Bildirim
2013 opel astra classic sedan enjoy plus

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dizel ise çok uygun. -
classic 3 icin bence makul fiyat -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Dizel ise çok uygun.
Benzinli bu araç. -
111
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:08:25 > -
Hayırlı olsun..İyi günlerde kullan..Fiyat çok güzel....darısı başımıza....Beğendiğimiz C sınıfı sedan otomobiller 65.- 68.000 Lira çekiyorlar...Gereksiz soygun fiyatı diyorum....Almıyorum..Bekliyorum...
-
Aynı arabayı 2012 aralıkta 37.500e aldık enjoy plus şeker beyazı idi.1.6 115 hp idi sanırım -
111
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:07:06 > -
artık c sınıfının 50 binden başladığını düşünürsek gayet mantıklı hayırlı olsun -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 16 Ocak 2014; 12:10:51 > -
rengi siz beğendikten sonra başkasına sormayın bence. renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta.
aldıysanız güle güle kullanın.
ama yıl olmuş 2014 hala astra clasic -
quote:
Orijinalden alıntı: karatepe
amin kardeşim Allah kaza bela vermesin inşallah. Konfor ve sürüş olarak gayet tatminkar. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun hemşerim.
bizde valideye kurban bayramında, Classic HB easytronic almıştık. 39500 TL. (otomat) -
quote:
Orijinalden alıntı: olorinthewhite
quote:
Orijinalden alıntı: karatepe
amin kardeşim Allah kaza bela vermesin inşallah. Konfor ve sürüş olarak gayet tatminkar. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun hemşerim.
bizde valideye kurban bayramında, Classic HB easytronic almıştık. 39500 TL. (otomat)
sizede hayırlı olsun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X