Bildirim
2013 yeni toyota auris video

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel farklı olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön kısım kardeş marka Subaru Impereza arka kısım ise tam uyumsuz. Toyota ne zaman güzel bir araç üretecek.
Toyotanın ilk defa bir c sınıfı aracını beğendim. İçi biraz daha güzel olabilirmiş ama kötü de değil. -
arka tasarım artık hep benzer olmaya başladı i30u andırıo -
şimdiye kadar beğenmemiştim ama video yu izleyince beğendim. daha güzel hatlar olabilirmiş ama çirkin değil. bu sefer tebrik etmek lazım toyotayı. -
Video daki ön amblem neden farklı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Video daki ön amblem neden farklı acaba ?
Scion amblemine benziyor ama değil herhalde. -
Eksi sözlük de su ana kadar beğenen yok
güzel olmuş bu sefer.. umarım dizel 1.6 güçlü bir motorla gelir.. -
Tasarım güzel olmuş. Motor konusunda da çok güveniyorlar. Bmw'den motor alabiliriz demişler. Bekliyelim görelim... -
arka i30 dicektim denmiş. Ama toyota için bu da bir başarı.(tasarım olrak kalitesine sözüm yok toyota candır.)
-
Çok beğendim ben valla... Çok spor ve kasa tamamen değişmiş -
quote:
lexusun bu aurise çok benzeyebi aracı var zaten çatur çuturda satıyor bu da satacakatır.başka pazarlar için olabilir o amblem.
araç güzel -
şu aracı herşeye benzetin eyvallah dicem de guiye nasıl benzetirsiniz arkası top gibi yuvarlak guiye nasıl benzetirsiniz.
toyotanın arkalama yapmadıpını biliyoruz yeni tasarım anlayışı bütün araçlar önden güncel yaristeki gibi olucak.nasıl diğer markalar önden hep aynı araçlar üretiyorsa toyotada öyle.
arakladıysada arakalmış fıstık gibi görünümü var bmwnin motoruyla gelir umarım -
ne zaman satışa girer? -
quote:
Japonya'da Toyota amblemi bazı araçlarda öyle. -
Ön subaru , arka kia -
Arka amblem toyota amblemi. Ön tarafı neden öyle düsünmüsler acaba. Ama güzel arac olmus. Begendim bu sefer.
Resimlerini begenmemistim ama videoyu izledim cok begendim. Gayet oturakli ve agresif bir arac goruntusu veriyor, ayni gunumuzun tasarimlari gibi. Siyah da cok yakismis.
İci tam olarak belli degil sanirim, videodan pek de bir sey goremedim ici hakkinda. Ama havalandirma kismini vs begendim, ama sanirim gosterge optitron olmayacak o kotu olmus. Ama genel anlamda ic karartici gibi ici gorecegiz, bagaji da buyuk gibi.
Bu sefer begendim, ve bu tasarimdan cok guzel sedan cikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Ağustos 2012; 10:07:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- renault motoru olan mercedes modelleri
- seat ibiza alınır mı
- türkiye petrolleri yakıt kalitesi
- dsg şanzıman yağı ne zaman değişir
- atmosferik motorlu araçlar
- tesla model y
- kia sportage 2022
- citroen c4 2025
- araç muayene ihalesi ne zaman
- tesla model y yeni kasa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X