Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11.com'da 2.233 TL. İndirim kuponu vs. ile daha ucuza da alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce bir arkadaş sormuştu.

İnternet bağlı olmasına rağmen network unstable yazıyor ve uygulamalar açılmıyor diye. Aynısı bende de olunca araştırdım. Anlamsız bir şekilde WEBos'lu televizyonlar DNS seçiyor. Evde routerımda tanımlı DNS'im ile PS3, PS4, LG LA870 TV gibi cihazlar problemsiz internete çıkarken WebOS'lu LB670'im bağlanırken bu hatayı veriyordu.

Network/Wifi kısmına girip manuel ayarlardan DNS değiştirince problem çözülüyor. Ancak 8.8.8.8 DNS i de kabul etmiyor. Internetten bulduğunuz başka bir DNS girerseniz problem çözülüyor.
  • trt ultra hd ye geçince hd kanalı ne olacakmış ?
  • BENCE YARARLI BİR BİLGİ

ALINTIDIR_

Tv yi aldığınızda teslim kağıdını imzalamadan tv yi bir bilgisayara bağlayıp ölü piksel için bu testihttp://www.pikseltesti.com/ vertical banding(dikine siyah karartılar) sorunu için de bu testihttp://i.imgur.com/uD2xe.jpg yapın.
    Bu aralar sorunsuz panel bulmak gerçekten zor ama böyle yaparsanız ve sorun çıkarsa aynen pakedine geri koyup yenisini yollarlar.Bir kere imzayı attıktan sonra sorun çıkarsa değişimi biraz zor oluyor.Benim televizyonum da başta farketmediğim vertical banding sorunu mevcuttu sonradan philips sağolsun tv mi değiştirdi.Aynı tv den abimde aldı onun televizyonundada bendeki kadar olmasada aynı sorun vardı yolladık ama değişimi kabul etmediler yasal sınırda dediler sorun için.

• Pc'den tv'ye smartshare programı ile filmi açıyorum.Filmlerde dil/altyazı seçme seçeneği aktif olmuyor.Örneğin aşağıdaki filmde altyazıyı kapatamadım.Dili değiştiremedim.Smartshare programında herhangi bir seçenekte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 20 Ocak 2015; 1:10:26 >
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Trt Hd farklı Trt 4k Hevc kanalı farklı benim listeye otomatik eklendi tabiki ses var görüntü yok 4k tvsi olanlar denesin
  • serviio programını kullanın tavsiye ederim.
  • Selam arkadaşlar,

OLED konusunu ana başlığından takip ediyorum ancak buraya bakan başka kişiler olabilir diye buraya da yazayım dedim. Aşağıdaki gibi sorularım var, yardımcı olabilecek var mı?

55EA970V , 55EA980V ve 55EC930V arasındaki farkları (LG'nin sitesinde verdiği detaylar seviyesinde, onun önünde hoparlörü var, bunun arkası daha düz gibi değil de) bilen var mı?

Onun paneli 100hz, bununki 200hz, bunun motoru daha iyi, şunun beyaz seviyesi arttı, bunun bilmemnesi azaldı falan gibi.

Bildiğim kadarıyla önce 980 modeli çıkmış, sonra 970 (nedense). En son modelin 930 olduğunu biliyorum. Amacım 4.000 seviyesinde 980 yakalarsam almak, yoksa 5.000 seviyesinde 930 modeli almak. Ama bu amaç doğru bir amaç mı bilemiyorum.

Yorumlarınız ne olabilir? Şu andaki fiyatlar ile konuşursak 4.400 TL civarında yakaladığın bir 980'i mi almak mantıklı, yoksa 930'da çok fazla şey düzeltildi, 6.400 ver (2.000 TL farktan bahsediyoruz) ama 930 al demek mi mantıklı?

• Merhaba..
    LGUB980v 65 inch kullanan yorumcular bu sistemi almamı önerir mi??? O kadar çok araştırdım ki ne sony kaldı ne philips ne samsung. 😞😞 karar aşamasında masadaki model bu. Sizin bana önereceğiniz 65 inch model tv varmıdır? Şimdiden sağolun.

• BURAKKARABUDAK kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak Samsung 8200-8500 serisine de bakabilirsin.

