Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
448.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesli kontrol için TR desteği ilk aşamada olmasa bile kısa sürede gelecektir
    asıl önemli tercih sebebi bence DVB-T2 tuner olması ki dijital karasal yayın için önemli tabii değişiklik olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 17 Nisan 2013; 16:18:32 >
  • Bu televizyonun DVB-T2 olduğuna emin misiniz? araştırmama göre sanki dvb-t2 yok gibi, LG nin kendi sayfasında da yazmıyor, kullanma kılavuzunda da belirli modellerde var demiş ama hangi model olduğunu belirtmemiş, politik cevap.
    LCD Compare
    LG 42LA660S 107 cm sur LCD Compare !
    http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG42LA660S-LG-42LA660S.htm

• Önceki serideki LM segmente LA860-960 kesin gibi
    net bir bilgi giriş-orta sınıf için vermedim zaten ama en azından 660'tan başlamalı düşüncesindeyim
    çeşitli sitelerde ürün bilgisinde 640 için bile DVB-T2 belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 17 Nisan 2013; 19:23:27 >
  • Ne kadar gerçekçi bilinmez şimdilik ama LA660 güç tüketimi
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]
  • Merhaba

Ürünlerin içerisinde bulunan donanımlarda,
    Dual Core CPU 1.2 Ghz (Dual Core Modeller LN5600 ve Üstü)
    Web Tarayıcı Windows 8 (Sertifikalı) - PIP Yer Değiştirebilme Sağ Sol Sınırlı Değil + Yandex
    Oynattığı formatlara ilave 3GP
    Flash Desteği 11X
    Dahili Bellekler 1.2 GB ve üstü (Bu Belleklerin Bir Kısmına İleride Gelecek Yazılım ile Direk Kayıt Yapılabilecek.)
    NFC - Android ICS 4.x.x Sadece LG SmartPhone (LG Tag On ve LG TV Remote uygulamaları yüklü olmalıdır.)
    WiDi Aktarım Hızı LM ile Aynı 20Mbps Fakat NetCast 4.0
    Mobile HD Link HDMI/DVI Port 3 üzerinden
    Wi-F Modülleri (TWFM-B006D)
    Bluetooht (BM-LDS401) Version 3
    Digital TV - DVB-T(*DVB-T/T2) DVB-C DVB-S/S2
    Analog TV - PAL/SECAM B/G/I/D/K SECAM L/L’
    Kanal Hafızası DVB-S/S2 : 6,000 Kanal
    Kanal Hafızası DVB-T/T2/C & Analog TV : 1,500 Kanal
    Kanal Geçiş Hızları 1.4 Saniye
    Ürünlerin Standy-By üzerinden açılış hızları (Modellere Göre 1.6-2.0 Saniye)
    ARC (HDMI 1 Üzerinden)
    3D HDMI Tüm Formatlar - Yatay 66.75 Hz - Dikey 60 Hz 1080p
    3D USB Yatay 33.75 Hz - Dikey 30 Hz 1080p
    3D DLNA Yatay 33.75 Hz - Dikey 30 Hz 1080p
    Kulaklık (Ses çıkış 9mW ve 15 mW)
    Ses Kontrol Sadece 4 Alt Modele Yazılım Gelecek Orta-Üst Modellerde Dahili (Sadece Smart İşlevlerinde Çalışır)
    Dahili Kamera En üst 2 modelde (Parmak Kontrol) - Alt modellere takılabilecek.
    Magic Remote ideal uzaklık 10M (Görüş Açısı Yok)
    Kanal Değişim - Ekrana Rakam Yazma
    LG TV Remote Androiddeki Mevcut Yazılım
    LG Cloud - Var
    LM660 ve Üstü 6 Gözlük
    Kumandanın sağ altında APP/ tuş işlevsiz, sadece İtalya modelleri için.
    .... ve diğerleri

Bu tip bilgilerin faydası olabilir düşüncesi ile paylaşmak istedim. Ürün sahibi lineup modellerini kendi sitelerine koyduğunda Sound Link, Smart Sound ,Energy Star ve bu tip spesifikasyonların kafanızı karıştırmaması, ürünlerin herşeyden önce birer televizyon olduğunu ve birinci maksadının bize görüntü verdiğini unutmamalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Ne kadar gerçekçi bilinmez şimdilik ama LA660 güç tüketimi
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

Niye yalan olsun ki ya :) Hiç güvenimiz kalmamız hiçbirşeye ya.
  • Bugün teknosada LA640s ile Samsung F6470 i inceleme fırsatım oldu. Yeni olarak sadece ikisi vardı buradaki teknosada. İkisini ayrı bir standda DSmarta bağlamışlar Hdmi ile yani kablodan receiverdan kaynaklı bir kayıp yoktu.

LG, Samsung ile arasındaki matlık ve Işık farkını %20-25 ten % 9-10 a kadar düşürmüş. Samsunga bu konuda yaklaşmış.
    Bence eskiye göre daha iyi olmuş LG.

Gelelim asıl konuya

LG bütün FPR hayallerimi yıktı diyebilirim
    Rahat bütün kanalları dolaştım sinemasından haberinden sporundan hepsine baktım. Kayan yazılar futbol macı gibi hareketli görüntülerde la640 cidden kötüydü. Tv kerin ikisi de standart ayardaydi. LM serisi ile ES serisini karsilastirip ES de karar kılmıştım sırf Futbol tutkusu icin ama yeni Tv'ler çıktı bekleyeyim biraz daha demiştim. Ama yinede erken karar vermemek icin La690-740-790 bekleyeceğim tekrar test edeceğim ama sanırım bu seferde F7500-8000 ile kiyaslayinca aynısı olacak.

