Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybarut

Temelde aynı model 660 ve 66x varyasyonları ya kasada renk farkı,yada ufak görünüş düzeltmeleri vardır.
    Teknik özellikleri tamamen aynıdır.

sadece renk farkı var 667 beyazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Arkadaşlar selam;

3/4 Yıldır LG plazma kullanan birisi olarak tv den memnunum..

Şimdi ise yenilemeyi düşünüyorum...

SAMSUNGK PHILIPS VE LG ARASINDA GIDIP GELIYORDUM MODEL COK INSANIN KAFASI KARISIYOR..

Dün Media Markt a ugradım ve nihai karraımı verdim..

LG LA serisi alıyorum..

47LA320 ---------2,300 TL

47LA660 ----------2,800 TL

47LA860 ----------3,700 TL

Bu fiyatlar dün için geçerli hafta sonu vs dediler ama hep böyledir sanırım..

Ben 47LA660 ta karar ılıyodum ama aile içi skype görüşmelerimiz olduğu için dahili kamera yoktu dolayısı ile dahili kamera olan 47LA860 modeline baktım oda biraz tuzu geldi yani 3,700 tl...

Tabi LA660 ile LA860 arasındaki tek fark kamera değil...

En önemli fark işlemci farkı ve Görüntü Tarama Hızı: 800 Hz olması...

İşlemci dual core + Plus

Yani 47LA660 ta sadece dual core...

Ve emin olun bu fark Smart için dağlar kadar fark yaratıyor gerçekten çok hızlı akıllı kumanda ile menü arasındaki geçişler vs direk almışken bunu al dedirtiyor insana...

Yani demem oki bu LA660 ile LA860 arasındaki bu plus ve plus olmayan işlemci ve Görüntü Tarama Hızı: birinde 400 diğeirnde 800 Hz olması büyük fark + dahili kamera

Ama şuda bir gerçek Medai Marktaki 47LA860 için verilen 3,699 tl fiyat gerçektende Türkiyedeki en iyi fiyatmış araştırdım 4,000 tl altında yok vesselam...

Şu anki kararım LG 47LA860 ama fiyatın 2,800 lere felan gelmesini bekliyorum... Daha 1 ay zamanım var aceleye gerek yok...

47LA860IN lm modeli bile bahsetmiş olduğunuz fiyata henüz düşmemiştir.1 yıldan öncede zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanguven

Merhaba,

47LA aldım ancak sehpanın askı aparatları dikey. Televizyonun arkasına dikey takılamıyor sanırım, sol taraftaki iki vida deliğinin (üst-alt) tam arasına bombeli hoperlör denk geliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

kardeş dört bir vidaya plastik takoz yada yeteri miktarda pul atmalısın degil woofer cızırtı yapar
  • benim telefonda wifi direct var ama smart share den farkı nedir bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeyrekasırlıkadam

quote:

Hocam eğer kurmadıysanız;yazdığınız sorunun kaynağı LG Smart Share’ın Medya Bağlantısı için PLEX uygulamasını PC - tablet - akıllı telefonunuza yüklemediğiniz için olabilir.

Plex

telden wifi direct aktif et tvden de aynı şekilde bağlantıyı kurunca Telefondan Herhangi bir videoyu aç ve en üstte sağ köşsedeki küçük çoklu monitor simgesini tıkla ......
    androd içindir

smarttvdunyasi.blogspot.com

Teşekkür ederim.

HTC HD2 kullanıyorum
    Üzerinde Android 2.3.7 işletim sistemi var.
    Acaba Wi-fi Direct nasıl açılyıor?

LA660 model TVden nasıl açlıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: musti35

quote:

quote:

Hocam eğer kurmadıysanız;yazdığınız sorunun kaynağı LG Smart Share’ın Medya Bağlantısı için PLEX uygulamasını PC - tablet - akıllı telefonunuza yüklemediğiniz için olabilir.

