Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
427.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arjantin Almanya'dan 1990 nin intikamını alıp Brezilya ile final oynamalı benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team Howard efsaneydi yalnız.Uzun süre unutulmaz bu performansı.Takımını tek başına taşıdı uzatmalara.
  • Bi süpriz göremedik ikinci turda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Arjantin Almanya'dan 1990 nin intikamını alıp Brezilya ile final oynamalı benim gözümde.

Arjantinin almanya ile finale kadar karşılaşma ihtimali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

quote:

davaro buradan yazmayı bırak pm ye gel bakalım sen süper slk. senin liderin yiğit bulut.. allahın ergosu ya 91 adet üyeliğin var

@Akhenaton.. hala kaynana semra gibi dır dır dır

bak hacı cidden soruyorum sen şu bir mesajı hangi konuya attın bir yıldır mesaj sayın bir ya çok davarsın kafan basmıyor burda 365 gün boş muabbet yapıyorsun yada bizim bilmediğimiz bir şey biliyorsun bu arada faeke olan sensin

olm fake üyelik mesaj sayısına göremi bakılıyor.burada senin gibi balon messici trollere ayar vermek hoşuma gidiyor bütün gün buradayım.soralımmı yöneticilere beraber kimin kaç üyeliği var diye he yerrrrmi gökmen kaynana semramı demeliyim yoksa.

sineğin biri dünya kupasından önce süper slk cr'nin önderliğinde portekiz dünya kupasını kazanacak diyodu

http://www.youtube.com/watch?v=qeBCeWlo4bM

akhenaton temsili@Akhenaton. sana baktım semrayı gördüm semraya baktım seni gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Çeyrek Final Şeması

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Brezilya VS Kolombiya = Ekstra uzatmalarda sonuçlanır.
    Arjantin VS Belçika = Penaltılarda sonuçlanır.
    Hollanda VS Kosta Rika = Normal sürede sonuçlanır.
    Fransa VS Almanya = Her şey olabilir.

yari final

Kolombiya - Fransa

Hollanda - Arjantin

final: Kolombiya - Hollanda

• Schweinsteiger7 S kullanıcısına yanıt

• 13 Orandan Kolombiya şampiyonluk alacam 50 lira falan. Grup öncesi 40 orandan almayı düşünüyodum hazırlık maçlarında beklediğim gibi dğeillerdi şuan en diri takım. Brezilyayı çok raht geçerler.Sabahtan akşama kadar övdüğünüz Brezilya 4 Maç oynadı hala ışık yok. Kolombiya çakacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı Final bence,

Kolombiya VS Almanya
    Hollanda VS Arjantin
  • puhaha o videodaki net direk sana ait 7-8 yaşında bebe videosu.yalnız tam yapamamışsın ne beceriksizsin be semra @Akhenaton. daldan dala
  • eşleşme yorumum

Brezilya-Kolombiya: Ev sahibi olmanın avantajlarıni brezilya yeterince kullandı. Buraya rakiplerinin beceriksizleri sayesinde rahatlıkla geldiler. Ancak artık zamanlari doldu. Kolombiya bu maçı kazanır

Fransa-Almanya: Erken final diyebilirim. Bu maç için bir yorum yapmak zor. Içimden Almanya geliyor

Hollanda-Kosta Rika: Kosta Rika eşleşme konusunda ne kadar şanssız olsa da (ingiltere,italya,Uruguay,yunanistan) tüm maçların üstesinden geldi. Ancak hollanda pek çok kisi tarafından favori olarak yorumlandiriliyor. Maci hollanda kazanir

Arjantin-Belçika: Arjantinin buraya kadar gelmesi bile hata. Belçika kazanir

YARI FINALLER

Kolombiya-Almanya: Çekişmeli bir maç olur. Kolombiyanin sansi yaninda olursa kazanabilir

