Şimdi Ara

2013 model 0km GOLF'ü haşat ettiler... ( yeni gelişmeler eklendi ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllarca boşa oksijen tüketenler, ne ala dünyaya gel yıllarca oksijen tüket ne ala ne ala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsn sizin adınıza çok üzüldüm ancak bu kadar derecede hasar verilmezki ya gerçekten yetenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam hiç kaybetmeyecek gibi bağlanmak yanlış şu hayatta canımız dahil her şeyi kaybedicez.
    Tavsiyem pert olması için bastırın gitsin.
    Birde park yeri mi kötü?
    2 araç 2 saat aralıkla vuruyor dönüş vs. mi var?
    Pert etmezse eksper yeni bir eksper isteyin.

pert etmiyorlar masraf 10 12 milyar kadar çıkarmış. Aracın değeri 55 bin lira civarında. yarısını geçmesi gerekiyor maliyetinin. Onun harıcınde üzülmeyin demişsiniz fakat şöyle düşünün geliyor bir adam malınızı heba ediyor daha sonra masrafınızın yarısını arabanızı yaptırarak karşılıyor gidiyor. Peki değer kaybı ne olacak ? benim suçum ne ?

O arabanın gerçekten senin olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen taşınır bir malı alarak zaten o riski, değer kaybini göze aliyorsun. Ohh ne ala memleket, alayim arabayi , yıllarca bineyim, kaza olmasin boya olmasin sonra değer kaybetmeden satayim öyle mi ?
    Dünya malına sarilmayin, kazanın , hayrin ve şerrin içinde Allah'in ve kendimizin olduğunu unutmayalım.
    Değer kaybi talebi ahlaksiz bir tekliftir, yarin bigün sen de Bugatti ye , aston Martin e carparsan agir gelir . hem fena mi artik aracin boyali, daha rahat daha özgür araç kullanabilirsin. Dikkat et ! Mal ile sınanıyorsun. Mülkün gerçek sahibi Allah tarafından.

bırak bu aşırı fanatiklik din saçmalıklarını. bizde müslümanız biliyoruz neyin ne olduğunu. burada benim bi hatam olsa zaten ses çıkarmam ama benim malımın gasp edilmesi karşılığında dava açmam nasıl ahlaksız kazanç olabilir hangi gelişmiş ülkede var böyle birşey. saçma ve boş konuşuyorsunuz. inşallah başınıza gelir o zaman 2 kez düşünürsünüz. hakkımı sonuna kadar alacağım!

• Gelişmeleride ilerleyen süreçte buraya ekleyeceğim.
  • Birader, senin başına gelen beynimi uçurmuştu zaten yorumlar iyice uçurdu. Boşver insanı durduk yere zıplatıyorlar hiç uğraşma değmez, bende bir iki yazıyorum sinirden ama gerçekten vaktimize sinirimize yazık.

• Geçmiş olsun. Dava açın bana kalırsa..
  • değer kaybı için mahkemeye ver en az 15 bin tl lik bi dava aç ama 3-4 senede ancak sonuçlanır
  • geçmiş olsun arka çamurluktan çarpan araç şahin mi tampon parçası ona benziyor da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun. burda mevzu kapalı yada açık otopark değil. Onemli olan insan olmak. hız kurallarına uyulsa zaten bu tür kazalar olmaz. ama en önemlisi vicdan sahibi olmak, çarptınmı dur bekle, çağır polisi.
  • Geçmiş olsun. Husumet yaşadığınız biri varmıydı?
  • Arkadaşım çok geçmiş olsun. Kendi aracım gibi üzüldüm içim acıdı valla. Nasıl insanlar var yaa.. Bu kadar çarpıyorsan araba kullanmayı bilmiyorsun demektir. İnsanlık halidir hesaplayamazsın yakın geçersin hadi aynaya sürtersin de bu nedir arkadaş fren var direksiyon var. Davayı açın bırakmayın peşini plakası var madem. Şu resimleri görünce keşke çarpana deseler ki "sizin ehliyetinize 5 yıl el koyuyoruz. 5 yıl sonra gelin 1 ay boyunca gözetmen kontrolünde olacaksınız. Ehliyetiniz sonra verilecek". Nerde ahh nerde...
  • Sırf şu park olayı nedeni ile yüksek rakamlar verip araba almıyorum, al 60 milyarlık araba koy sokağa. Sıkıcı bir durum ama sağlık olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Çok geçmiş olsun

