Şimdi Ara

2013 YGS/LYS Günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BU günlüğe başlamamı sebebi kendimi denetim altında tutmak ve bizden sonra geleceklere bilgi verebilmektir.

Öncelikle bu sene 11.sınıfım ve okulun 3.haftasına giricez.Ben yavaştan ders çalışmaya başladım ama daha abartılca bişey yok faat sıkı tutmak lazım.Bu sene bu senenin konularını çok iyi kavrıcam Allah izin verirse(Ne demişler 11 i bitiren lys yi bitirmiş gibidir :P)

Ders çalışma programın saatli değil sadece bir günde 2 ders 1er konu olarak oluyor ve haftalık tekrarlar ve aylık tekrarlar olucak.Sizlere cevabıı çok merak ettiğim bir soru sorucm şimdi.

Sınıfta herkes matematik dersindedir ve hoca bir soru sorar belki 5 sene öncesine ait belki karşımıza 2 yıl sonra çııcak konu hakkında ve kimse cevap veremez ama bi 3-4 sn sonra bir kişi çıkar ve KARTEZYEN ÇARPIM yapıcaz gibi bişiy söyler ya o seviye için uğraşıyorum nasıl gelicem bilmiyorum. Çünkü benim sorunum konuyu kavrarım çok iyi anlarım soru çözerim fakat 1 hafta sonra unutrum. Bunu geliştirmeye çalışıcam.Burdanda haftada bir belki 1-2 günde bir günlüğüme yazıcam.Önemli olaylar dışında tabi.

Hedefimizi söylemedik :/

Hedefim Eczacılık fakat TIP için çalışıcam.Ama benim gönlümde bir meslek var tutar tutmaz bilinmez Mekatronik Mühendisliği Aşığım bu mesleğe.

Şu an dershaneye gitmiyorum seneye gideceğim ve zeki biri olduğumu düşünüyorum(bunu düşünerek salak olduk ama neyse).Tüm arkadaşlarım neredeyse dershaneye gidiyorlar ama bence bu sene gereksiz çünkü aynı konuyu onlar dershanede işliyor bende evde farketmiyor yani ama onlardan daha iyi bağlanıyorum derslere öylede olmalı.

Şimdilik 4-5 tane kitap aldım 11.sınıf paylaşayım onlarıda.Okulum bir anadolu lisesi öğretmenler iyi ve ücretsiz yaprak testi uygulaması var tabi aidat la sağlanıyor bunlar.

MPS SİSTEMLİ Karakök Matematik-Geometri 11.sınıf
    Güvender Biyoloji ve Kimya
    Eksen Fizik(Fiziği inanın nasıl başracağımı bilmiyorum)

Şuan Geometride Dörtgenlerdeyiz ve bu akşam bitirmem gereken 2 test kaldı yarına ödev.
    Fiziktende Basınç çalışıyorum bugün.

Hakkımızda hayırlısı kendine iyi bak günlük.

--------------------------Uyku zamanı günlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulgaryus -- 9 Ekim 2011; 22:05:54 >

• Geometride 1 test daha çözüp yatıyorum programlarımıda paylaşıcam 2-3gün sonra haftalık olmak üzere.
  • Geç kalmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Geç kalmışsın

Lan var ya senin gibi milletin moralini bozmaya çalışan tiplerden nefret ediyorum şu bölümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromNewYork

quote:

Geç kalmışsın

Lan var ya senin gibi milletin moralini bozmaya çalışan tiplerden nefret ediyorum şu bölümde

http://lmgtfy.com/?q=ironi

• çok sakat var
  • Moral bozmaya çalışanları anlıyorum 1 rakipleri eksilicek çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne moral bozması arkadaşım ya,paranoyak mısınız,2013'teki sınavdan bana ne yahu,istersen derece yap
  • bu sene dershaneye gitmemeni çok mantıklı buldum ben açıkçası. Ha artı yanları var eksi yanları var mesela ben 11 12'de hiç çalışmadım ama 11. sınta ilk bir ay vs ders dinlerdim veya matematik ilk iki sınav kötü gelmiş okulda üçüncü sınavda zayıf gelmesin diye dershaneden yazılıya yönelik birebir alırdım dershaneyi bu yönde kullanmışımdır bir tek 11'de bu sayede logaritma karmaşık sayılar tümevarım gibi konuları öğrenmiştim ama o kadar.

