Şimdi Ara

2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı || Ana konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
19
Favori
46.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerimizi alalım..
  • Herkes gönlüne göre geçer inşallah birde ben şu denemelere katılabilsem miğdem bulanıp kaçıp gitmesem çok daha güzel olacak
  • Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

Arkadaşlarım,kardeşlerim değerli Romalılar ! !

Çok güzel bir heyecan yaşıyorsunuz şuanda,hele ki bu seneyi atlatıp eylül ayında üniversitenin kapısından girdiğinizde her şeyi unutacaksınız.Sınav salonuna girdiğinizde diğer adayları rahatlığınızla yenin.En azından mental olarak.Ben öyle yapmıştım.Herkese başarılar diliyorum.

Sınav sen mi büyüksün Dhliler mi,anneni ziyaret edecekler senin ! ! !

İşte doğru psikoloji.Sınava denemeye girer gibi girecem.Yazık heyecan yapanlar yetiştiremeyecek

• Bana da bu sene mat kasicaklar gibi geliyo bakalim fen zor olmasin da gerisine raziyim sinavdan sonra editlerim herkese bol sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı..
  • yerimizi alalım
  • önce tahminleri yazayım sonra editleriz durumumuzu
    turkçe geçen seneden daha kolay olacak yazım kuralları soracaklar anlatım bozukluğu da cıkacak (tutturdum)
    sosyal felsefeden kasacaklar din soruları yoruma açık olacak büyük ihtimalle dinden yanlışım olacak tarih ve coğrafya zaman denemesi tadında olacak (tuttu)
    mat matematik 2011 ile 2012 arası zorlukta olacak geometride yine çizim yeteneğimizi konuşturacaz (2011 den zordu)
    fen fizikte çok orjinal bi soru bekliyorum kimyadan bilim adamı ve en zoru ise biyoloji olacak ( tutmadı)
    nostradamus gibi adamımdır okulda sınav sorularını da tahmin etmeyi severim ama hiç tutturamadım
    sınavda da 143.75 net yapacam (insallah)

mat fen ve sosyalde zorlandım
    tahminleiminde çoğu tutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housefringetwd -- 24 Mart 2013; 13:59:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

Tıp fakültesine yetecek kadar puan alıyım benim için yeterli

+1
  • ygs günü güvenderdekinden fazla olacak şekilde ; misafir ve kayırlı üye rekoru kıracağımıza eminim

ve de o güne kadar olan sayfa sayısına en az +16 sayfa ekleyerek geceyi kapatabiliriz

tabii ki sadece güvender için DH ailesine katılacaklar olduğu gibi sadece sınav için de kayıt olanlar olacaktır umarım herkesin ki gönlündeki gibi geçer
  • Şöyle arkalardan yerimiz alalım. Açıklanınca editleriz
    iyi bir sonuç gelirse kurban kestiririm
  • 415 üstü alırım inşallllaaaaah
  • Kale arkasında yerimizi alalım
  • Hadi hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene matematiği kasacaklar.Fenin zor olacağını düşünmüyorum.Türkçe ise geçen seneki gibi olur.Sosyal de kolay.Dedi dersiniz.
  • dün ösym başkanıyla röportaj yapılmış ,isteyen izleyebilir.

http://tvarsivi.com/player.php?y=446&z=2013-03-14%2018:22:00
  • Haftaya ygs vaarr

• Bizde ufaktan yerimizi alalım.Hayırlısıyla 400+ gelse çok iyi olur umarım herkes istediği yeri kazanır, herkese başarılar.

• Burdayım.
  • bi 400 yapsam başka ne isterim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.