Şimdi Ara

2014 FORD S-MAX (II.NESİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frankfurt Otomobil Fuarı'na hazırlanan yeni S-MAX'in fotoğrafları yayınlanmış.
    Öteden beri geniş bir aile otomobili olarak düşlediğim S-MAX'in ikinci nesli bence mükemmel olmuş.
    Hele yolcu kabinindeki yenilikler konseptteki gibi olursa: katlanarak zemine kaybolan arka orta koltuk mükemmel bir buluş.

Kaynak ve diğer (60) resimler için: Turkeycarblog
    http://www.turkeycarblog.com/2013/08/ikici-nesil-s-maxin-habercisi-olan-2013-ford-s-max-konsept-duyuruldu-60-fotograf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 5 Eylül 2013; 13:41:13 >

• "Konsept" sonuçta. O konsol öyle kalmaz Ford alışkanlığını bırakmaz kalabalık bir konsol koyar.

83 bin TL olan şimdiki araç bu tasarım ve yeni model anlayışıyla 100bin TL'yi bulur.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Konsept de olsa ben "gerçekleştirilebilir" diye düşünüyorum. Ya da büyük oranda.

2014 FORD S-MAX  (II.NESİL)
  • S-Max için bir şey diyemem, ama bu aralar büyük ve geniş bir araç tavsiyesi isteyenlere C-Max öneriyorum.
  • Fütürisrik yan aynalar, kapı kollarının olmaması gibi konsepte özgü olan unsurlar dışında Ford, bu tasarımı hiç değiştirmeden uygulasa harika olur. Şu haliyle iç-dış tasarım mükemmel.
  • Arkadan sciroccoya benzettim
  • GAYRI kullanıcısına yanıt
    Sadece ön çizim için söyleyebilir bu. Arka tasarım, yan tasarımlardaki eksikler (kapı kolları) ve üstünün cam olması olanağı olmayan genelde konsept araçlarda olan şeyler. Zaten verdiğiniz linkte de konsept yazmakta. İç tasarımın da öyle gelmezi zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konsola ve iç tasarıma bayıldım.Özellikle konsol çok hoşuma gitti, umarım bir sürpriz yapıp iç mekanı bu şekilde tanıtırlar.

Ford'un konsoldaki minicik minicik tuşları hiç hoşuma gitmiyor.

Bu araca idrive benzeri bir sistem yakışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.