Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
573.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

dostum sakız,çorap ..vb almıyorsun ki 3 - 4 bin tl'lik bir elektronik alet alıyoruz bence kutunun kargo elemanı yanında açılması gerekli ..keza kutuda sorun yoktur ama tv'nin ekraninda ..vb sıkıntı olabilir yada çatlamış olabilir nereden bilicez ?

@firadiko

@blueman7

Tabiki açmıyorsunuz, şayet kutuda darbe falan var ve tvyi servis elemanı açtığında tvde kırık, çatlak vb. sıkıntılar görürse, mesuliyeti kargo şirketi üzerine yüklüyor. Onların da işine geliyor yani. Servis elmanından başka hiçkimseye kutuyu açtırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 16 Temmuz 2013; 22:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum sakız,çorap ..vb almıyorsun ki 3 - 4 bin tl'lik bir elektronik alet alıyoruz bence kutunun kargo elemanı yanında açılması gerekli ..keza kutuda sorun yoktur ama tv'nin ekraninda ..vb sıkıntı olabilir yada çatlamış olabilir nereden bilicez ?

@firadiko

@blueman7

Sayın Hocam keşke sakız çorap alsanız da içine bakması daha kolay olurdu 3-4 bin tl verdiğiniz tv için açmamanız lazım yalnız şu var kargo getirince bakın genelde kargocular herşeyi sağa sola atarlar ama tv olunca daha hassas davranıyorlar kolay kolay kırılmaz kırılması için kutunun çok kötü durumda olması lazım ozaman tutanak tutturur ve tv yi almazsınız şayet aldınız kırık çıktı servis rapor yazar yine sorumluluk sizde olmaz diye biliyorum ben ayrıca şöyle bir durum var elinizde rapor olursa koşulsuz iade garantiniz var ayıplı bir ürünü 30 günde iade edebilirsiniz diye biliyorum 7 günde zaten beğenmedim deyip iade hakkı var diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 16 Temmuz 2013; 23:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

hepsiburadan dan samsung türkiye garantili aldım yani samsung bayisinden gidip almadım bu durumda bile samsung yetkili servisine başvurmam lazım yani anladım kadarıyla kutusunu dahi açmadan ?

sıfır alınan elektronik her eşya için servis gelip kurulum yapmak zorundadır yoksa garanti dışı kalabilir hatta geçen gün su sebili aldım kliksadan kendim açtım önemsemedim arçelikte çalışan bacanağım servis çağırman lazımdı dedi garanti dışında kalabilir dedi düşünün benim 165 tl lik su sebili için böyleyse tv için mutlaka servis gelmeli.
  • Arkadaşlar,

--Alacağımız herhangi bir HD receiveri HANGİ UYDUYA yönlendirmeliyim ki olabildiğince çok kanalı olabildiğince kaliteli şekilde izleyebileyim?
    --Forumlarda avrupa uydularından bahsediliyor sürekli olarak astra vb.gibi..Bu uyduları izlemek için bir çanak mı kullanmak gerekiyor? yoksa internet üzerinden mi izleniyor bu uydular??
    --Bir de tüm uydu sohbetlerinde bolca geçen FTA, BİSSKEY, CCAM, ENİGMA2 nedir?? Kısaca tabii..
    --6 Yıl önce takılmış olan bir Dijitürk uydusu ve üzerindeki LNB ile (Altı yıl önce hangi uyduya yönlendiriliyordu bu çanaklar bilmiyorum açıkçası) ben herhangi bir uyduyu izleme şansına sahipmiyim?? (Yönüyle hiç oynamadan) Yani dijitürk için altı yıl önce monte edilmiş olan bir çanakla ve üyeliğimi iptal ettiğimde geri alınmayan bir LNB si ile, hiç yönü ile oynama yapmadan ucuna bir kablo takıp ne izleyebilirim??

Sevgi ve selamlarımla..

• 2 sorum olucak

1- PS3 den f8000 e hangi marka 3d ye uygun hdmi kablo kullanıyorsunuz ?
    2- Evimde digiturk hd kutusu var başka tv ye bağlı. Bazı zamanlar f8000 de de kullanmak istiyorum digitürkü; içindeki kartı çıkartıp f8000 e takabiliyor muyum yoksa herseferinde kutusunu söküp bağlamam mı gerekiyor ?
  • 55F8500 de smart tv ekranında üst kısımda "On TV" seçeneği yok?? samsungun sayfasında 4 seçenek var yukarıda ama tv de 3 tane çıkıyo On Tv yok? nedenini bilen var mı acaba ?

• quote:

2 sorum olucak

2- Evimde digiturk hd kutusu var başka tv ye bağlı. Bazı zamanlar f8000 de de kullanmak istiyorum digitürkü; içindeki kartı çıkartıp f8000 e takabiliyor muyum yoksa herseferinde kutusunu söküp bağlamam mı gerekiyor ?

Ben xbox 360 da next hdmi kablo kullaniyorum gayet memnunum yanliz benim tv 55es8000 forumda okudugum kadariyla yanlisda soyleyebilirim kart takilmiyor uyumlu degildi sanirim sadece kablotv ile uyumlu diye biliyorum bakin yanlista olabilir bilenler duzeltsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun gece 1104 numarali firmware geldi, yukleyip altyazi sorununu deneyen oldu mu?
  • quote:

2 sorum olucak

Playstation 3 ile Xbox 360'ıma bu kablo bağlı, gayet memnunum.

