Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ucuz, iyi ve yerli olsun derseniz Vestel'in modelleri var. Onun haricinde LG'lere de bakabilirsiniz.

100 TL. Maxi Puan:

100 TL. Chip Para:
    GittiGidiyor
    LG 42LB652V 3D SMART,3D,UYDU ALICILI,2 GÖZLÜK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lb652v-3d-smart-3d-uydu-alicili-2-gozluk-131280347

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Şubat 2015; 23:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Konu LG başlığı ama, yine de fikrimi aktarayım;

3D, Smart vb... heveslerin yoksa Vestel'in ürettiği Nexon, SEG, Finlux vb... yan markalarından bir ürün alabilirsin. 40-42" dediğin özellikleri olmayan ama dahili uydu alıcısı olan. Kanal geçişleri hızlı, biss key girilebilen, yazılım ile oynayıp bir sürü özelliğini de açabileceğin bir TV'yi 40-42" 850-950 TL aralığında bir yerlerde alabilirsin.

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin tesekkurler bu guncelleme ne zMan gelir peki la965v ye ? Ya da guncelleme ile bu sorun cozulur mu ?

• curacura C kullanıcısına yanıt
    İnsallah en yakin zamanda guncelleme gelir.. Lg nin sitesinde 970v ye guncelleme var ancak 965v de sitede guncelleme gorunmuyor.. İnsallah uzun sure beklemeyiz.. 4k tv var ama izleyemiyoruz cok guzel..

• Merhaba arkadaşlar,

Bende 42LB670V için aylardır araştırma yapıyorum. Aldım alcam ama içim nedense rahat değil. carrefour da 1699tl. Alıp almamam konusunda tavsyelerinize ihtiyacım var.

Saygılar.
  • Dün sanirim lg komple bir revizyon yapti ayni anda lb870 serisine ve bh9540tw (belki komple bh serisine)serisine ayni da guncelleme geldi.changelog hicbir zamanki gibi yok ama tv inanilmaz hizlandi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SstD

Merhaba arkadaşlar,

Bende 42LB670V için aylardır araştırma yapıyorum. Aldım alcam ama içim nedense rahat değil. carrefour da 1699tl. Alıp almamam konusunda tavsyelerinize ihtiyacım var.

Saygılar.

Fiyat performans orani iyi. Çift kumanda ile geliyor. Görüntüsü iyi. Bunlar artıları.

Açılırken çok bekliyor. Hdmi seçmek için bile webos saçmalığının yüklenmesi bekleniyor. 5-10 saniye kadar. Köşelerde karanlık noktalar var. Beni rahatsız etmese de kafayı takanlara tavsiye etmem.

• 04.41.32 numaralı güncelleme geldi (42LB670V)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 28 Şubat 2015; 16:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien2000a

quote:

Orijinalden alıntı: SstD

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar.

Fiyat performans orani iyi. Çift kumanda ile geliyor. Görüntüsü iyi. Bunlar artıları.

Açılırken çok bekliyor. Hdmi seçmek için bile webos saçmalığının yüklenmesi bekleniyor. 5-10 saniye kadar. Köşelerde karanlık noktalar var. Beni rahatsız etmese de kafayı takanlara tavsiye etmem.

Hdmi için webosa girmeye gerek yok.kumanda dan input seçeneğinden hdmi seçiliyor.
    Açılırken öyle çok beklemiyor.5 snyi bulmuyor galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni güncelleme ile köşelerdeki karanlıklar baya azalmış lb 670v sahibiyim.. web browserda da gelişme gördüm bellek yetersiz hatası almadım henüz
  • MErhaba son yazdıklarınız bu akşam 42LB670V alacak biri olarak çok işime yarayacak samsung tv mi usb video modunu acayım derken bozdum gönlüm samsung ister amma bu iyi gibi şimdi alacağım gibi duruyor web browser hızı youtube, dizi sitelerinden video vb. oynatma uyululugu düzeldi alınır mı diyorsunuz? carrefourdan alacağım acil cevaplarınız bekliyorum aklım samsung uyumluluğunda hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: beldor

