Kesinlikle bu özelliği için çoğu kullanıcı ve t.v. araştıranların odağına güzel bir şekilde girdi Philips.Yakın zamanda 4k televizyona geçiş yaparsam Philips yine ana listemde olacak.Uydu kanallarıyla pek işim yoktur genelde dizi ve oyun konsolu için tercih edeceğim bu kez. |
2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (262. sayfa)
-
-
Merhabalar, 47pfl7008k tv elden çıktığı için (panel+led bar arızası),
anakart, kumanda, oyuncu gözlükleri ( ps4 ile oynarken ikiye bölünen ekran gözlükle tam ekran olarak görünüyor)
sembolik fiyatlar ile yada takas ile ( akım korumalı priz, kablosuz klavye, mause vb) verebilirim.
Henüz benim referansım olmadığı için önce konuşur resimleri atar, eğer sizin referansınız var ise önce ben parça/parçaları yollayabilirim.
Bu arada tcl 55C715 modeline geçtim. henüz kurulmadı ama detayları ilgili konu başlığında paylaşırım....
-
Merhabalar, 47pfl7008k tv oyuncu gözlüklerini satıyorum. TV elden çıktı. iki adet 100 tl...ps4 çift kişilik oynarken çok işe yarıyor ekran ikiye bölünmesine rağmen her iki oyuncuda tam ekran izliyor. Tabi dışarıdan gözlüksüz bakan bulanık bir ekran görüyor...
-
10 YAŞINDA 42PFL7008 KULLANIYORUM.1 kez garantiden anakart ve 2 yıl önce de ledleri değişti.Benim sorum bizim tvlerde Netflix desteği olup olmadığı,nasıl seyredebilirim.?
-
Usta malesef dahili özellik yok. Netflix izlemek için ben TV'ye hdmı ile bağlanan xiaomi box s 4k aldım. Bu cihaz üzerinden Netflix YouTube vs gibi birçok android temelli uygulama ve dijital platformu kullanabiliyorum. Tavsiye ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler.
-
9 yıldır kullandığımız televizyon gözlerimin önünde yavaş yavaş karardı ve ekran tamamen gitti. Ses var, Ambilight çalışıyor, ama görüntü yok. Birkaç yıl önce TV'de görüntü gitmişti ama menü ekranları görünüyordu, fabrika ayarlarına döndürerek bunu halletmiştim. Daha sonra yine bir ekran kararma sorununda ayarlara girdiğimde bütün görüntü ayarlarının 0'a indiğini gördüm, gerekli ayarlamaları yapınca sorun düzelmişti.
Ne yazık ki şimdi menüler de görünmediği için herhangi bir işlem yapamıyorum. Tamirciye gitmeden ya da yeni TV almadan önce acaba TV üzerindeki tuşlardan fabrika ayarlarına dönüş yapabilir miyim, onu denemek istiyorum.
-
Sizin yazdığınıza benzer bir sorun yaşamıştım bende TV imde ve bunu aşağıdaki linkini verdiğim mesajda paylaşmıştım. Belki işinize yarar belki yaramaz bilemiyorum ama bir bakın derim. https://forum.donanimhaber.com/2013-philips-7008-serisi-ana-konu-42-47-55pfl7008k--72794228-262
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSURDEM -- 24 Mayıs 2022; 21:55:10 >
İlginiz için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle sizin yaşadığınız sorunla aynıydı. Ne yazık ki etrafımızda güvenilir esnaf ve benim de uğraşacak enerjim-zamanım olmadığından televizyonumuzla vedalaştık. Bu yaşanan kronik sorunlardan ve teknik servislerin tutumlarından dolayı da yeni bir Philips alasım gelmedi açıkçası. Ama Ambilight'ını çok özleyeceğim..
-
arkadaşlar bu tv'de manual frekans ekleme özelliği yok mu ?
ya da güncel bir kanel listesi yüklenebiliyor mu ?
-
Arkadaşlar selamlar. Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayın.Ben de 55pfl7008 var. Bu TV 3d ve gerçek 120 Hz diye almıştım. Ancak gerçek Hz değeri bir çok yerde 50-60 Hz gorunuyor. Oysa ki 3d için 120 Hz aktif olmalı diye biliyorum. Bu TV 120 Hz desteğine sahip diye biliyorum. Bunun gerçek degerini güvenilir bir kaynaktan paylaşacak olan var mı?
Son 2 yorum yazan arkadaşlara ithafen. Sanmayın burada kimse yok. Buradayız okuyor ve takipteyim fakat sorularınızın cevabını bilmiyorum ne yazık ki...🙃
arkadaşlar türksat için kanal listesi var mı ?
biri sevabına yüklese :D
-
Selamlar. Bir konuda yorumunuzu merak ediyorum. Bu TV den 4k geçmek mantıklı mi? Şu açıdan netlik ve görüntü olarak ben mi aman aman fark göremiyorum. Yoksa bu TV gerçekten oldukça iyi görüntü mü sunuyor?
4K izlemediğim için kıyas yapamayacağım ama halihazırda ki görüntü kalitesi ve ambilight keyfi oldukça tatmin edici. Ben şahsen çok memnunum...Bozulana kadar devam derim kendi adıma...
47pfl7008 tv var bende bazan kapaniyor kendiliginden kendim acıyorum galiba anakart dan bu tv lere android tv anakarti takılır mı acaba hangi kartları destekler veya bu kapanma sorununa var mı bir çözüm acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
55inç PFL7008 model tv sahibiyim. Bu tvnin ayaklarını değiştirme şansım var mıdır?
Önüne soundbar koymak istiyorum ama malesef ayaklar öne doğru uzadığı için sığmıyor.
TV AyaĞI değiştirme konusunda tecrübesi olan var mıdır?
-
Dostum açılıp kapanma sorunu için arka kapağı açın. Tüm soketleri çıkarıp toz gördüğünüz yerleri bir fırça yardımıyla iyice temizleyin. Sonra soketleri tekrar takıp kapatıp deneyin. Bir ihtimal sorununuza kesin çözüm olabilir. Neden derseniz ben öyle çözdüm. Artık şansınıza. Ama dediğim gibi tüm soketleri çıkarıp tekrar takın...Bol şans.....
Anakarti soktum kolonya ile temizledim taktım topladım 3 gün kapanmadı sonra yine aynı kapanmaya başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzüldüm olmadığına çünkü benim TV tamamen bu sorun ile artık kullanılamaz durumda iken son çare olarak bir arkadaşın yorumu Avrupa forumlarında denk geldiği buna benzer bir uygulamayı içeren yol ile bu sorundan kurtulduğunu okumuş ve yazmış olmasına istinaden aynı eylemi bende yaptım ve kesin çzöüm aldım. Keşke işe yarasaydı.Ha bu arada tvyi asla kapatırken kumandadan kapatmayın arka tarafındaki standbydan kapatın ve ayrıca kapattıktan sonra asla fişini takılı bırakmayın. Ben bunları uyguluyorum ve kapanma sorunu tamamen bitti. Bununla birlikte diğer bir dikkatimi çeken şeyde arka kapağını açtıktan sonra ekran da olan geri sayım zımbırtısı gibi bir saat mı ne vardı o da tamamen sıfırlandı benim Tv'de...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X