Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
294.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istediğin görüntü kalitesiyse, bilinen sıkıntılarına rağmen 7108 derim. Fişe takayım, sorun çıkarmasın görüntü kalitesi ondan sonra gelir dersen 7000. Unutmadan, 7000'i bilemem ama 7108'i kapalı kutu bulman çok zor, dikkat et, iade ürünü kapalı kutu diye sana vermeye çalışabilirler.
  • Tv bugün geldi şimdiye kadar kapanmadı bakalım bu sefer anakartı tamamen değiştirmiş önceki seferde anakartın bir parçasını değiştirmiş heralde. inşallah bende artık sorunsuz kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunlar bitmiyor bu sefer kapanmıyor ama kumandadan kanal değiştirmek için birkere bastığımda 3-4 kanal ileri gidiyor bazen durmuyor ,menü de de böyle görüntü ayarlarını yapana kadar canım çıktı. Böyle bir sorunu olan yada çözümünü bilen var mı acaba ?

• Arkadaşlar 226 sayfanın neredeyse 200 sayfasını okudum ben 42 pfl 7108 i almak üzereyim ama kimi çok sorun var almayın demiş kimi çok iyi demiş.kapanıp açılma sorunundan,sesdeki dts sorunundan,bazı formatları desteklememesinden falan bahsedilmiş.güncelleme ile bu sorunlar düzeldi mi.özellikle kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum TAVSIYE EDIYORMUSUNUZ.ben televizyon fazla izliyemiyorum genelde usb den falan film izlerim.smart özelliği olmasada olur.en çok beyendiğim yani ise ambiliht özeliği.kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Hamit_colak kullanıcısına yanıt
    tv'nin media player yanı senin icin daha önemli ise lg yada samsung al

bu tv'nin ne smarti ne media player yönü ahım şahım değildir ..bu tv ambilight icin alınır onun dısında olağan üstü özellikleri yok.
    bende 55 inç 7008 var memnunum

tabiki bazı eksik yönleri var mükemmel tv yok beklentine uygun tv seçmelisin.

iyi tarafı
    görüntü kalitesi iyi
    ses iyi
    ambilight 3 var .
    dts ve altyazı güncellemeyle geldi .
    format okuma olarak flv dosyası hariç çoğunu okuyor ...

kötü yanları
    smart ağır
    hdd den film izlerken sorun yaşayanlar var. bende hdd yok denemedim usb ile takılıyorum .

kapanıp açılma her tvde olabiliyor ...

ışık sızması ,bulutlanma , ölü piksel , banding led tvlerin genel sorunu

smart için alınacaksa samsung olmalı ama smart önemsiz ambilight istiyorum diyorsunuz Philips alın yada ev yapımı ambilight yapılabilir ama zor iş :)

tvyi sırf film için alacaksanız Panasonic Plazma alın st60 mesela ....

Bende Panasonic plazma ve Philips arasında kalmıştım Philips aldım Sony pahalı olduğu için yanına yaklaşamadık tabi ... Lg ve samsung hiç sevmem.

• arkadaşlar hdmi üzerinden izlerken kayıt yapabiliyor muyuz ?

yoksa kayıt sadece dahili uydu alıcısından izlerken mi yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 25 Temmuz 2014; 9:08:34 >
  • 47pfl7008 ile miracast üzerinden apple ipad mini 2 ile bağlanabilir miyim ?
  • beyler usb ye attığımız yayınları pc den izlemenin yolu varmı ? usb yi taktım pc ye okumadı hayın makina
  • tvden usbye kayıt yapınca pcden açamazsın ....sadece tvden açılır.
  • arkadaşlar şu miracast olayını bilen yok mu ?

ağdan video izlemek çok kolay ama ipad'i televizyon ile bir türlü haberleştiremedim
  • Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar.şuanda 42pfl7008 teknosa da 1799 tl ama sanırım bu fiyata daha iyisi yok.samsung 40f8000 de 1999 tl ama her ikiside teşhir.ben philips alacam ambiliht çok güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

tvden usbye kayıt yapınca pcden açamazsın ....sadece tvden açılır.

Merhaba hocam nasılsın,

TV izlemek için tavsiye ettiğin en güncel ayarları paylaşabilir misin ?
    fiyat oralara düşmüşse ve ürün 0 'sa alın derim ama teşhirse ilgilenmezdim ..
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    şuan kullandığım ayar bu

beyaz,siyah,yeşil ve ten rengini beyendiğim için bu ayarı kullanıyorum.

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 80
    renk : 60
    netlik : 0
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : orta ? ------------kapalı deneyebilirsiniz<
    dinamik arka ışık : standart -------------kapalı deneyebilirsiniz.
    renk geliştirme : minimum

ışık sensörü : kapalı
    gama : 0
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Temmuz 2014; 2:35:00 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

tvden usbye kayıt yapınca pcden açamazsın ....sadece tvden açılır.

peki hdmi üzerinden izlerken kayıt yapabiliyor muyuz ?

yoksa kayıt sadece dahili uydu alıcısından izlerken mi yapılıyor ?
  • biliyorum çok dertlendim ama şimdide DTS sorunum var :)

geçerli yazılım versiyonu 052 olmasına rağmen DTS formatlı video dosyalarında görüntü var ama ses yok

Dolby 5.1 ise sorunsuz çalışıyor. DTS için ne yapmalıyım ?
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    dahili uydu diye biliyorum kullanım kılavuzunda daha detaylı bilgi vardır oraya bakın.

bende dts de sorun yok... ayrı hoparlör mü kullanıyorsunuz o yüzden sorun olabilir . <ayarlarla ilgilidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Temmuz 2014; 2:37:04 >
  • Arkadaslar aranızda kumandayı fare gibi kullanan var mi ben bir türlü kullanamıyorum ayarlardaki isaretci/fare bende acilmıyor aktif değilmiş gibi koyu renkte yazıyor. Birde youtube uygulamasında klavle ile yazamıyorum. Yardımcı olurmusunuz.

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.