Şimdi Ara

2013 ygs tavsiyeleri ve bazı sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen sene 2011de sınava girmiştim bu sene sadece ygsye girmeyi ve derece yapmayı istiyorum. Öğrendiklerimin çoğunu unuttum. Fazla çalışacak zamanım yok. O yüzden mümkün olduğunca azçalışmayla eniyisini yapmam lazım. Müfredat zırt pırt değiştiği için yeni kitap alıp çalışmak istiyorum basit veya içerisinde yüzlerce test olan kitaplar olmasın ne önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: oys14

Ben geçen sene 2011de sınava girmiştim bu sene sadece ygsye girmeyi ve derece yapmayı istiyorum. Öğrendiklerimin çoğunu unuttum. Fazla çalışacak zamanım yok. O yüzden mümkün olduğunca azçalışmayla eniyisini yapmam lazım. Müfredat zırt pırt değiştiği için yeni kitap alıp çalışmak istiyorum basit veya içerisinde yüzlerce test olan kitaplar olmasın ne önerirsiniz?

amacin derece yapip burs falan mi kazanmak? Yoksa okudugun bolumu mu degistirmek?

Orijinalden alıntı: berkanth07

quote:

Ben geçen sene 2011de sınava girmiştim bu sene sadece ygsye girmeyi ve derece yapmayı istiyorum. Öğrendiklerimin çoğunu unuttum. Fazla çalışacak zamanım yok. O yüzden mümkün olduğunca azçalışmayla eniyisini yapmam lazım. Müfredat zırt pırt değiştiği için yeni kitap alıp çalışmak istiyorum basit veya içerisinde yüzlerce test olan kitaplar olmasın ne önerirsiniz?

amacin derece yapip burs falan mi kazanmak? Yoksa okudugun bolumu mu degistirmek?

sadece burs kazanmak için gireceğim 2011de 104. olmuştum ve burs alamadım oyüzden ilk 100'e girme hedefim var

• takipteyim

Mat1 : final soru bankasi
    mat2 : Karekok soru bankasi (full cekmeye yoneltir seni)
    Biyo : final ygs-lys soru bankasi

Sadece kesinlikle onerecegim 3 kitap var.

Mat 1 konusunda haklısın finalin tek kötü yanı yanlış soruların çok olması. Lysye girmeyi düşünmüyorum Fen 1 Türkçe 1 sosyal 1 den ne almalıyım

quote:

Mat 1 konusunda haklısın finalin tek kötü yanı yanlış soruların çok olması. Lysye girmeyi düşünmüyorum Fen 1 Türkçe 1 sosyal 1 den ne almalıyım

türkçe birey ygs-lys soru bankası çok kapsamlı zor.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet ama kimyasi hatali,, dedigim kitaplarin her sorusunu bizzat cozen biri olarak kitap adi verdim sana.

Fizik, yine final cozmustum ama mukemmelimsi diyemem, hatta bitsede kurtulsam dedigim bir kitapti.
    Kimya, femsetlerden cozmustum (fem dersanesindeydim)
    biyoloji, dedigim gibi finali atlama. Super detaylar var biyolojide, cok iyi tekrar ettirir, kafa calistirir.

turkce, ben fem simetri ygs Turkce cozdum,, konular kisa anlatilmis, yeterli test var. Cok sure kaybettirmeden Turkceyi tekrar edebilirsin.

• Simetridenağzım çok yandı adam gibi soru bile yok o yüzden o gruba pek yanaşmak istemiyorum teşekkürler önerileriçin

Simetridenağzım çok yandı adam gibi soru bile yok o yüzden o gruba pek yanaşmak istemiyorum teşekkürler önerileriçin

turkceyi unuttugunu farzederek, konu anlatim amacli soyledim. Basarilar kardesim, insallah istedigini yaparsin

quote:

Simetridenağzım çok yandı adam gibi soru bile yok o yüzden o gruba pek yanaşmak istemiyorum teşekkürler önerileriçin

turkceyi unuttugunu farzederek, konu anlatim amacli soyledim. Basarilar kardesim, insallah istedigini yaparsin

Teşekkür ederim dostum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.