Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.870
Cevap
56
Favori
514.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

1- evt tv nin kendi tunerini kullanıyorum. son derece başarılı , güzel bir tuneri var. ( vu+duo 2 yi geçici olarak abime bıraktım, deneme amaçlı )

2- çanak anten apartmanın ortak çanagı , merkezi sistem turksat hotbird. bilmiyorum lnb yi ama dandik bişidir büyük ihtimal.

3- pm yok kutumda.

gönderdim şimdi.

birde resimlerde NTVSPOR HD var DSMART modül panelin arkasındamı takılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 13 Ekim 2013; 3:58:44 >

tüm kanallar sorunsuz açılıyor. ( diger bazı tv'lerde ve receiverler'da yaşanan; d-smart 10970 frekans fec sorunu yok tv de )
    w905 kullanıcısı olarak PS3 ve HDD filmde aldığım keyif inanın bambaşka ve sizin için doğru tercih olur. filmlerde ve konsolda aldığım görüntü inanın çok çok iyi her seferinde dile getiriyorum ve niyetim asla malı pofpoflayıp şişirmek değil. yanlış anlaşılmasın. tvden aldığım memnuniyeti dile getiriyorum. alanlar bana hak vericektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CeNGaVeR_TR -- 13 Ekim 2013; 11:21:02 >
    bir tv alma fikri vardı kafamda. yılların verdiği alışkanlık ve tabiiki memnuniyetle yine plazma düşündüm ama tabiiki yine iyisi olsun diyerek birazda
    sabırla fiyatının 4500 lere gelmesiyle vede tabiiki kapalı kutu bulunca haziran başında 55vt50 yi almıştım.ilk başlarda herhangi bir sorun yoktu, kısık
    ayarlarda rodaj süresini hızla geçirdim,logo izi kalmasın diyede geceleri sabaha kadar zoom3 modunda logosuz yazısız tv yi açık bırakıyordum.rodaj
    bitti sorunlar başladı ilki isfcc modu max veya normal iken özellikle dikine çizgileri olan görüntülerde (örneğin bu bir evin çiti olabilir,demir parmaklık
    olabilir yada kitap dalu bir kütüphane görüntüsü olabilir,yada altyazılar) bu görüntünün önünde yada ardında hareketli bir görüntü olduğunda bu sabit
    görüntülerin dağılıp buzulduğunu farkettim.tabi servis bunun normal olduğunu isfcc kapatılınca düzeldiğini söyledi. beni gerizekalı falan zannettiler
    herhalde!!!! ulan ben isfcc yi açmayacaksam neden 4500 lira vereyimki, alırım 1500-2000 liralık panel bakarım dalgama.
    neyse bu yetmezmiş gibi arkadaş birde logo izleri doldumu her tarafta,sol ve sağ üst taraf tarla gibi her kanalın logosu duruyor, yanlış anlaşılmasın
    öyle 2 yada 3 saat bir kanalı izleme durumuyla değil, Allah inandırsın 2-3 dakikada logolar yapışıp kalıyor ve düzelmiyordu. neyse güç bela panasonic
    merkezle görüşüp falan birebir değişim çıkarttırdım.tabi 55vt50 nin kapalı kutusu olmadığı için teknosa dakiler abi sen ne istersen al dediler.bende artık
    bu tip sorunlarla uğraşmayayım ve artık lcd ler plazmaları yakaladıkları ve hatta bazı özellikleri ile daha öne geçtikleri için bu sefer tercihimi lcd den yana
    kullanmaya karar verdim. tabi almışken en iyisi olsun istedim.önce hx850 alacaktım zira kasası vt50 ile birebir aynı çok şık, ama kapalı kutu olmadığı için
    mecbur vazgeçtik,w905 te 6300 tl olunca gördüğüm en güzel görüntüye (kasa bence hx850 kadar şık değil!!!) sahip olsada ondanda vazgeçtim,çok önerilen
    philips 8007 ye döndüm,inceleyince hx850 ile performansının aynı olduğunu gördüm.onu alacaktımki teknosa daki kardeşlerim saolsunlar abi w905
    düşünüyorsan bir güzellik yaparız dediler ve hakikaten sağlam bir güzellik yaptılar ve aradaki farkı bayağı bir azalttılar,öyle olunca w905 olayımız
    gerçekleşme durumuna geldi.dün kargo yanlış yere gittiği için 905 i alamadık ama yarın sabah saat 9 da tv geliyor,nasipse pazartesi akşam bende w905 i
    canlı canlı izliyor olacağım.
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• Yaşadığınız sıkıntı için geçmiş, W905 için hayırlı olsun..Plazma kullanan kolay kolay LCD beğenmez deniyor..W905 için de plazma kalitesinde görüntü deniyor...Plazma kullanan biri olarak W905 hakkında yorumlarınızı bekliyoruz,

