Şimdi Ara

2013 ygs türkçe soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi 2013 ygs türkçe sorularını çözdüm zaman dan ve karekökten çok daha kolay çoğu tek bakışta çözülüyor.Sizcede öyle değil mi?

• aynen oyle ben nasıl 34 dogru 6 yanlıs yaptım anlamıyorm sınav psıkolıjısı ıste ama hala cevabını anlamadıgım 2 soru var 2013 ygs paragraflardan sımdı gırsem rahat kafayla yıne 38 yaparım ne zaman gırsem 38 yaparım gıbı duruyor
  • evet 2013 basitti türkçesi, 2012 zordu ama. Bu sene ne olur bilinmez.
  • Ygs de her soru zor degilki
    gercek anlamda zor sorularin miktari cok az her bolumde
    En cok orta seviye sorular var her bolumde yaklasik 16 orta seviye soru var
    Grafigi incelemistim
    ama yinede zor yayinlari cozmek her zaman avantajdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav anı o sorular gözünde dağ oluyor
  • Sınav anında göz ucuyla çöz bakalım Ben de 2012'nin sorularını evde çözünce bu kadar kolay matematik olur mu diyordum. Bakalım bu sene ne yapıcam
  • bana sınavda ilham geliyor, evde çözemediğim soruyu denemede çözebiliyorum umarım sınavda da böyle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    2019 TYT Türkçe sorusu hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 94broadway

Şimdi 2013 ygs türkçe sorularını çözdüm zaman dan ve karekökten çok daha kolay çoğu tek bakışta çözülüyor.Sizcede öyle değil mi?

daha önceden aşinalığın varsa ondanda oluyor olabilir bir yerde çözdüysen ama genel olarak basitti
  • Sınavda olmuyor işte göz ucuyla çözme

• evde ygs 2012 de 130 net yapan adam 2013 de 100 net yaptı haberiniz olsun
  • karekök bana basit geliyor .özellikle paragrafları

zaman çok daha zor geliyor
  • Bizim hocamiz derdi bekara kari bosamak kolaydir diye.Eger bi hedefin varsa cok farkli oluyor.Ustten kaynar sular bosalmaya basladiginda goz ucunu birak goz kapaklarini bile acamayacak duruma gelebilirsin.

Burda amacim kimsenin gozunu korkutmak degil . Belki heyecan sende olmayacak rahat rahat cozeceksin ama unutma anlattigim seyler gercek.

Net bir sey soyluyorum. Asil sinavda zaman cok onemli.Gecen seneki sinavda mat paragraflari uzundu. Once anlamak lazim ardindan cozmek lazim. Fakat zaman cikmaza girince aklin zamana kayiyor. O heyecanla soruyu anlamak zordu. Yani demek istedigim zor olan sorular degil bencr zor olan sinavin kendisiydi.

• Son 3 yılın ygs net ortalamaları arkadaşlar az çok zorluğu burdan anlıyabilirsiniz karşılışatırma anlamında :)
     2013 ygs türkçe soruları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.