Şimdi Ara

2013 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
77
Favori
68.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

istda hangi şirketleri tavsiye edersiniz?fiyatlar ne durumda arkadaşlar?

Eduyork , icep world , united towers gibi sirketler mevcut.

Ama hangisi daha iyi dersen bende bu sene tecrube edicem

peki hocam ne ucret istiyorlar?kredikartı- nakit falan nasıl ne zman odeme yapmamız lazım.

Onceki mesajlarimda yazmis olmam lazim oraya bi bakiverin

Kabaca soylemem gerekirse 6000 i buluyor.hersey dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi upliyalım
  • Ben de self gidiyorum bu sene tekrardan teksas. Aklinda sorusu olanlar sorabilir.Bildigim bir sey olursa cevaplarim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

Ben de self gidiyorum bu sene tekrardan teksas. Aklinda sorusu olanlar sorabilir.Bildigim bir sey olursa cevaplarim...

soru degil genel bi bilgilendirme yapsan fena olmaz
  • quote:

quote:

Ben de self gidiyorum bu sene tekrardan teksas. Aklinda sorusu olanlar sorabilir.Bildigim bir sey olursa cevaplarim...

Bu amerikadan gelmis insanlara "ingilizce ogrendin artik hadi konus bakalim" der gibi oldu...Merak ettiginiz bir konu varsa onlari cevapliyim.
  • quote:

quote:

quote:

Bu amerikadan gelmis insanlara "ingilizce ogrendin artik hadi konus bakalim" der gibi oldu...Merak ettiginiz bir konu varsa onlari cevapliyim.

sosyal ortam yapmak zor mu mesela ben 2. iş falan düşünmüyorum daha cok sosyal ortamlarda olmayı düşünüyorum.o kadar amerikaya gitmişiz tüm günümün iş ile geçmesi fazlasıyla gereksiz olur
  • Cok klasik cevaplar vermekten kacinirim ama, Bu tamamen senin giriskenliginle ve gittigin bolgeye bagli olarak degisir. North dakota daki bi mcdonalds isi ile texas veya chicago da gibi bir yerde cankurtaran olmak cok farkli seyler. Bunlari iyi belirlemek lazim. Herkesin gidis amaci farkli tabi, Kimi cok calisip cok harcamak ister kimi de az calisip az harcamak ister. Buraya calismaya mi geldik biraz da tatil yapalim mantiginda olan cok kisi var tabi. Tercih meselesi saygi duyarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 31 Ekim 2012; 15:56:35 >
  • quote:

Cok klasik cevaplar vermekten kacinirim ama, Bu tamamen senin giriskenliginle ve gittigin bolgeye bagli olarak degisir. North dakota daki bi mcdonalds isi ile texas veya chicago da gibi bir yerde cankurtaran olmak cok farkli seyler. Bunlari iyi belirlemek lazim. Herkesin gidis amaci farkli tabi, Kimi cok calisip cok harcamak ister kimi de az calisip az harcamak ister. Buraya calismaya mi gelik biraz da tatil yapalim mantiginda olan da cok kisi var tabi. Tercih meselesi saygi duyarim.

work konusunda sıkıntı yaşamam lise 2 den beri her sene çalışırım yazın.su an ünide 4. senem girişkenimdirde ama farklı bi country tabi insan ister istemez yabancılık çeker.ama benim yengemin kardeşi gitti geçen işte gecen yaz adam 8den 2 ye kadar bi yerde 5 ten 10 a kadar bir yerde çalışıyodu.10 dan sonra gelip max.12-1 de yatması lazım 7.30 gibi kalkıp işe gidecek.bu şekilde çalışmakta bilmiyorum pek akıl karı değil gibi.onun yerine gidip 2 insan gormek daha mantıklı geliyor bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki hocam ne ucret istiyorlar?kredikartı- nakit falan nasıl ne zman odeme yapmamız lazım.

