Bildirim
2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (21. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
7007 var bende youtube girince videoyu tam ekran açıp sorunsuz gösteriyor -
dizimagdan dizi izleyebiliyor musun ?
en merak ettiğim şey
yeni modellerde flash yoktur bence çok sorun çıkarıyor html5 geçiliyor artık .... -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
en merak ettiğim şey
yeni modellerde flash yoktur bence çok sorun çıkarıyor html5 geçiliyor artık ....
vallaha hiç denemedim aklıma gelirse akşam deneyim hatta resim çeker koyarım -
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
quote:
en merak ettiğim şey
yeni modellerde flash yoktur bence çok sorun çıkarıyor html5 geçiliyor artık ....
vallaha hiç denemedim aklıma gelirse akşam deneyim hatta resim çeker koyarım
Bende merak ettım, haber beklıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55pfl7007 de smart tvden 3 kere dizimag sitesini girdim videoya tıkladım başarısız oldum. Ekrandan attı bağlantı koptu her defasında tekrar şifre girerek wifi ye bağlandım. Youtube da bir sorun yok tam ekran açıyor ama dizimag açmadı. Smart tv ye önem verenlere duyrulur. Yanlış bir şey yapmış olabilirmiyim diye diğer arkadaşlarda deneyip sonuçları yazarsa daha sağlıklı olur -
teşekkürler en iyisi html5 siteleri bulmak ama nasıl bulunur
smart benim için önemli değil dizimag olsa iyi olurdu ama gelecekte olur artık -
quote:
55pfl7007 de smart tvden 3 kere dizimag sitesini girdim videoya tıkladım başarısız oldum. Ekrandan attı bağlantı koptu her defasında tekrar şifre girerek wifi ye bağlandım. Youtube da bir sorun yok tam ekran açıyor ama dizimag açmadı. Smart tv ye önem verenlere duyrulur. Yanlış bir şey yapmış olabilirmiyim diye diğer arkadaşlarda deneyip sonuçları yazarsa daha sağlıklı olur
Selamlar, sonuç beklediğim gibi çıktı. Can sıkıcı bir şey. Bende LM660S var şu ana kadar hiç sorun çıkmadan izledik biraderle. Yanlış bir şey yaptığınızı zannetmiyorum çünkü bu Philips TVler'in genel sorunu. Sağlık olsun .
-
quote:
teşekkürler en iyisi html5 siteleri bulmak ama nasıl bulunur
smart benim için önemli değil dizimag olsa iyi olurdu ama gelecekte olur artık
Sana pm attım bir bak. -
benim smartla işim olmadığı için dert etmiyorum. Görüntü kalitesinin keyfini çıkartıyorum -
quote:
benim smartla işim olmadığı için dert etmiyorum. Görüntü kalitesinin keyfini çıkartıyorum
Philips televizyon alanların genel tercihi zaten görüntü kalitesi . -
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
benim smartla işim olmadığı için dert etmiyorum. Görüntü kalitesinin keyfini çıkartıyorum
Philips televizyon alanların genel tercihi zaten görüntü kalitesi .
gece bir hata yapıp sondurak 5 seyrettim 3d olarak sorma
-
quote:
quote:
quote:
Çok büyük hata yapmışsın hocam .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok büyük hata yapmışsın hocam .
aslında aktif gözlük pasif gözlük arasındaki fark şehir efsanesi gibi. Bence aktif gözlük bulantı,başağrısı/dönme göz ağrısı gibi bir sorun yapmıyor (bende öyle) görüntü kalitesinin de düşmemesi artısı. Bir tek fiyatı yüksek
-
quote:
aslında aktif gözlük pasif gözlük arasındaki fark şehir efsanesi gibi. Bence aktif gözlük bulantı,başağrısı/dönme göz ağrısı gibi bir sorun yapmıyor (bende öyle) görüntü kalitesinin de düşmemesi artısı. Bir tek fiyatı yüksek
Hocam o sendeki durum. Çoğu kişide o tip sorunlara yol açıyor.
Fiyatı yüksek, pilli/şarjlı olması büyük bir sorun bana göre. Üstünede bir de fiyatı eklenince . -
quote:
Orijinalden alıntı: modric14
aradaki önemli farklar şöyle
edit: 7008 serisinde DTS ses desteği olduğunu atlamışım.
Ben 7007k kullanıyorum ve wifi dahili... -
quote:
Orijinalden alıntı: by_sinekli
Ben 7007k kullanıyorum ve wifi dahili...
Evet 7007'de wi-fi dahili. -
7007 nin yazılımı hızlı daha iyi olsaymış 2013'ü beklemeye gerek kalmıcaktı Smart özelliğini kullanmam diyen için ideal -
Arkadaşlar ben de bu ürünü takibe aldım haziranda düğünüm var o zamana kadar bir TV almam gerekiyor. 7008 çok güzel bir cihaz ve benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çeşitli alım tavsiyelerinde bulunulmuş ama şu anda hepsiburada sitesindeki kampanyadan bahsedilmemiş. 200 TL hediye çeki ve 50 TL worldpuan ile 250 TL avantaj sağlıyor ve şu andaki fiyat 3.800 TL ne diyorsunuz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X