Şimdi Ara

2013 opel astra classic sedan enjoy plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sifir araba almayi dusunuyorum fiyat olarak opel astra classic enjoy plus sedan 43.000 sizce nasil, kullananlarin olumlu yada olumsuz yorumlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel ise çok uygun.
  • classic 3 icin bence makul fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Dizel ise çok uygun.

Benzinli bu araç.
  • 111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:08:25 >
  • Hayırlı olsun..İyi günlerde kullan..Fiyat çok güzel....darısı başımıza....Beğendiğimiz C sınıfı sedan otomobiller 65.- 68.000 Lira çekiyorlar...Gereksiz soygun fiyatı diyorum....Almıyorum..Bekliyorum...
  • Aynı arabayı 2012 aralıkta 37.500e aldık enjoy plus şeker beyazı idi.1.6 115 hp idi sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:07:06 >
  • artık c sınıfının 50 binden başladığını düşünürsek gayet mantıklı hayırlı olsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:10:51 >
  • rengi siz beğendikten sonra başkasına sormayın bence. renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta.
    aldıysanız güle güle kullanın.

ama yıl olmuş 2014 hala astra clasic
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

amin kardeşim Allah kaza bela vermesin inşallah. Konfor ve sürüş olarak gayet tatminkar. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun hemşerim.
    bizde valideye kurban bayramında, Classic HB easytronic almıştık. 39500 TL. (otomat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

amin kardeşim Allah kaza bela vermesin inşallah. Konfor ve sürüş olarak gayet tatminkar. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun hemşerim.
    bizde valideye kurban bayramında, Classic HB easytronic almıştık. 39500 TL. (otomat)

sizede hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.