Şimdi Ara

2014 Grand Picasso ile Aranızdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

6 yıldır renault megane 3 kullanıcısı olarak, daha büyük bir araca geçmek için 2014 grand picasso 1.6 e-hdi aldım. Bu aracı çok araştırdım, ya scenic, ya picasso yada 5008 eski kasa alacaktım, ama en çok olumlu yan ve yorumlar picasso da olduğu için citroen markasına 2.el olarak güvenip aldım.

-ilk izlenimlerim olarak bende megane 3'ün full paketi vardı, mesela araçtan çıkınca uzaklaştığım anda kendisi otomatik kapıları kitliyordu, grand picassoda bu yok.

-Megane 3 te bluetooth ile bağlanınca youtube den video falan açtığımda, ses ve görüntü aynı anda senkronizeydi, ama picassoda görüntü 2-3 saniyelik gecikme ile geliyor

-Megane 3 te aracı kullanınca alt takımlar küt küt vurmuyordu bunda vuruyor,

Şimdi aldığım gün termostatını değiştirdim, ardından P1352 hatası verdi, sonra bujileri değiştirdim, sonra akü gücü ölçüldü 8.2 çıktı, akü aldım. Ardından dün yine P1352 arızası verdi, aracı bir süre kullandım geçti. Anlamadım ustaya soruyorum topraklama kablosundan yapmaz diyor zorla bugün kontrol ettirdim topraklama kablosu takılı dedi. Bazen 2-3 saniyeliğine kısa far hatası gibi birşey verdi ekranda uyarı olarak. Alt takımları gösterdim hafif çukurlarda luk luk ses geliyor, kontrol ettiler alt takım sağlam diyorlar, teşhis edilecek birşey bulamadılar, ama aracı ben kullandığımda çukurlarda falan sanki altı kopacak gibi geliyor, özellikle sağ taraf. Bu gibi sıkıntıları yaşayan oldu mu?

-Diğer türlü aracın genişliği ve konforundan memnunum. Ha birde ekranda 50 kuruş boyutunda ölü pixel var bu tamir ediliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.