaba? Aralarında 2 bin lira civarında fark var. Sizce değer mi?
    Birde tavsiye edeceğiniz başka 65'' 4K tv var mı?
    Bu arada bütçe 6-7 bin arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutgozlu -- 16 Kasım 2014; 16:52:51 >

Orijinalden alıntı: bulutgozlu

65UB950v ile 65UB980v arasında ne gibi farklar var acaba? Aralarında 2 bin lira civarında fark var. Sizce değer mi?
    Birde tavsiye edeceğiniz başka 65'' 4K tv var mı?
    Bu arada bütçe 6-7 bin arası.

65ub980v serisinde Tru Ultra HD Engine Pro islemcisi var. Diger modellerde yok.
    Kaynak:
    Ub980v modeli
    Cinema desing degil. Görünüsü farklı
    8 Mega Pixel kamerası var.
    Daha Güclü bir ses sistemi.
    4 kg daha agır
    25 watt daha fazla güç tüketimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PC:intel Core i7 10700K Noctua NH-D15 Black., Asus Rog Strix Z490 E Gaming 16gb ddr4 3600, Ssd 256 gb850evo , Hardisk 4TB, MSI RTX 4070Ti Gaming X Trio 12gb. Aoc agon pro ag274QXM 2k 170hz monitör. Sinema Sistemi: Pioneer vsx 831, Harmankardon HKTS 1 5 16, Nvidia Shield 16 gb Android Tv 2TB WD element, Panasonic TX-50DXX789 Tv, Telefonlar: Samsung S24 ultra, S21 Ultra, S9 edge plus, S9, S7, Kameralar :Canon Eos 650D, Canon HF 200
    Audi A6 45 TDI Quattro 2021

• biraz evvel 55ub850v yi teknosadan aldım..yarın kuracaklar gelip..bakalım nasılmış..
  • LG 55 UB 850 V için biraz önce teknosaya gittim. Ama Philips 55 PUS 7909 modelini aldım çıktım. Yarın kurulum yapılacak. Bu değişiklikteki en büyük sebepler cihazda Android Uygulama var. Bu uygulama şu an hiçbir tv de yok. Ambright teknolojisi ve internet için kendi belleğinin 2,7 GB olması. Bu arada cihazla birlikte soundbar da verildi. İlgilenen arkadaşlar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandy79 -- 16 Kasım 2014; 22:50:53 >

Orijinalden alıntı: brandy79

LG 55 UB 850 V için biraz önce teknosaya gittim. Ama Philips 55 PUS 7909 modelini aldım çıktım. Yarın kurulum yapılacak. Bu değişiklikteki en büyük sebepler cihazda Android Uygulama var. Bu uygulama şu an hiçbir tv de yok. Ambright teknolojisi ve internet için kendi belleğinin 2,7 GB olması. Bu arada cihazla birlikte soundbar da verildi. İlgilenen arkadaşlar olabilir

Fiyat da belirtirseniz daha yardımcı olmuş olursunuz.hayırlı olsun bu arada...ayrıca bu konunun LG tvlerle alakalı olduğunu da söylemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"The First Of US"
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

LG 55 UB 850 V için biraz önce teknosaya gittim. Ama Philips 55 PUS 7909 modelini aldım çıktım. Yarın kurulum yapılacak. Bu değişiklikteki en büyük sebepler cihazda Android Uygulama var. Bu uygulama şu an hiçbir tv de yok. Ambright teknolojisi ve internet için kendi belleğinin 2,7 GB olması. Bu arada cihazla birlikte soundbar da verildi. İlgilenen arkadaşlar olabilir

Fiyat da belirtirseniz daha yardımcı olmuş olursunuz.hayırlı olsun bu arada...ayrıca bu konunun LG tvlerle alakalı olduğunu da söylemek lazım.
    LG tv alakalı olduğunu ben de biliyorum. İnsanlar burada edindiği bilgileri paylaşıyor. DH nde en güzel tarafı zaten bu değil mi? Bu arada fiyatı mağzaya özel 4000 TL. Diğer yerlerde en düşük 4400 gördüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

LG tv alakalı olduğunu ben de biliyorum. İnsanlar burada edindiği bilgileri paylaşıyor. DH nde en güzel tarafı zaten bu değil mi? Bu arada fiyatı mağzaya özel 4000 TL. Diğer yerlerde en düşük 4400 gördüm

Yok ben sıkıntı görmedim zaten paylaşımınızı ki fiyat da paylaşın dedim..tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"The First Of US"

• bulutgozlu kullanıcısına yanıt
    İç donanımda en temel farkı işlemcisi ve dahili kamerası. (Aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.)