• Samsung uhd modeller lg kadar kaliteli görüntü vermedi bana sanki. 😑

Seyrettiğin medya ile ilgili de olabilir.
    LG 55UC970V kullanıyorum, memnunum. Alternatif olsun diye Samsung modellerini yazdım.
    Hangisi hoşuna giderse artık. 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 23 Ocak 2015; 9:52:38 >
  • eyv sağolasın :D bu arada webos tan memnunmusun ?? o kadar çok kafa bulandıran var ki.
    Fena değil, alışmak gerekiyor. Menüsünün biraz daha hızlandırılması lazım. Yazılım güncellemeleri geldikçe belki düzelir. Şimdi WebOs 2.0 versiyonu çıkmış. 2015 Modellerde kullanacaklar. Önceki serilere bu yükseltmeyi vermeyecekler anlaşılan.

Fiyat, pasif 3d, güncel bağlantı desteği, medya oynatımı, USB 3.0, USB üzerinden 4k oynatımı, H.265 desteği, WebOs, makul görüntü kalitesi sebebiyle LG'yi Tercih ettim.
    4k test yayınlarını doğrudan TV'den seyredebiliyorum. Şu anda Turksat 4k test yayını var. Yakında TRT HD Ultra kanalı da dahil olacak. Bu önemli bir ayrıntı. H.265 çözemeyen TV'ler ek donanıma ihtiyaç duyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 23 Ocak 2015; 10:24:26 >
  • verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Rica ederim. Marka bağımlılığı en anlamadığım şeylerden biridir. Ürün alırken fiyat/performans ve beğeni odaklı olmak lazım. Babamızın firmaları değiller nihayetinde! :-)
  • kesinlikle öyle koyu bir marka takıntım yok hangisi iyiyse onu tercih ederim. sonuçta büyük meblağlardan bahsediyoruz. mesela philips in yeni tv lerini gördüm mesela onlarda fena cihazlar. tv de beyaz oranı mükemmel. bariz fark yaratıyor. ama 55 inch ten büyük modeli yok henüz çıkmamış 9, ayda gelicek diyorlar. bnde beklemek istemedim. lg devasa görüntüsü ve kemikli duruşu bana güzel geldi. :D
    LG UC970V almadan önce Philips'in yeni 8 serisi 55PFS8109/12 Android cihazı hoşuma gitmişti. Gidip inceledim ama pek aklıma yatmadı. Mağazadaki ürün görevlisi 4K video bile gösteremedi. Çünkü USB üzerinden bu çözünürlüğü desteklemiyor. Kullanım kitapçığında da bu durum yazıyor. Sonra USB 3.0 girişi yok, aktif gözlük kullanıyor.
    Alacağın modeline göre H.265 ve DTS çözüp-çözmediği, aktif-pasif 3d kullandığı konusuna dikkat edilmeli. En üst seviye TV'lerinde 100 hz. kullanıyor. Diğerleri 50 hz.
    Philips TV'ler artık Çinli TP Vision firmasının. Eski kalitesini koruyor mu emin değilim. Görüp kararını versen daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 23 Ocak 2015; 11:49:47 >
    Hocam samsung hu8200 ve lg ub980v kullandim samsung Ferrari lg murat 124 aradaki fark bu kadarcik 😊 sakin ola lg lg ye bulaşma ben iade edebilmek için avukatimi devreye soktum neredeyse mahkemelik olacaktim lg TV'lerde dehşet banding sorunu var maç izlenmiyor ve beyler bunu hata olarak kabul etmiyorlar izlemeye engel değilmiş istersen al ama kafani duvarlara vurursun...

• Öyle abartılacak kadar bir durum yok diye düşünüyorum. Size çok problemli bir ürün denk gelmiş de olabilir. Çerçeveyi ve markayı kapatıp seyretseniz tereddüt edeceğiniz veya bilemeyeceğiniz durumlar mutlaka olacaktır. Aradaki fiyat farkını da dikkate almak lazım. Samsung UHD Curved TV'ye AVM'nin koridoruna koymuşlardı. Futbol görüntüsü vardı. Topun arkasından gölgesi gidiyordu. Sonuçta bu LCD-LED TV'lerin zayıf yönleri. Her modelde farklılık gösterebiliyor. Önceki yorumumda Samsung'un 8200-8500 serilerine de bakmasını tavsiye etmiştim. Görüntü ve ses sistemlerinde kişiden kişiye beklentiler ve zevkler değişebiliyor.
    Ayrıca 65UB980V yerine 65UC970V modelini tavsiye ederim. Direct Led ve Curved. Tüm güncel bağlantıları destekliyor. (Benim TV'nin 65" olanı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 23 Ocak 2015; 13:50:47 >

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.