Hocam 6000'in içinde cep harçlığı da var mı yoksa o hariç mi 6000 tutuyor
  • quote:

Cok klasik cevaplar vermekten kacinirim ama, Bu tamamen senin giriskenliginle ve gittigin bolgeye bagli olarak degisir. North dakota daki bi mcdonalds isi ile texas veya chicago da gibi bir yerde cankurtaran olmak cok farkli seyler. Bunlari iyi belirlemek lazim. Herkesin gidis amaci farkli tabi, Kimi cok calisip cok harcamak ister kimi de az calisip az harcamak ister. Buraya calismaya mi geldik biraz da tatil yapalim mantiginda olan cok kisi var tabi. Tercih meselesi saygi duyarim.

sakin doğa parklarında sosyal ortam nasıl olur bilginiz varmı yada orada çalışmış herhangi bi arkadaşınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 6000'in içinde cep harçlığı da var mı yoksa o hariç mi 6000 tutuyor

herşey dahil sistem
  • Bir ingiltere olamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

Cok klasik cevaplar vermekten kacinirim ama, Bu tamamen senin giriskenliginle ve gittigin bolgeye bagli olarak degisir. North dakota daki bi mcdonalds isi ile texas veya chicago da gibi bir yerde cankurtaran olmak cok farkli seyler. Bunlari iyi belirlemek lazim. Herkesin gidis amaci farkli tabi, Kimi cok calisip cok harcamak ister kimi de az calisip az harcamak ister. Buraya calismaya mi geldik biraz da tatil yapalim mantiginda olan cok kisi var tabi. Tercih meselesi saygi duyarim.

sakin doğa parklarında sosyal ortam nasıl olur bilginiz varmı yada orada çalışmış herhangi bi arkadaşınız

Work and travel programidna bu tarz bir calisma alani oldugunu ilk defa duydum.
  • quote:

2-3 aydır düşünüyorum fakat şirketlere verilen paralar + diğer masrafların çok olması hevesimi fazlasıyla kaçırdı şu self olayını anlatır mısın sana zahmet
  • ben de yaklaşık bir ay önce kayıt oldum eduyork firmasına.taksim şubesinden kayıt olmuş arkadaşlar varsa iletişime geçelim.pm le ulaşabilirsiniz
  • I.. W.. sirketi simdiden kendindn soguttu. Arkadasimla ayni is yerine gitmek istiyoruz diyorum bakariz diyorlar, aradiklari yok, telefonlari da acik birakiyorlar. Ulan amerikada basimiza bi is gelse bakacaklari yok.

Fiyati da 1 ayda 300 dolar arttirmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

I.. W.. sirketi simdiden kendindn soguttu. Arkadasimla ayni is yerine gitmek istiyoruz diyorum bakariz diyorlar, aradiklari yok, telefonlari da acik birakiyorlar. Ulan amerikada basimiza bi is gelse bakacaklari yok.

baya ilgisiz oldukları evet biraz gerçek kayıt oldum geldim üniye hiç bişi yok ne aradılar sordular ne bilim yani en azından bi mail falan atarlar yok.ben aradım dedim var mı bi olay d,ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: buğra_137

quote:

2-3 aydır düşünüyorum fakat şirketlere verilen paralar + diğer masrafların çok olması hevesimi fazlasıyla kaçırdı şu self olayını anlatır mısın sana zahmet

Self olayi ilk sene gitmezsen zor hocam. Self isi isveren icin de sponsor icin de risk. O yuzden kolay kolay yaklasmiyorlar. Firmalardan job offer alman lazim. Ona da kimse seni tanimadigi icin yanasmaz.
    Uzulerek soyluyorum ama tavsiyem ilk sene full programla gitmeniz.
  • quote:

I.. W.. sirketi simdiden kendindn soguttu. Arkadasimla ayni is yerine gitmek istiyoruz diyorum bakariz diyorlar, aradiklari yok, telefonlari da acik birakiyorlar. Ulan amerikada basimiza bi is gelse bakacaklari yok.

Sozlesmeye eklettiniz mi hocam ayni is yeri olmazsa gitmek istemiyoruz veya para iadesi istiyoruz tarzinda bir madde.
  • quote:

quote:

Sozlesmeye eklettiniz mi hocam ayni is yeri olmazsa gitmek istemiyoruz veya para iadesi istiyoruz tarzinda bir madde.

Yok ben 2 ay once yaptim kaydi. Sonra arkadasin da kafasina yatti onun kaydi da 1 ay icinde yapicaz. Oyle olunca tam ayarlanamadi is yeri olayi ama tercihleri ayni yapicaz.

Olmadi yakin yerleri yazariz, veya ayni bolgeyi yazariz. Sirketlerin hepsi boyleymis parayi alinca eyvallah

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.