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

• arkadaşlar samsung 46 inch 3d 200 hert bir led tv arıyorum .önerebileceginiz bir model var mı ? fiyat olarak max. limit 2500 tl ama ne kadar az olursa o kadar iyi olur tabiki.bir 46es serisinden bir kac model gördüm 1550 tl ye kadar vardı neden bu kadar ucuz oldugunu sordum seri sonu dediler.alınır mı ne düşüyorsunuz
  • dostlar, biriniz bana hx850 ile f8000'in input lag değerlerini söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

dun gece 1104 numarali firmware geldi, yukleyip altyazi sorununu deneyen oldu mu?

Ben yükledim. sorun yine devam ediyor samsung ne yapıyor anlamadım gitti.
  • Arkadaşlar,

--Alacağımız herhangi bir HD receiveri HANGİ UYDUYA yönlendirmeliyim ki olabildiğince çok kanalı olabildiğince kaliteli şekilde izleyebileyim?
    --Forumlarda avrupa uydularından bahsediliyor sürekli olarak astra vb.gibi..Bu uyduları izlemek için bir çanak mı kullanmak gerekiyor? yoksa internet üzerinden mi izleniyor bu uydular??
    --Bir de tüm uydu sohbetlerinde bolca geçen FTA, BİSSKEY, CCAM, ENİGMA2 nedir?? Kısaca tabii..
    --6 Yıl önce takılmış olan bir Dijitürk uydusu ve üzerindeki LNB ile (Altı yıl önce hangi uyduya yönlendiriliyordu bu çanaklar bilmiyorum açıkçası) ben herhangi bir uyduyu izleme şansına sahipmiyim?? (Yönüyle hiç oynamadan) Yani dijitürk için altı yıl önce monte edilmiş olan bir çanakla ve üyeliğimi iptal ettiğimde geri alınmayan bir LNB si ile, hiç yönü ile oynama yapmadan ucuna bir kablo takıp ne izleyebilirim??

Sevgi ve selamlarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

dostlar, biriniz bana hx850 ile f8000'in input lag değerlerini söyleyebilir mi?

aklımda yok , hatırlamıyorum malasef.
  • Arkadaşlar bu altyazıdan dolayı kapanma olayı sadece USB veya HDD'den bağlı açtığınız filmlerdemi oluyor ?

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

dostlar, biriniz bana hx850 ile f8000'in input lag değerlerini söyleyebilir mi?

F8000: 42-47ms arasıdır. HX850 daha düşüktür eğer oyun için tercih edecekseniz HX850 alın hatta durumunuz varsa W905 öneririm 6ms'dir.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    evde 40c6000 var, ben normal oynuyorum, herhalde f8000 ondan kötü değildir ve beni etkilemez diye düşünüyorum şimdi :)
  • F serisinde geçtiğimiz yıllardaki samsung ledlerde kronik hale gelen ışık sızması bulutlanma sorunları devam ediyor mu?ya da azaldı mı?bir ara samsung alanların sorunsuz panele denk gelmesi sayısalda 6 tutturmak kadar sevindiriciydi
  • merhaba arkadaşlar samsung 40 f 8000 tv yi 25.06.2013 te aldım. tv görsel olarak çok iyi cihaz diyebilirim. fakat film moduna alınca ve bulunduğunuz ortam karanlık ise samsung asıl yüzünü gösteriyor diyebilirim. sizlerin yazdığınız testleri deneyim derken bir de baktım ki tam siyah ekranda 3 tane pixel hatası. soldan bakınca kırmızı sağdan bakınca yeşil. dolayısıyla servis çağırdım cihazı aldılar ve ertesi gün servisin bana dediği biz pixelleri bulamadık , ozaman ben gelip göstereyim dedim ve gidip itina ile gösterdim. servisin bana dediği bu hata sayılmaz. çok şaşırdım öye dediği için ürün daha 15 gün oldu olmadı değişim yapmıyorlar. bana fabrikasyon hatalı ürünü kullanmaya zorlatıyorlar. ben okadar severek ve güvenerek almıştım ama şu anda hepsi bitti benim için. piksel hatalarından sonra asimetrik bulutlanmalar da var ışık sızmaları var. dediğiniz gibi altyazı sorunu var cihaz kendini resetliyor. hepsini yaşadım. benden size tavsiye bu kadar fiyatı şişirilmiş bir televizyonu alırken 2 kere düşünün. servisteki titizlük şartlarınıda gördüm tv çizilip gelmezse dua edeceğim haldeydi görmez olaydım. resimleride koyuyorum arkadaşlar. umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.samsung mail göndereceğim adresi de tam olarak bulamadım site içinden biryerelere yazdım ama sağlıklı olduğunu sanmıyorum. sizin bana ne gibi tavsiyeniz olur .
    saygılar.
     2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ 2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ 2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

• Geçmiş olsun büyük talihsizlik.

• F 8000 sevdam büyük zarar gördü.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.