Hollanda-Belçika: Belçika tecrübesizligi yüzünden bu maçı kaybedecektir

FINAL

Kolombiya-Hollanda: Hollanda bu maçı 1 farkla kazanır

AHTAPOT SYMBOLSONG

• Schweinsteiger7 S kullanıcısına yanıt
    bak güzel kardeşim burda herkein en az 100 mesajı var senin ise bir yıldır bakıyorum numune gibi 1 mesajın var ve hiç artmıyor sen numunemisin arkadaş git biraz başka konularda vızılda ha cahilisen ki öyle düşünüyorum bir iki boş meşaj at ac bir konu kendi kendine mesaj at
  • Dünya kupasında izlediğim en keyifli maçtı. Amerika kadrosu isim isim tırt olmasına rağmen takım olarak çok iyiler.
    Belçika'nın sol bek çok iyiymiş,ayrıca hazard resmen yokları oynuyor. Robben ve birazda messi haricinde yıldızlar sönük kaldı bu kupada.
  • quote:

bak güzel kardeşim burda herkein en az 100 mesajı var senin ise bir yıldır bakıyorum numune gibi 1 mesajın var ve hiç artmıyor sen numunemisin arkadaş git biraz başka konularda vızılda ha cahilisen ki öyle düşünüyorum bir iki boş meşaj at ac bir konu kendi kendine mesaj at

olm foruma sizle eğlenmek için geliyorum istersem 1000 mesajda olur sorun değil yeterki senin gibi hem kafası boş hemde mesajların içeriği boş olmasın sizde bütte yok dimi 1.sınıftan 2ye geçerken bütün dersler 5 olarak geçiriyorlar.avatarı yiğit bulut olan bir kişinin yapabileceği maximum yorumları yapıyorsun.jöle kafa ve semranın birleşse ortaya anca senin gibi bi çocuk çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ilk defa bir maç için tahmin yapıcağım kesin ve net olarak

Belçika ABD yi eler

budur işte
    eğer belçika forvetleri kalecinin üzerine atmasalardı
    topları fark olurdu maç resmen belçika amerikayı pandisbanya yaptı

amerikalılar futbol oynamıyor sanki rugby mücadelesi yapıyorlar
    bala şansa geldiler buralara zaten futbol nasıl oynanır belçikadan öğrenmişlerdir
    o attıkları golüde belçikanın bi anlık maç bitti rahatlamasından attılar
  • quote:

quote:

olm foruma sizle eğlenmek için geliyorum istersem 1000 mesajda olur sorun değil yeterki senin gibi hem kafası boş hemde mesajların içeriği boş olmasın sizde bütte yok dimi 1.sınıftan 2ye geçerken bütün dersler 5 olarak geçiriyorlar.avatarı yiğit bulut olan bir kişinin yapabileceği maximum yorumları yapıyorsun.jöle kafa ve semranın birleşse ortaya anca senin gibi bi çocuk çıkar

bak şimdi sen bir konu acsan ilk ben çok ani bir şekilde senin topiğine girerim sonra burdaki tüm arkadaşlar girer yani topiğine ve sonra sende formun gediklisi olursun her açtığın topige giren cıkanın hadi hesabı olmaz hemde formda bir işe yaramış olursun vızıldamakdan başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 2 Temmuz 2014; 2:14:42 >

• kolombiya-hollanda ve almanya-belçika yarı final oynar.almanya kupayı hala alır diyorum.10 kişi kapanan takımı açamadı diye herkes eleştirmeye başladı
  • 2 gün maç yok.

Ne hızlı geçti bu turnuva ya. Bitiyor resmen

Ben çok alıştım la maçlara bitmese olmuyor mu
  • EN BÜYÜK BREZİLYA O KADAR. ŞANPİYON BREZİLYA KOLONBİYA KAZANIR DİYENLERE GÜLÜYORUM
  • hakkaten öyle.son 8 maç.

uzun gecelerde vakit de geçmez artık.
  • 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.