Şimdi Ara

2014 için Hedefi yüksek olan tmciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki yazı nasıl geçirmeli sizce arkadaşlar ? ygs mi bitirmeli yoksa 10-11 lys konularını eksiksiz hale getirip dershaneyle mi ygs başlamalı ??

• Benim Hedefim İkisinide bitirmek.Ygs konularım Yaza başlamadan inş bitcek coğrafya kalcak sadece deneme çözcem yazın inş ve 10 11 matematik geometri edebiyatı bitirmeye çalıscam seneye çok kasmama gerek kalmıcak rakiplerim ygs konuları çalısırken ben rahat rahat türev integral cumhuriyet edebiyatı dinleyebilceğim :)

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

önümüzdeki yazı nasıl geçirmeli sizce arkadaşlar ? ygs mi bitirmeli yoksa 10-11 lys konularını eksiksiz hale getirip dershaneyle mi ygs başlamalı ??

Yazin ygsyi bitirebilecegini dusunmuyorum ama mat1 ve geometri yi hallet,sene icinde millet konu calisirken sen bol bol test deneme falan cozersin.Gelelim lysye yaz tatili boyunca kicini devirip yatma tabi otur 10. ve 11.sinif matematik konularini bitir.Sonra bol bol tekrar yap.

Dediklerimi yaparsan cok rahat edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichbinblau -- 13 Nisan 2013; 15:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat-2 de tek eksiğim Parabol trigonometri kardeş bence 11.sınıf matematiğinde bişey yok toplam çarpım logaritma karmaşık sayılar Permütasyon Kombinasyon Olasılık Diziler Mat-2nin en kolay konuları.

Orijinalden alıntı: trajle1453

Mat-2 de tek eksiğim Parabol trigonometri kardeş bence 11.sınıf matematiğinde bişey yok toplam çarpım logaritma karmaşık sayılar Permütasyon Kombinasyon Olasılık Diziler Mat-2nin en kolay konuları.

permütasyon olasılık kombinasyon mat2'nin en zor konularından biridir ya, bu kadar küçümseme bence
  • Aslında 10 11 çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Genelde mezunların da söylediği zaten ygs çalışmak için sene içinde çok zamanınız olacak lysyi boşlamayın. Ha ben ne yapacağım ygs çalışacağım çünkü dershanede iyi bi sınıfta olmam lazım.
    Not:11. sınıf mfyim.

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

quote:

Mat-2 de tek eksiğim Parabol trigonometri kardeş bence 11.sınıf matematiğinde bişey yok toplam çarpım logaritma karmaşık sayılar Permütasyon Kombinasyon Olasılık Diziler Mat-2nin en kolay konuları.

permütasyon olasılık kombinasyon mat2'nin en zor konularından biridir ya, bu kadar küçümseme bence

Kombinasyon,Olasılık her zaman bana kolay gelmiştir.Permütasyon zorlandığım konu ama onuda halletcem.

en saçma ve basit konuları gereksiz işlem uzunluğu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.