Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
292.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar altyazılardaki Türkçe karakter sonunu halledemedim (özellikle ç ve ş harfi sorunlu, nedense ü harfinde sıkıntı yok)

film dosyası ile alyazı dosyası bire bir aynı isimde

ANSI , UTS8 ikisinide denedim

Kanal Ayarlarından Birincil AltYazı kısmını Türkçe yaptım

forumdan okuduğum kadarıyla altyazı ile ilgili yapabileceğimiz başka ayar yok

alt yazılardaki Türkçe karakter sorununu başka nasıl çözebiliriz ?
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    film açınca option-seçeneklerden karakter setini türkçe yap düzelir.
  • 55PFL7008'in yeni versiyonu 55PFS7109 mu ?. 55PFL8008'in yeni versiyonu hangisi ?. 7008 ve 8008 bulunmuyor artık bu yeni sernin kalitesi aynı seviyedemi acaba pek kullanan da göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

film açınca option-seçeneklerden karakter setini türkçe yap düzelir.

Çok teşekkür ederim düzeldi :)

Karakter büyütme yok sanırım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    7008 serisi 55" tv mi uzaktan kumandayla kapatıyorum ama daha sonra tekrar "açma kapama" tuşuna bastığımda açılmıyor, arka düğmeden açmak zorunda kalıyorum...bu hatayı gidermenin bir yolu, bir ayar şekli var mı acaba..yoksa bu servislik bir sorun mu..??
    Ayrıca bir sorum daha var, normal bir harici uydu alıcısı "Sokak tv" yi veya sokak tv olarak yayın yapan "kanal 52" yi almasına rağmen aynı uydudan alış yapan tv dahili uydu alıcısı bu kanalı almıyor, bunu nasıl halledebilirim acaba...???
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp03 -- 18 Ağustos 2014; 0:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp03

Merhaba,
    7008 serisi 55" tv mi uzaktan kumandayla kapatıyorum ama daha sonra tekrar "açma kapama" tuşuna bastığımda açılmıyor, arka düğmeden açmak zorunda kalıyorum...bu hatayı gidermenin bir yolu, bir ayar şekli var mı acaba..yoksa bu servislik bir sorun mu..??
    Ayrıca bir sorum daha var, normal bir harici uydu alıcısı "Sokak tv" yi veya sokak tv olarak yayın yapan "kanal 52" yi almasına rağmen aynı uydudan alış yapan tv dahili uydu alıcısı bu kanalı almıyor, bunu nasıl halledebilirim acaba...???
    Teşekkürler...

Kırmızı ve mavi tuşa basarak kumanda eşleşmesini yeniden yap

TV kapandıktan sonra açmak için biraz bekle

Uydu otomatik arama yapıyor, kanalı buluyor ama sen farketmiyor olabilirsin

Ya da kanalın frekans vs bilgilerini manual olarak girip kanal ekleyebilirsin

• 7019 olabilir ama panel ips değil tpv va panel ....diğer 7 serileri ortada yok gelirse eğer ips ile aynı gibi diyebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90323410/f_//tm.htm#90323410

7509, 7199, 7189, 7179 (lg ips panel)
    7559, 7109 (tpv va panel)

8008 de ise bu modeller olabilir. 8008 panel samsung du

8109, 8209, 8159 (tpv va panel)
    8259 (?)
    Philipste karakter büyütme olmuyor pcden o işi halledebilirsiniz.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    8109 çok güzel görünüyor.
    Merhaba,
    İlginize teşekkür ederim,
    dediğinizi yaptım, "eşleşme başarılı oldu" yazısı çıktı ama değişen birşey olmadı, arka ışıklar sönünceye kadar yani ilk 3-5 saniye içinde tv tekrar açılabiliyor fakat daha sonra açılmıyor, "stand by" daki bir tv kumandada ki kırmızı açma-kapama düğmesi ile açılmaz mı hiç....
    ................................................................................................................................................................................

Bir deneme de şöyle yaptım:
    tv nin fişini çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar taktım, şu an sorun giderilmiş gibi görünüyor,
    bu kadar hassas cihazlarla da bir sade kullanıcı olarak uğraşmakta zor yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp03 -- 18 Ağustos 2014; 16:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp03

Merhaba,
    İlginize teşekkür ederim,
    dediğinizi yaptım, "eşleşme başarılı oldu" yazısı çıktı ama değişen birşey olmadı, arka ışıklar sönünceye kadar yani ilk 3-5 saniye içinde tv tekrar açılabiliyor fakat daha sonra açılmıyor, "stand by" daki bir tv kumandada ki kırmızı açma-kapama düğmesi ile açılmaz mı hiç....
    ................................................................................................................................................................................