MErhaba son yazdıklarınız bu akşam 42LB670V alacak biri olarak çok işime yarayacak samsung tv mi usb video modunu acayım derken bozdum gönlüm samsung ister amma bu iyi gibi şimdi alacağım gibi duruyor web browser hızı youtube, dizi sitelerinden video vb. oynatma uyululugu düzeldi alınır mı diyorsunuz? carrefourdan alacağım acil cevaplarınız bekliyorum aklım samsung uyumluluğunda hala

pm attım ama hocam bence alma. kenarlardaki karanlıklar gitmiş durumda evet ama web browser hala sorunlu ve yavaş. ve yetersiz bellek uyarısı verip kapanıyor sürekli dizi izlerken. internetten dizi izlemek isteyen tv browserı ile lg ye yaklaşmasın derim. samsung alın quad core işlemci var içinde daha iyi.

maç izleyemeyi düşünen de uzak dursun derim gölgelenme yapıyor ips panel yeşil ekran hakim olunca tvde.

onun dışında renkler vs çok hoş ve doğru veriyor 3d si de samsung a oranla bin kat iyi.

yeni seri lg tvyi usbden film ya da 3d film izlemek isteyenlere önerebilirim ancak. oyun, playstation vs için de yeterli aslında 670v üstü yüksek hz oranına sahip seriler.

ama maç izlemek isteyen de browserdan dizi izlerim diyen de uzak dursun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 4 Mart 2015; 15:58:35 >

• Vatal V kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 42lb670v siparişi verdim mediamark tan 1600 tlye benim için internet performansı çok önemli değil sipariş verirken en çok köşelerdeki karartı sorunu tereddüte bıraktı o da düzeldi diyorsunuz yazılımla
    maçlarda çok mu kötü hocam görüntü benim için bu tvde en önemli şey görüntü ve 3d performansı film ve maç izlerim genelde

• Merhaba arkadaşlar,

LB670V ile LB730V arasında dizayn ve benim için önemsiz olan 100HZ'lik MCI farkı dışında ne farklar var ?

Bazı yerlerde paneldeki teknolojide (direct - edge) fark var gibi şeyler okudum ama ilk sayfadaki verilerde bunu doğrulayabilecek veriye rastlamadım.

Şu an piyasada ikisi arasında 300 TL fark var, buna değecek bir teknolojik fark var mı ?
  • crasy C kullanıcısına yanıt
    renkler güzel, görüntü güzel, 3d performansı 670v almışsınız gayet iyi yüksek hz değerlerinde. baş ağrıtmıyor göz yormuyor.

ama maç izlerken bence kötü. ips panellerin tepkime süresi fazla olduğundan ekranda bir renk tonu hakim olduğunda ve hızla değiştiğinde banding denilen gölgelenme sorunnu yapıyor.

şu da var benim gözüm hassas olduğundan gölgelenmeleri görebiliyorum. ha göze çok mu batıyor derseniz çok batmıyor abartmamak lazım. ama gene de fark ediyorum canımı sıkıyor sizin canınızı sıkacak seviyede olmaz sizi tatmin eder belki.

ama banding problemi bu paneli kullanan tv lerde kaçınılmaz bi sondur. orası kesin.

• dweller kullanıcısına yanıt
    bence 670v alın zira direct led kullanıyor ve 700 hz ile 1000 hz arasında fark yok. gerçek panel tarama hızı 100hz zaten ikisinde de. ayrıca 730v 800 hz bildiğim kadarıyla ve ikisi de direct led kullanıyor. fark yok denecek kadar az.