NOT:Burning- Logo izi olayı demek hala aşılmamış plazmalarda, oysa panasonic yeni nesil plazmalarda aştık diyor..Plazma devrini kapamak gerek belki de..
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • W805 aldim bu gozlukler falan kutu iceriginden çıkıyor değil mi? Bana neler çıktığını soyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fakaaaaatttt, benim 37pv60 g9 panel yani 2006 model bir tv olmasına rağmen tek bir sorun çıkarmadan ve üstün bir görüntü kalitesi
    ile bana hizmet etmişken,yeni nesil plazmaların bu kadar fazla sorun çıkarmasını anlamak mümkün değil.senin anlayacağın plazma
    teknolojisi zaman içinde resmen geri gitmiş,@albani 2009 dan sonra bu iş bitti diyorduda ben inanmıyordum. eskiden benim ilk
    plazmayı aldığım o dönemde 10 tv den belki 1 inde sorun çıkarken şu an nerdeyse her 10 tv den 4 yada 5 i problemli çıkıyormuş.
    sözde paneller uçuyor,parende atıyor ama hepsi fasafisoymuş.tek iyileşme siyah kalitesi bence,siyahlar gerçek siyah artık,ama
    geriye kalan !!!!!
    pioneer gibi plazma yapılsaydı (ki buda yüksek maliyet demek) bu teknoloji karşısında bırak lcd yi oled moledde yalan olurdu ama,
    pio dükkanı kapadıktan sonra panasonic'te korelilerle mücadele edebilmek adına kaliteyi aşağı çekmek durumunda kalmış anlaşılan.
    w905 i şimdilik sadece mağazada izledim,oradaki ortamdan dolayı çok net bir karşılaştırma yapamam belki, ama şu an!!!
    w905 geldiğinde evde görüntüsünü iyi bildiğim filmlerle net bir karşılaştırma yapabilirim.her ne kadar bazı sıkıntıları olsada vt50 de
    thx modunda kaliteli bir mkv yada bluray izlerken resmen ağzım açık kalmıştı.umarım w905 resim kalitesinde vt50 yi bu anlamda
    yakalasın yada geçsin. bakacağız,izlenimlerimi buradan paylaşırım.
    bu arada 905 ile alakalı görüntü ayarlarını kullanan yada bilen arkadaşlar buradan paylaşırsa sevinirim.

• bu arada ben genelde tv forumlarında değil ev sinema ses sistemleri bölümünde aktif bir forumcuyum.
    bilginiz olsun, o konularda fikir danışmak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum,zira 10 yıldır o işleri daha fazla takip ediyorum
  • Merhaba o zaman hemen danışayım size.Yeni w805 aldım bununla beraber bir de ses sistemi almak istiyorum.Tv gibi orta sınıf bir ses sistemi istiyorum.Çok yüksek bir ses seviyesi falan aramıyorum.Kaliteli ve sinema ortamı olsun yeterli.500-600 civarı bir şey arıyorum açıkçası.

Teşekkürler,İyi günler

Orijinalden alıntı: tamerege

işte bu, sonunda net fotolar kondu, @miroğlu eline sağlık,arada vereceğim farka değeceğine beni inandıran fotolar

2013 ün en iyi led tv si bu , vereceginiz her kuruşa deger merak etmeyin.
    ben her ne kadar samsung ve lg den hep "eve sokmam" diyerek bahsederim ama bu fiyat aralığında oldukça iddaalı ürünleride yok değil hani.
    özellikle çok şey bir arada olsun diyorsan bu iki marka öne çıkıyor,bluray oynatsın ama yanında mkv de olsun, internetede girsin dedinmi
    bu markalara otomatik olarak yönlenmek durumunda kalıyorsun.böylede olsa alacağın cihazın dışarıdan extra bağlantılara açık olsun, yani
    hdmi ve optik girişleri (giriş !!!!) olmalı ne kadar çoksa o kadar fazla cihaz yani dvd, bluray,ps2-3 kolaylıkla bağlayabilmelisin, usb girişlerinden
    hdd lerini tanımalı ve mkv leri oynatmalı.
    kompakt sa gerçek kompakt olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: igav

W805 aldim bu gozlukler falan kutu iceriginden çıkıyor değil mi? Bana neler çıktığını soyleyebilir misiniz?

4 gözlük ve 2 kumanda çıkar kutudan.
  • buda naçizane benim sistemim ama 55vt50 artık yok ,w905 li halinide eklerim daha sonra
     2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ 2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

işte bu, sonunda net fotolar kondu, @miroğlu eline sağlık,arada vereceğim farka değeceğine beni inandıran fotolar

2013 ün en iyi led tv si bu , vereceginiz her kuruşa deger merak etmeyin.

sanırım öyle olacak
    yaşadığım sıkıntıdan sonra öylede olmalı

• teşekkürler sevgili kardeşim, bakalım daha almadık nasipse yarın
  • _____________________________
  • Ses sistemi ile ilgili size PM attım..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.