Akıcılık olarak sınıfta kaldı şimdilik LA, LM den farksız. F serisi de ES den farksız.

Sanırım samsung da lg de ısıtıp cilalayip yeniden önümüze koymuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkeen

Bugün teknosada LA640s ile Samsung F6470 i inceleme fırsatım oldu. Yeni olarak sadece ikisi vardı buradaki teknosada. İkisini ayrı bir standda DSmarta bağlamışlar Hdmi ile yani kablodan receiverdan kaynaklı bir kayıp yoktu.

LG, Samsung ile arasındaki matlık ve Işık farkını %20-25 ten % 9-10 a kadar düşürmüş. Samsunga bu konuda yaklaşmış.
    Bence eskiye göre daha iyi olmuş LG.

Gelelim asıl konuya

LG bütün FPR hayallerimi yıktı diyebilirim
    Rahat bütün kanalları dolaştım sinemasından haberinden sporundan hepsine baktım. Kayan yazılar futbol macı gibi hareketli görüntülerde la640 cidden kötüydü. Tv kerin ikisi de standart ayardaydi. LM serisi ile ES serisini karsilastirip ES de karar kılmıştım sırf Futbol tutkusu icin ama yeni Tv'ler çıktı bekleyeyim biraz daha demiştim. Ama yinede erken karar vermemek icin La690-740-790 bekleyeceğim tekrar test edeceğim ama sanırım bu seferde F7500-8000 ile kiyaslayinca aynısı olacak.

Akıcılık olarak sınıfta kaldı şimdilik LA, LM den farksız. F serisi de ES den farksız.

Sanırım samsung da lg de ısıtıp cilalayip yeniden önümüze koymuşlar.

LA640 yeni çıkan en alt ikinci model. LA620'den sonra. Diğer modeller yavaş yavaş geliyor. Bence en az LA690 ve üzeri alınmalı.

• LA660 ve LA690 arasında en azından kağıt üzerinde bir üstünlüğü yok,ayak tasarımı hariç;
    tabi pratikte ne gösterir zamanla belli olacak.
  • 47LA660S ile 47LA640S arasında 1000TL 'lik ne gibi ciddi fark bulunuyor acaba ?
  • Öyle büyük bir fark yok. Kumanda ve HZ farkı var sadece. Bence LA640 kampanyada falandır.
  • akıcılık çok önemli hareketli görüntülerde ve futbol maçlarında çuvallıyor tvler marka farketmiyor..

güncellemeyle iyileştirilebilir. ..

lg de ayar tuşunda hızı kapama açma varmı ? kapalı tutmak gerekir ...yada minimum
  • 42LA690 direkt kampanya ile girmiş
    Darısı 47"690 için olsun hadi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 20 Nisan 2013; 16:06:35 >
  • O çizgiler heralde makinadan dimi?
  • Hayır Onlar çizgi değil;
    Marketin aydınlatmasında kullanılan floresan'ların panele yansıması
    panel parlak olunca yansıma doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenukal

Öyle büyük bir fark yok. Kumanda ve HZ farkı var sadece. Bence LA640 kampanyada falandır.

Hayır kampanyada değil normal satış fiyatı arasında 900-1000TL gibi ciddi bir fark bulunuyor.
  • Beyler LA860 bekliyoruz. Ne zaman gelicek bunlar yaa. İnternette bir site de var ama nereden bulmuşlar bunu? Hem de LG türkiye garantili diyor. Alın link :http://www.bizdeuygun.com/LG-47LA860V_104430.html#1
    Hem yaza fiyatlar iner mi acaba ya da yine 2012 de olduğu gibi kasım falan mı bekleriz. Ben şahsen 47LA860 ın gelmesini bekliyorum alacağım bir adet.
  • 55la640s için işlemci
    ekran tepkisi
    kayan yazı
    yorumlarınızı bekliyorum.

tv konuunsuda acemi sayılırım. biraz da acil yarın tv yi alacak gibiyim
    la serisi için çift çekirdek demişsiniz bu tv için geçerli mi

b, de yukarda bu tv nin özelliklerine değinmemişsiniz.
    200 hz çok mu yetersiz kalır.

aynı fiyata 47 lm 640s ile 55la640s arasında kalsaydınız hangisini seçerdiniz.

lg cloud gibi özellikler 55la 640 da var mı?
  • 2013 serisi tüm modeller çift çekirdekli
    kayan yazı teşhirdeki ürünlerde göremedim
    ya maç yada klip dönüyor
    bence 660 ve üzeri alınabilir ,bu işler bütçeyle doğru orantılı ayrı...

+++++++

Açıklamada ....distrübitör veya ithalatçı..... geçtiği için bence paralel ithalat şüphesi oldu
    yoksa direkt LG TR garantisi demesi gerekirdi.
    620-640-660 günyüzüne çıkmaya başladı yeni yeni diğerleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 21 Nisan 2013; 8:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

2013 serisi tüm modeller çift çekirdekli
    kayan yazı teşhirdeki ürünlerde göremedim
    ya maç yada klip dönüyor
    bence 660 ve üzeri alınabilir ,bu işler bütçeyle doğru orantılı ayrı...

+++++++

Açıklamada ....distrübitör veya ithalatçı..... geçtiği için bence paralel ithalat şüphesi oldu
    yoksa direkt LG TR garantisi demesi gerekirdi.
    620-640-660 günyüzüne çıkmaya başladı yeni yeni diğerleri yok.

200 hz olması beni düşündürdü. 42 ım640 ile kıyaslarsak ne dusunursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.