Bir deneme de şöyle yaptım:
    tv nin fişini çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar taktım, şu an sorun giderilmiş gibi görünüyor,
    bu kadar hassas cihazlarla da bir sade kullanıcı olarak uğraşmakta zor yani....

Hallolduğuna sevindim

Evet doğru, zaten tv yönergelerindede birçok sorun için fişi çek birkaç dakika bekle yeniden tak yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 19 Ağustos 2014; 1:04:07 >

• görüntü kalitesi muhteşem smart tv biraz yavaş usbden film izlemek işkence arada kapanıyor felan o kötü işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

görüntü kalitesi muhteşem smart tv biraz yavaş usbden film izlemek işkence arada kapanıyor felan o kötü işte

usb'den izlemek hiç sıkıntılı değil, takılma vs olmuyor
    sadece usb'den bişey izlerken menüler biraz yavaşlıyor ki çok abartılacak kadar değil.

usb hdd'nizi harici beslemeli kullanın hiç sıkıntı çıkmaz
  • Arkadaşlar bu tv nin kumandasını aldığım yer mi yoksa servis mi değiştirir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 42PFL serisinin ucuz olanından annem ve babam almıştı. Amaç hem HD TV seyretmeleri ama daha önemlisi SKYPE yoluyla yeni doğan torunları olan benim kızımı görebilmekti. Aylardır sorunsuz bir şekilde kullanmakta iken birden sorun yaşamaya başladılar. Önce internet sorunu sandım ancak kız kardeşim (kendisi teknoloji özürlü olur) cep telefonu ile internete bağlanabildi. Sonra youtube u da açabildiklerini belirttiler TV den. Anlaşılan birtek SKYPE çalışmıyor. Aldıkları hatanın ekran görüntüsünü ekte gönderiyorum.
    Philips in müşteri hizmetlerini aramışlar ama her iki seferinde de farklı bir bilgi vermişler. İkinci söyledikleri daha da ilginç.
    Alıntı yapıyoru "Skype yazılımında çalışma yapıyoruz bir süre bağlantı sağlayamayacaksınız, bir iki hafta sonra deneyin".
    Şu anda kendim de ulaşmaya çalıştım ve çağrı kaydı bıraktım müşteri hizmetlerini, beni aramalarını bekliyorum. Ancak kendilerine karşı biraz kuşkuluyum, o nedenle buradaki kullanıcılara da danışmak istedim. Öncelikle skype özelliğini kullanıp da sorun yaşamakta olan var mı? Varsa sorunu ne şekilde çözdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odessa2013 -- 19 Ağustos 2014; 15:48:33 >

internetten film indirdim bluray ses dili hepsi unknown gösteriyor yüzüklerin efendisini fransızsa türkçe altyazı izledim ingilizceye nasıl çeviririm teşekkürler :)
  • İyi günler philips 47 pfl 7008k/12 televizyonumda QF2EU 0.173.53.0 güncellemesinden sonra kanalların listedeki logoları değişti.mesela atv logosu yerine mtv nin logosu var.nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

internetten film indirdim bluray ses dili hepsi unknown gösteriyor yüzüklerin efendisini fransızsa türkçe altyazı izledim ingilizceye nasıl çeviririm teşekkürler :)

menü içerisinde kanal ayarları diye bir kısım var.

orada birincil ses olarak Türkçe'yi seçmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

7019 olabilir ama panel ips değil tpv va panel ....diğer 7 serileri ortada yok gelirse eğer ips ile aynı gibi diyebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90323410/f_//tm.htm#90323410

7509, 7199, 7189, 7179 (lg ips panel)
    7559, 7109 (tpv va panel)

8008 de ise bu modeller olabilir. 8008 panel samsung du

8109, 8209, 8159 (tpv va panel)
    8259 (?)

ekran panelleri konusunda pek fikrim yok!

şuan piyasada 7109 tv var ama ben 7509'u çok beğendim bakalım ülkemize gelirse kısmet olursa alacağım ;)

ancak her ikisinin panelleri farklı peki hangisinin paneli daha iyi 7509 mu 7109 mu?

7509 ülkemize gelip gelmeyeceğini philips tüketici merkezine sordum ama maalesef bilemiyoruz dediler...

• 47 li versiyon var servise gittiğinde yüklenmişti servise gitmeden önce skype vardı artık yok nereye gittikli bu

home da bakıyorum yok
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.