Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @modric14 kardeş tabiki senin dediklerinde ek özellikler olarak önemli ama burda @ati39 kardeşe hak vermemek münkün değil hz olayı gerçektende önemli,sana şöyle bir örnek vereyim ekmeksiz kaç gün yaşarsın ve susus kaç gün yaşarsın..= tabiki cevap SU.. Tv olayındaki hz de Su gibi,Amblight ve 3D ise ekmek gibi varsayabiliriz tabiri caisse mevzuyu anladın herhalde değilmi ?........
  • Bugün mağazada 6xx8 7008 7007 6877 izledim görüntü kalitesi aynı fark yok daha önce biraz sarımsı demiştim hdtv nin testindeki resimlerden dolayı ve mağazada daha koyu gelmişti yanılmışım ayarlarla ilgiliymiş

5008 ile interneti denedik dizimagda videolar açılmıyor flashplayer yok

bence panel S-IPS yakında tam detaylar açıklanır ...

MVA VA panel gibi ise ...

h vincentyoutube
    LG IPS vs VA panel
    http://www.youtube.com/watch?v=w8LvRXioXgw

bizim gibi ilk çıktığında MVA olabilir demişler ...sonra ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Bugün mağazada 6xx8 7008 7007 6877 izledim görüntü kalitesi aynı fark yok daha önce biraz sarımsı demiştim hdtv nin testindeki resimlerden dolayı ve mağazada daha koyu gelmişti yanılmışım ayarlarla ilgiliymiş

5008 ile interneti denedik dizimagda videolar açılmıyor flashplayer yok

bence panel S-IPS yakında tam detaylar açıklanır ...

MVA VA panel gibi ise ...

http://www.youtube.com/watch?v=w8LvRXioXgw

bizim gibi ilk çıktığında MVA olabilir demişler ...sonra ses yok

http://www.avforums.com/forums/avforums-news-notices/1748762-philips-tp-vision-journey-continues.html

Banada S-IPS gibi geliyor ama umuyorum ki TPV olur.

• Ben de merak ediyorum hocam..teknomarketlerde philips panellerinin TPV olduğu söylenmişti bana.. görecez bakalım..yakında netleşir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 5 Mayıs 2013; 23:35:26 >
  • sonunda 47PFL7008 ile aranızdayım..

ama bir sorunum var youtube dan videoları açamıyorum bu neyden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• Panel gerçek tazeleme hızları 50,100,200 Hz hocam diğerleri yazılımla halolan panel tazeleme hızları ...Çok ta önemli bir şey değil bana göre..

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 6 Mayıs 2013; 22:46:59 >
  • 101. sayfadaki yazıları okudun mu ? lg hakkında

LA960V··············· LA860 200 hz
    LA790V··············· LA740S bu ikisi 100 hz diğerleri 50 hz
  • LG nin Koreli olduğunu unutmayalım ilkönce.. Bu sene genelde LCD Tv üreticileri sadece üst seviye cihazlarda 200 Hz lik paneller kulanıyor hocam ..Örnek philips geçen sene 7007 serisinde 200 Hz lik panel kullanıyordu.. Bu sene 7008 serisinde 100 Hz lik panel kullanmış..Sony de 800 serisinde geçen sene 200 Hz lik panel kullanıyordu..bu sene 100 Hz..Sanırım LG de aynısını yapmış.. üreticiler işin ekonomik yanını düşünmüşler bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 6 Mayıs 2013; 23:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

sonunda 47PFL7008 ile aranızdayım..

ama bir sorunum var youtube dan videoları açamıyorum bu neyden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Hayırlı ugurlu olsun televızyonuz. Gule gule guzel gunlerde kullanın ınsallah.

Yazılımı guncellemeyı deneyın. Zıra flash destegı olmasada Youtube app uzerınden vıdeo acabılmenız gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

sonunda 47PFL7008 ile aranızdayım..

Hayırlı ugurlu olsun televızyonuz. Gule gule guzel gunlerde kullanın ınsallah.

Yazılımı guncellemeyı deneyın. Zıra flash destegı olmasada Youtube app uzerınden vıdeo acabılmenız gerek.

valla denedim dostum ama olmuyor güvenlik duvarınıda kaldırdım modemden fakat çözüm bulamıyorum.

bir diğer sorunumda tv ye hdd bağlayıp 3d film açtığımda 3d yan yana deyince tv kendini resetliyor fakat bi 10 dk geçtikten sonra yada birkaç kez denedikten sonra bu sorun kalkıyor anlamadım gitti

• quote:

valla denedim dostum ama olmuyor güvenlik duvarınıda kaldırdım modemden fakat çözüm bulamıyorum.

bir diğer sorunumda tv ye hdd bağlayıp 3d film açtığımda 3d yan yana deyince tv kendini resetliyor fakat bi 10 dk geçtikten sonra yada birkaç kez denedikten sonra bu sorun kalkıyor anlamadım gitti

Beklemeden servise başvurun.
  • 2013 Smart hangi tvler var tam anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 8 Mayıs 2013; 17:52:19 >
  • 55pfl7008 en uygun fiyat hizlial.com da 4399 tl ilgilenenlere duyurulur...
  • Philips TV manufacturing

• arkadaşlar 47PFL7008 tv aldım incelememi buradaki birkaç arkadaşa sunacağımı söyledim fakat hem vaktim olmadı hemde bir sorunum devam ediyor onun için henüz incelemeye geçmedim.

Tv'harddisk bağladığımda 3d film açılınca ve dönüştürme için yan yana 3d yi seçince tv kendine restart atıyordu.Bugün servisten geldiler izlediğiniz filmler x264 değil h264 olmalı dediler bunun için tv kendini restartlayabilir vs vs.Ayrıca servis menüsünden baktıklarında hata kodu cidden yoktu anlamadım gitti.Şimdi bitane h264 indirip izlicem ama bakalım artık zaten h264 çok az var ve restart sorununun bundan kaynaklandığı açıkcası beni pek tatmin etmedi.TV çok iyi ama dediğim gibi şu sorunu halledince ufak bi inceleme yapacağım bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

LG nin Koreli olduğunu unutmayalım ilkönce.. Bu sene genelde LCD Tv üreticileri sadece üst seviye cihazlarda 200 Hz lik paneller kulanıyor hocam ..Örnek philips geçen sene 7007 serisinde 200 Hz lik panel kullanıyordu.. Bu sene 7008 serisinde 100 Hz lik panel kullanmış..Sony de 800 serisinde geçen sene 200 Hz lik panel kullanıyordu..bu sene 100 Hz..Sanırım LG de aynısını yapmış.. üreticiler işin ekonomik yanını düşünmüşler bana göre

7007 paneli 100 hz değil mi ?

• 7007 paneli 200 hz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

7007 paneli 200 hz..

o zaman 7008 yerine 7007 almak daha mı mantıklı ?
  • Bana göre 7007 daha mantıklı görüntü kalitesi bakımından tabi ..medya özellikleri ve kamera 7008 serisinde daha fazla...bana göre ıvır zıvır özellik bunlar..ana unsur görüntü kalitesi olmalı...

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 10 Mayıs 2013; 0:25:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.