edge led almayın derin köşelerden aydınlatma sağlar bu modeller. o nedenle parlaklık düzgün bi şekilde dağıtılmaz bazı yerlerde kararmalar olur ekranda. ha direct led olduğunda da köşelerde kararma sorunu oluyor bu kez de ama edge led kadar rahatsız edici değil en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

bence 670v alın zira direct led kullanıyor ve 700 hz ile 1000 hz arasında fark yok. gerçek panel tarama hızı 100hz zaten ikisinde de. ayrıca 730v 800 hz bildiğim kadarıyla ve ikisi de direct led kullanıyor. fark yok denecek kadar az.

edge led almayın derin köşelerden aydınlatma sağlar bu modeller. o nedenle parlaklık düzgün bi şekilde dağıtılmaz bazı yerlerde kararmalar olur ekranda. ha direct led olduğunda da köşelerde kararma sorunu oluyor bu kez de ama edge led kadar rahatsız edici değil en azından

Zaten ilk sayfadaki teknik detaylara baktığım zaman bir tek MCI değeri farklı gözüküyor ki ben zaten alırken gerçek panel hızına göre TV alacağım.

Eğer ki başka bir fark yoksa, o zaman bir tek dizayn farkı kalıyor.

Bilgiler için teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar,

LG konusunda tecrübeli arkadaşlardan aşağıdaki konuda tavsiye alabilir miyim?

Aşağıdaki modeller şu anda alacağım yerin stoğunda olan (1 tane alma hakkım var. Başka olaydı size de söylerdim. Bu fiyatlar nerede diye merak etmeyin.) ve yanındaki rakamlar bu cihazlara yaklaşık vereceğim fiyatlardır. Kriterlerim ;

Yüksek panel frekansı (bunların arasında 50Hz bildiğiniz varsa baştan eleyelim). İyi bir 3D deneyimi, büyük ekran (65 , 60, 55 sıralaması isterim aslında), az enerji tüketimi (yani 100 watt'ın altında kalsa fena olmaz diye düşünüyorum), mümkün olduğunca doğru renkler, iyi karanlık sahne performansı.

Smart'tan çok beklentim yok. Web'den bir şey izlemem. Ama kanal EPG bilgilerini falan web'den dolduruyorsa fena olmaz. (Bunu yapıyor mu bu cihazlar? Vestel yapıyor)

Sonrasında belki UHD cihaz tercih ederim 3D kalitesi Full HD olsun diye. İşte 4K 60p desteklesin derim başka cihaza gerek kalmadan direkt kendi uydu alıcısı ile 4K yayınları alayım diye. HDMI 2 ve USB 3 desteği falan isterim. Ama bunlar ek kriterler denebilir.

55LB620V 1.550
    55LB652V 1.750
    55LB670V 2.150
    55UB830V 2.150
    55UB850V 2.800
    60LB870V 3.450
    65UB950V 3.850
    65UB980V 5.300

• dweller kullanıcısına yanıt
    2 tvde 100hz

lb870 edge led diğer alt modeller direkt led

direkt led de kararma sorunları görülüyor.
    edge ledlerde ışık sızmaları falan ...

dizayn farkı var resmi siteden de bakın belki 1-2 özellik farklıdır . 300 tl fark fazla ...
  • lg pasif 3d modeller
    uhd de ub9 serisi 100hz ub8 serisi 50hz
    fhd de lb620 50hz diğerleri 100hz
    4klar yüksek watt harcar ama o kadar önemli değil .
    karanlık sahne iyi olsun dersen ips de pek iyi değil tvde sorun varsa ışık sızması gibi va panelde de fark etmiyor.
    60lb850 paneli bilmiyorum farklı olabilir . 60inçler değişik çıkıyor. 60inç pek tavsiye edilmiyor.

UHD alırken önemli olan bu özellikler
    HEVC (H.265) ?
    HDMİ 2.0 ?
    USB 3.0 ?

fiyatlar böyle diyorsan 4k al . bu modellerde hevc vardı kullanıcılara da sorun en iyisi firma bilgileri de yalan çıkıyor.
    önemli olan bütçede sizin bütçe yok

65UB980V 5.300
    65UB950V 3.850

55UB850V 2.800
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.