Şimdi Ara

2013 lys çok mu zordu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puan hesaplarken farkettim mesela ygs ve lys için aynı netleri yazdığımda
    2013 2014'ten daha kötü geliyor (YGS için) ama lys sonucunda 2013 öne geçiyor.
    2013 lys o kadar zor muydu hakikaten. Bence bu sene lysnin biraz zor olması çalışan için iyi olur güzel çekişler görürüz gibi.

• Lys matının yetişmediğini duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor ve süresi yetişmeyen matematiğiyle tanınır

• zor hocam, diğer senelere nazaran çok kasmışlar 2013 'ü. Hocalara geldikte geometri ve matematiğini çözmüşler, izlerken gördüm. kasıntı soruları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zormuş cidden ben geçen yıl çözmüştüm yanlış soruları falan da var yani tüm soruları zamanında çözüp bitirmek baya zormuş birde heyecan olursa, 40+ baya iyi sayılıyordu o yıl için
  • O matı yapanlar saygıyı hak eder
  • Size şöyle diyeyim, "Kolay sınavda herkes yapar, zor sınavda çalışanla çalışmayan belli olur." denir ya, bu sınav öyle zordu ki çalışanla çalışmayan yine belli olmadı. Çok çalışanla hiç çalışmayan belli oldu sadece; az çalışan da, çalışan da, iyi çalışan da aynı yaptı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opri kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bana ygs-lys açısında en dengeli ve kaliteli yıl 2014 gibi geliyor, 2015'de iyiydi ama ygs'si biraz sorunluydu
  • Amokachiiii A kullanıcısına yanıt
    ygs'deki matematikten belli ettiler bence, 2013 gibi olur mu bilmemde lys geçen yılki gibi gelmez bu yıl da ygs gibi
  • Mat ve geometrisi acayip zordu taban puanlari ilk 10 binde bile 20-25 puan düşmüştü. Feni standarttı. 2013 e girmiştim. Iki ay turev integral calisip bir soru bile cozememistim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 26 Mart 2017; 18:25:35 >
  • O degilde 2013 ye hamdan yerlestirmeye 20 bin geri atiyor boyle bi durum yasayan var mi puanzada ndjsjs 2014 yerinde sayarken 13 te 20 k gerideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigonometrik Adam

O degilde 2013 ye hamdan yerlestirmeye 20 bin geri atiyor boyle bi durum yasayan var mi puanzada ndjsjs 2014 yerinde sayarken 13 te 20 k gerideyim

Bu siteden denehttp://www.sinavla.com/sirapuan.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.