Bildirim
2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (227. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

20 Misafir (9 Mobil) - 11 Masaüstü,
9 Mobil

Giriş
-
cevap için teşekkürler sizin bulamıyorum dediğiniz yer benim tv ilk geldiğinde vardı güncelleyince değişti artık bende de videodaki gibi çıkmıyor. fakat '' youtube da aramada yazılır '' burayı anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 27 Temmuz 2014; 19:21:14 > -
malesef bir türlü işaretçiyi kullanamadım fakat benim birşey dikkatimi çekti internetteki 7008 in klavyesi benim kumanda dan farklıhttps://store.donanimhaber.com/46/cb/71/46cb7157b1f6753f2852583a46abdb34.jpg benimki bu fakat internette gördüğüm mavi ve yön tuşları farklı.Sizin kumandalar nasıl acaba. Resim biraz kötü kusura bakmayın.
-
2013 serisi maviydi ...
http://58pfl9955.wordpress.com/2013/02/23/philips-2013-fernbedienungen-der-einzelnen-tv-serien/
bende de mavi olanı var.
2014 serisi biraz daha farklı dizayn
http://forum.donanimhaber.com/m_90323410/tm.htm
2012 serisi sarı renk
http://58pfl9955.wordpress.com/2012/02/16/philips-2012-fernbedienungen-der-einzelnen-tv-serien/
size verilen kumandayı 2013 le değiştirin siz daha önce kumanda sorunu yaşayandınız sanırım ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 28 Temmuz 2014; 4:58:20 >
-
Bazen bir kere basıyorum 2,3 sıra ileri gidiyor. Acaba kumandadan mı kaynaklanıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
dahili uydu diye biliyorum kullanım kılavuzunda daha detaylı bilgi vardır oraya bakın.
bende dts de sorun yok... ayrı hoparlör mü kullanıyorsunuz o yüzden sorun olabilir . <ayarlarla ilgilidir...
Dostum youtubedan video izlemek için hangi sürümünü yüklemem lazım. TV yi her açtığım zaman güncelleme bulundu dat diri duut diye uyarı veriyor
Tavsiye ettiğini sürüm hangisi onu yükleyelim tabi linki varsa tadından yenmez..
Herkese iyi bayramlar forumdaşlar. Bayramda TV izleme keyfi bir başka. Ambilight ı olan bu versiyonu aldıgım için çok mutluyuz, az kalsın Sony w805 e kurban gidiyorduk...
-
madem kumanda bahsi geçmiş beni de çıldırtan bir detay var ..
sese basiyorum kanal degisiyor ..bu 10'larca defa basima geldi acaba pil mi zayıfladi yada tuslara sert mi basiyorum, parmaklarım mi iri geliyor anlamadım ama dünya kupasında gol sırasında olunca delirtmişti -
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
madem kumanda bahsi geçmiş beni de çıldırtan bir detay var ..
sese basiyorum kanal degisiyor ..bu 10'larca defa basima geldi acaba pil mi zayıfladi yada tuslara sert mi basiyorum, parmaklarım mi iri geliyor anlamadım ama dünya kupasında gol sırasında olunca delirtmişti
bende de var o, kumandanın mallığı olsa gerek..
tv kayıtlarını pc den izlememe olayı moktan olmuş, olsaydı tadından yenmezdi -
bende son sürüm var ....güncelleme bulundu diyemiyor..
sürümler arasında görüntü olarak pek fark yok ... sürüm notlarında sorunlara çözüm bulunduğu yazıyor o yüzden güncel tutmak daha iyi ...
İyi Bayramlar <<<<<< -
Tsk ederim hocam :)
sizlerdeki amblight ışığı aşağıdaki tanıtım videosundaki kadar çok mu ?
http://www.youtube.com/watch?v=DzBPUoRv_aA
bendeki ayarlarda amblight parlaklığı yüksek olduğu halde bu kadar değil.
duvara askı aparatım orjinal değil, onunla ilgili olabilir mi ?
tv'nin duvarla arası kaç cm olmalı ? -
ayarları 10-10 yapabilirsin.
15 cm olunca daha iyi oluyor deniliyor ....daha önceki sayfalarda baya gerilere git bir paylaşımım vardı alman sitesinden onu bul kaç cm den ne kadar etkisi var görebilirsin. -
Kumandanın işaretçiisi şöyle çalışıyor arkadaşlar ...
Smart tv yi açın
Option a basın
yukardan sol tarafa geçin
ordan işaretçiyi görceksiniz tıklayın değiştirin -
Philips TV ile android telefonu miracast ile kullanan varsa yardim edebilir mi?
Yanlış yerde sorduysam özür dilerim Philips 42pfl 6678k TV de miracast özelliğini açıyorum nexus 4 te yayınlama ekranında ismi gözüküyor bağlan dediğimde TV hiç tepki vermiyor baglanmıyor.
2 cihaz da evdeki modeme bağlı
arkadaslar bugun ıtıbarı ıle en son yayınlanan 052 guncellemeyı yukledım fakat tv reset atma sorunu cıkarttı bır oncekı yazılımı 050 nerden bulabılırım veya burda kullanan arkadalarda varmı tv modelı 47'' 7008k -
Tvye usb den bağladığım HDD yi
ağdan bulabilirmiyim
dosyaları ceğiştirmek için
ikide bir cıkar tak yapmak istemiyorum cunku -
52 versiyonu tekrar yükle.
tvyi kapat fişten de çek.
5 dk sonra tvyi aç. Açılsın bi 2 dk. bekle usb takıp güncelleme menüsünden yerel güncellemeden tekrar yükle. Güncelleme bitince, tvyi doğrudan fişten çekerek kapat.
5dk sonra fişi tak, 2-3dk sonrada tvyi aç, açıldıktan sonra yine bi 5dk. tvyi kurcalama, muhtemelen reset sorunu düzelecektir.
Kolay gelsin. -
Maalesef göremezsin. Tv'nin media server özelliği yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: manset35
Kumandanın işaretçiisi şöyle çalışıyor arkadaşlar ...
Smart tv yi açın
Option a basın
yukardan sol tarafa geçin
ordan işaretçiyi görceksiniz tıklayın değiştirin
Dediğini yaptım fakat işaretçi diye bir şey yok bende .
senin tv nin modeli ne ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X