Şimdi Ara

2014 fem matematik kapsül denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alan var mı? ne düşünüyorsunuz hakkinda? 1.sini çözdüm biraz önce o kadar kolay ki atasim geldi kitabı. Diğer denemeler de böyleyse cozmeyecegim galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

alan var mı? ne düşünüyorsunuz hakkinda? 1.sini çözdüm biraz önce o kadar kolay ki atasim geldi kitabı. Diğer denemeler de böyleyse cozmeyecegim galiba.

bencede kolay ama benim atasım gelmedi bir zararı yok sonuçta ve güvender kolaylığında değil.
    her şeyde kolay bu ne siz üstat olmuşunuz
  • la olm saka mi yapiyosun 40 soruluk sinav 25 dk da cozulur mu neyini savunuyosun bana o denemenin? problem sorulari saka gibi. zaman kaybetmem gerekirken kalem oynatmadan 3 tane cozmusumdur rahat. ilerde zorlasior mu onu soyle.

ayrica zaman denemelerinde matematik bölümünde genelde en fazla 1 2 y yapıyorum. kendi capimda üstadım ok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

la olm saka mi yapiyosun 40 soruluk sinav 25 dk da cozulur mu neyini savunuyosun bana o denemenin? problem sorulari saka gibi. zaman kaybetmem gerekirken kalem oynatmadan 3 tane cozmusumdur rahat. ilerde zorlasior mu onu soyle.

ayrica zaman denemelerinde matematik bölümünde genelde en fazla 1 2 y yapıyorum. kendi capimda üstadım ok?

hocam kızma ya alınmışın
    neyse zorlaşmıyor bu arada benimde genelde full gelio fem kapsüller saçma.. nie aldımki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    LYS DENEMELERİ
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.