Şimdi Ara

2013'ün En İyi 5 PS3 Oyunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir sıralama olmuş. Umarım The Last Of Us genel sıralamada en üste çıkar hak ediyor.
    (Not: Gökhan abi sesinle adamı video'ya çekiyorsun :D :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler The Last Of Us'ı bitirmedim henüz. Oyun çok güzel ilerliyor. Spoiler falan var mı video'da ? Ancak öyle izleyebilirim.
  • Oynanış olarak liste doğru ,ancak izleme zevki olarak last of us 1 , beyon two souls 2 numraya koyarım. ikisinide oturup dizi izler gibi izledim saatlerce.

• Red Dead Redemption nerde?

• İlk ikisi dışında oynamadım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun sonunda last of us karakterlerine sizi tanımak güzeldi diyerek bir elveda havası katılmış. ama ben devam oyunu geleceğine adım gibi eminim. zaten hikaye buna müsait şekilde bitiyor. UC4 den sonra ki proje muhtemelen LoU2 olacaktır.
    GTAV in kaybı pc. PC de 1. sıraya oturmak için tek gereken çıkış yapmasıydı ama maalesef olmadı. seneye çıksa da muhtemelen listenin zirvesi için geç kalmış olacak.

• Last of Us
    GTA 5
    Beyond Two Souls

• oooo yooo yalan yalan söylüyorsunnnnnn
  • offf olum bu the last of us ne böyle aşık oldum oyuna. sıralama doğru fakat Gow u göremedim oda çok başarılı bir oyun , bence hakediyor bu sıralamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler The Last Of Us'ı bitirmedim henüz. Oyun çok güzel ilerliyor. Spoiler falan var mı video'da ? Ancak öyle izleyebilirim.

Bende tlou yeni oynamaya başladım. Oyun gerçekten de harika. Video da tlou için spoiler var mı? Cevaplarsanız bende memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Beyler The Last Of Us'ı bitirmedim henüz. Oyun çok güzel ilerliyor. Spoiler falan var mı video'da ? Ancak öyle izleyebilirim.

Bende tlou yeni oynamaya başladım. Oyun gerçekten de harika. Video da tlou için spoiler var mı? Cevaplarsanız bende memnun olurum.

Dayanamayıp izledim hocam. Pek spoiler sayılmaz ama ara kesit videolar var çok az.
  • quote:

merak etme spoiler yok, zaten bsc de spoiler varsa uyarı yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan06GS
    Vallaha her başlığa senin gibi aklı başında biri gerekiyor abicim güzel yazmışsın ..:)

Keşke yazmak zorunda kalmasam. Şurda başkalarının yazdıklarını okuyup ben gündemi takip etmeye çoğunluğun yorumunu görmek istiyorum ama gel gör böyleleri yüzünden her konu altında bir kavga. Haddini bilmeyenlerin haddini bildirmek gerekiyor bazen.

quote:

Orijinalden alıntı: club marina
    Abi ne iş yapiyosun merak ettim ps salonun falan mi var 14 saat nasıl durdun oyunun başında :) öğrenciysen neyse de 30 yaşlarindaymişsin.

Yok be kardeşim ne ps salonu. Görsel tasarımcısıyım ben. Dergi tasarımı, afiş, pano, kartvizit ıvır zıvır işlerden oluşan bir Reklamcılık şirketinde çalışıyorum. Ek iş olarak bir kaç firmanın Rent a Car işletmeciliği yapıp araba kiralıyorum. Yüzyılda bir aralıksız bir oyun oynadık hanımdan daha fazla eleştirdiniz valla 14 saat aralıksız dediğim kalkmadan da değil yahu. 30 yaşlarında dediğim benim yaşlarımda olanlar için, ben 27 yaşındayım güzel kardeşim. Daha 3'lere gelmedim çok şükür.

quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki
    o zaman asosyalsin

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437
    Riskli valla küt diye gidersin.

Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: odogru77

Red Dead Redemption nerde?

güzel kardeşim o 2013 oyunu değilki O_o

• nino kuni ne abi ya.saçma sapan oyun koymayın şu listeye.burda kaç kişi nino kuniyi bitirip te beğendi?
  • bence bu liste de sadece ps3 ecxlusive oyunları koymalıydınız. o durumda liste BENCE böyle olmalıydı:

1- the last of us
    2- beyond two souls
    3- god of war ascencion
    4- gran turismo 6
    5- puppeteer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

nino kuni ne abi ya.saçma sapan oyun koymayın şu listeye.burda kaç kişi nino kuniyi bitirip te beğendi?

Senin gibi türlerin yanında oyundan gerçekten anlayan bazı kişiler var.İşte onlar bitirip beğendi.Oyundan anlamıyorsanız susun bari rezil olmayın.Git oyunun bir metacritic ine bak en azından.

• 3. numarada çalan şarkının adı ne

• Battlefield 4 nerde? Yoksa bunlar sadece ps 3 çıkmış oyunlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 30 Aralık 2013; 19:02:05 >
  • Intro'daki müziğin adı
    Silly Snails - Never Ending Story

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.