LG 65UB950V: 6.479 TL.

LG 65UB980V: 8.097 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 17 Kasım 2014; 10:26:14 >

• Merhaba Arkadaşlar. Lg 42lb652v modelinden aldim. Fakat ozellikle beyaz goruntude ve maclarda ekranda yuvarlak yuvarlak halkalar gozukuyor. bu karartilar nedir, zamanla geciyor mu yoksa tv sorunlu mu yardimci olursaniz sevinirim.

Orijinalden alıntı: xcyranox

biraz evvel 55ub850v yi teknosadan aldım..yarın kuracaklar gelip..bakalım nasılmış..

selam, bende düşünüyorum bu cihazı, malüm mağazalarda çoklu yayın ve led ışıklar altında süslü gelebiliyoruz bize ev ortamında illaki farklıdır. düşüncelerini ve resimleri takip edeceğim.. şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba. Amcama 47LB652v model tv aldık, servis uydu kurulumunu yapmış ancak kanalların bazılarıyok. Servisi aramış, fabrika ayarlarına dönüp tekrar uydu kurulumunu yapın demişler, gelmek için para istiyorlar. Sizden ricam,
    1-Fabrika ayarlarına nasıl döndürcez?
    2-Uydu kurulumu ve kanal güncellemesini nasıl yapicaz?
    Bana birkaç cümleyle basit bir anlatım yapabilir misiniz? Forumda araştırdım ama bulamadım. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 17 Kasım 2014; 14:51:11 >
  • Cihazı geldiler taktılar(850v),cihazı önce büfe üzerine koydurdum heybetli durdu,sonra duvara astırdım cuk diye oturdu duvarda,ne büyük nede küçüktü artık..tam karar oldu...soketlere ulasimdan korkuyordum ama derler ya hani tır geçer diye aynı o hesap oldu...gelelim yayına görüntüye,kanallar arasındaki geçişin maşallahı var en fazla yarım saniye bekliyorsunuz,görüntü kalitesini Hd yayınlarda hissediyorsunuz,hemn soylemekte fayda var Hd yayıniz yoksa bu tvlere bu kdr para vermeyin benden soylemesi...internetten film seyrettim ve gerekli verimi aldim..bazı filmler flash uzantili o yüden tam ekran olmuyor lâkin kendinize.izleyecek Bisey kesinlikle buluyorsunuz..kolay kullanımı,yormuyor sadece akılli kumandaya hukmetmek için biraz pratik gerekiyor..dün akşamki izlenimlerim bu kdr

Orijinalden alıntı: xcyranox

Menüde facebook yok yalnız biryerdenmi indiriyoruz beylere menuye?bilgisi olan var mı?

Sizce şimdiden 4K getekli mi fazladan para vermeye yoksa iyi bir full hd tv tatm8n edermi bol hd kanal tv izleyen ve ps4 oynayan biri için.?onun disinda cok netten dizi film fln izlemiyorum.ps4 ün browser ve utube u çok çok basarili zaten.

"The First Of US"
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrasahin58

Merhaba Arkadaşlar. Lg 42lb652v modelinden aldim. Fakat ozellikle beyaz goruntude ve maclarda ekranda yuvarlak yuvarlak halkalar gozukuyor. bu karartilar nedir, zamanla geciyor mu yoksa tv sorunlu mu yardimci olursaniz sevinirim.

Ben de aynı soruyu soracaktım. Pazar günü Teknosa'dan aynı televizyondan aldım. Beyaz ve açık renkli düz zemin görüntülerde belli aralıklarla sıra sıra lekeler var. Panel aydınlatmasıyla ilgili birşey mi?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.