çarpıp kaçana değer kaybı davası açabilirsiniz

en yakın karakola gidip ifadenizi verin sizi yönlendirirler

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)

Kaçan aracın plakasını nasıl aldınız görüntü kaydı falan varsa hiç problem yok 1 ay sonrada gitseniz her türlü sonuç alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Çok geçmiş olsun

çarpıp kaçana değer kaybı davası açabilirsiniz

en yakın karakola gidip ifadenizi verin sizi yönlendirirler

yürüyende bişey yok sadece sürtme var ama yine de sol taraf komple boyalı olacağı için ciddi değer kaybı yaşanır

fotoları gösterseniz dahi satarken ederinin çok altını teklif etmek isteyecekler

şunu sormak istiyorum. kaçanı ne zaman ihbar edeyim acelesi varmı ? polise plakasını verdim numara verdi ve salı günü rapor çıkacağını söyledi o süre içinde çarpıp kaçan aracını yaptırırsa sıkıntı olurmu ? ve kaçmayan kişiden de değer kaybını alabilirmiyim ? (ekmek kamyonundan)

Kaçan aracın plakasını nasıl aldınız görüntü kaydı falan varsa hiç problem yok 1 ay sonrada gitseniz her türlü sonuç alırsınız

görgü tanığı.

• Kardeşim bence git hakkın varsa ki bence var ara, davaysa dava şikayetse şikayet et. Evet talihsiz bir araç almışsın bunu bilemezsin, adamlarada gel vur demedin, park yerinden anladığım kadarıyla da ters bir yer değil orda da bir kusurun yok tamamen talihsizlik yapacak birşey yok takdir-i İlahi.

Cenab-ı Hak hakkını aramayandan da hesap soracak, bize böyle öğrettiler.

Sen bu arabanın masraflarını ne kadar da karşılatsan satarken zararın kesinlikle olacak bu kaçınılmaz. O yüzden tavsiyem bu işin peşini bırakma abuk subuk konuşan forumdaşlara da aldırma!..
  • Daha önce de aracıma çocuğun biri kafa attı diye konu açmıştınız sanırım.

Şimdi ise böylesi bir kaza meydana gelmiş. Geçmiş olsun.

Yalnız kaskonuzun bozulmayacağı fikri nasıl oluştu acaba? Zira ortada kimse yok.
  • Geçmiş olsun. Anlam veremedim bu nasıl bi çarpıp kaçma vakasıdır. Arabaya resimlerini çektiğiniz yerde mi çarpmışlar. Eğer öyleyse yol o kadar dar mı. Tanıklar nasıl çarptığını söylüyorlar merak ettim. Hasar büyük yani.

• geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Hocam geçmiş olsun kasıtlı yapılmış gibi duruyor sanırım aracı 2. Elini düşünerek aldınız vw başka şekilde alınmıyor zaten

kağıt gibi olsada golf golftür Türkiyede

Mesnetsiz, mesaj vermeyemi çalışıyorsunuz? Kağıt gibi nedemek? YA otomobil cahili yada art niyetlisiniz. Her iki türlüde mesajınız ÇÖP!
    Artık araçların dış sacı'nın kalınlığının önemli olmadığını. Önemli olanın şase,çelik barlar vs. sağlamlığı olduğunu bilmiyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 15 Mart 2014; 11:02:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de basimiza geldi. Hic bir şekilde değer kaybi talebimiz olmadi . biz de kaza yaptik bizden de istemediler.
    Son kez bi filmden bi replik alayim :
    " sahip olduklariniz size sahipleniyor "

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.