Şimdi mezun gruptayım ve şimki aklım olsa 11'de dershaneye gitmezdim. Hatta 12'de bile gitmemeyi düşünürdüm yani o derece.
  • böyle kişilere kulak asma sen, senin zekanı kıskanıp yazıyorlar moral bozmak için niyeti 1 rakip daha elemek olamaz çünkü kapasiteleri yok...herkesin onları geçeceğini çok iyi biliyorlar... sen moral bozmak için uğraşanları dinleme çalışmaya devan her neyse bak bizim bir arkadaş vardı aynı senin gibi yaptı zekiyim ben 11. sınıfta niye dershaneye gideyim ki dedi.. ardından çocuk 4.senede zar zor açık öğretim kazandı sonrada intihar etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekiii

böyle kişilere kulak asma sen, senin zekanı kıskanıp yazıyorlar moral bozmak için niyeti 1 rakip daha elemek olamaz çünkü kapasiteleri yok...herkesin onları geçeceğini çok iyi biliyorlar... sen moral bozmak için uğraşanları dinleme çalışmaya devan her neyse bak bizim bir arkadaş vardı aynı senin gibi yaptı zekiyim ben 11. sınıfta niye dershaneye gideyim ki dedi.. ardından çocuk 4.senede zar zor açık öğretim kazandı sonrada intihar etti

iyi gidiyordun başta naptın öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: pekiii

böyle kişilere kulak asma sen, senin zekanı kıskanıp yazıyorlar moral bozmak için niyeti 1 rakip daha elemek olamaz çünkü kapasiteleri yok...herkesin onları geçeceğini çok iyi biliyorlar... sen moral bozmak için uğraşanları dinleme çalışmaya devan her neyse bak bizim bir arkadaş vardı aynı senin gibi yaptı zekiyim ben 11. sınıfta niye dershaneye gideyim ki dedi.. ardından çocuk 4.senede zar zor açık öğretim kazandı sonrada intihar etti

iyi gidiyordun başta naptın öyle

aynen ama o calismamistir onu baz almiyorum ben anca derse oturucam islerim vardi.bugun mat ve bio calisicam bakalim.

ayrica moral bozma meselesi beni artiik takmiyor.Bİr dershane yoneticisi arkadasimiz aile dostumuz var hatta
    reklam olmasin ama Sİnaav sershanesinin bursa sube baskani o kendisi bize aynen dedi cok yakindir dershane sadece disipline sokuyor baskada ise yaramiyor dedi katiliyorum ve bu sene gitmeme ragmen kazanicam gorceksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

bu sene dershaneye gitmemeni çok mantıklı buldum ben açıkçası. Ha artı yanları var eksi yanları var mesela ben 11 12'de hiç çalışmadım ama 11. sınta ilk bir ay vs ders dinlerdim veya matematik ilk iki sınav kötü gelmiş okulda üçüncü sınavda zayıf gelmesin diye dershaneden yazılıya yönelik birebir alırdım dershaneyi bu yönde kullanmışımdır bir tek 11'de bu sayede logaritma karmaşık sayılar tümevarım gibi konuları öğrenmiştim ama o kadar.

Şimdi mezun gruptayım ve şimki aklım olsa 11'de dershaneye gitmezdim. Hatta 12'de bile gitmemeyi düşünürdüm yani o derece.

soylediklerine aynen katiliyorum.;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulgaryus
    bu sene gitmeme ragmen kazanicam gorceksiniz..

şu cümlenin arkasında durduğun sürece kazanacaksın başarılar.
  • 2014-2015-2016-2017 yok mu arttıran
  • Kazanmak mesele değil,iyi bir yeri kazanmak mesele.Yakşamlar.
  • quote:

Kazanmak mesele değil,iyi bir yeri kazanmak mesele.Yakşamlar.

bana gore kazanmak iyi bir yer kazanmak zaten tip icin calisicam diyorum sn ne diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldfingers

2014-2015-2016-2017 yok mu arttıran

ne var bunda ? bn 2013 te giricem.bazisida 2014 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulgaryus

quote:

Orijinalden alıntı: oldfingers

2014-2015-2016-2017 yok mu arttıran

ne var bunda ? bn 2013 te giricem.bazisida 2014 te

bende 2014 te gırcem bende acıyımı

• lutfen konuyu sulandirmayalim isteyen istedigini yapmaya ozgur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.