Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2014 Japon Style "L" Beden Erkek Gri Eşofman Altı - 20TL Satın Al 22 Temmuz 2014 22:59 1 1 2014 Japon Style "L" Beden Erkek Gri Eşofman Altı - 20TL Merhaba Arkadaşlar, 2014 Japon Style "L" Beden Erkek Gri Eşofman Altı - 20TL İstanbul İçi Elden Altunizade'den Teslim Edilebilir - Diğer İllere PTT Kargo İle Gönderilecektir (7TL) GET İle Almak İsteyenler -http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-2014-japon-style-l-beden-erkek-gri-esofman-alti-172850746/detay/ Yurt Dışından Japon Style "L" Beden Erkek Gri Renk Eşofman Altı Aldım Ama Beden Bende Uyumsuzluk Sağladı Malesef. İade de Edemiyorum Beden Sebebiyle. Aldığım Fiyata Vereceğim. Bu Ürünün Aynısının Türkiye'de de Satıldığını Gördüm Ama Kargo Hariç 30TL Civarından Satılmakta. Almak İsteyen Arkadaşa İstanbul Altunizade Civarında Elden Teslim Edebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] MSI GT 1030 2GH LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı [SATILIK] Sıfır Intel i5-11600K Altı Çekirdek 3.90 Ghz İşlemci [SATILDI] Sıfır Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi [SATILIK] 8 Adet iPhone 6/6S/7/8 Plus Tempered Ekran Koruyucu ve 2 Adet Sıfır Silikon Kılıf