Plex

telden wifi direct aktif et tvden de aynı şekilde bağlantıyı kurunca Telefondan Herhangi bir videoyu aç ve en üstte sağ köşsedeki küçük çoklu monitor simgesini tıkla ......
    androd içindir

Teşekkür ederim.

HTC HD2 kullanıyorum

tv den smart-ayarlar-ağ-wifi direct açık yap
    telden ayarlar-kablosuz -wifi direct aktif et ve eşleştir kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti35

quote:

quote:

Plex

androd içindir

Teşekkür ederim.

HTC HD2 kullanıyorum

tv den smart-ayarlar-ağ-wifi direct açık yap
    telden ayarlar-kablosuz -wifi direct aktif et ve eşleştir kardeş

Çok teşekkür ederim.

Sanırım android 2.3'te Wi-Fi direct yok
    Dediğiniz yere girdim.
    Wifi direct seceneği yoktu.
    Wi-fi Hotspot var , o da 3gyi dagıtmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

benim telefonda wifi direct var ama smart share den farkı nedir bunun?

smart share bir özellik değil sadece kablosuz paylaşıma lg nin verdiği markasal isimdir kardeşim ikiside aynı yani
  • Herkese merhaba.Yaklaşık bir hafta önce 47LA660 modelini aldım. Sadece benim tv demi var bilmiyorum ama hareketli görüntülerde insanların çevrelerinde titreme yada parazitlenme gibi çizgiler oluşuyor. Futbol maçlarında saha çizgilerinde yada oyuncu koşarken arkasındaki reklam tabelalarındaki yazılardada aynı sorunlar oluşuyor. Bir arkadaş LA serilerinde patates cipsi gibi tırtıklanma olduğunu gözlemlemiş. Aynı şeyden bahsediyor olabiliriz. Araştırmalarımda trumotion kapalı olmalı deniyor. Bende bu ayarı kapalı konuma getirdim. Sanki düzeldi gibi geldi. Ama eşim fox tv de bir diziyi izlerken farkettimki sorun azda olsa devam ediyor.aynı sorunu lg müşteri hizmetlerine ilettim. Bana resim ayarını oyun moduna getirin dendi. Bana biraz saçma geldi .Oyun oynamıyorumki oyun ayarında tv seyredeyim. tv oyun ayarında işlemci gücünü arttırıyor olabilir. Sizin düşünceleriniz nedir yada bu tür sorunla karşılaşan varmı. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: flkn

Herkese merhaba.Yaklaşık bir hafta önce 47LA660 modelini aldım. Sadece benim tv demi var bilmiyorum ama hareketli görüntülerde insanların çevrelerinde titreme yada parazitlenme gibi çizgiler oluşuyor. Futbol maçlarında saha çizgilerinde yada oyuncu koşarken arkasındaki reklam tabelalarındaki yazılardada aynı sorunlar oluşuyor. Bir arkadaş LA serilerinde patates cipsi gibi tırtıklanma olduğunu gözlemlemiş. Aynı şeyden bahsediyor olabiliriz. Araştırmalarımda trumotion kapalı olmalı deniyor. Bende bu ayarı kapalı konuma getirdim. Sanki düzeldi gibi geldi. Ama eşim fox tv de bir diziyi izlerken farkettimki sorun azda olsa devam ediyor.aynı sorunu lg müşteri hizmetlerine ilettim. Bana resim ayarını oyun moduna getirin dendi. Bana biraz saçma geldi .Oyun oynamıyorumki oyun ayarında tv seyredeyim. tv oyun ayarında işlemci gücünü arttırıyor olabilir. Sizin düşünceleriniz nedir yada bu tür sorunla karşılaşan varmı. Teşekkürler.

kardeşim eğer normal yayın yani sd yayın izliyorsan cihazı spor modunda tutarsan iyi olur bir de trumotion açıp judder ayarını kullanıcı seviyesinde yükselt ayrıca bahsettiğin konu keskinliklede alakalı keskinlk ayarın çok yüksek se orta seviyeye getirisen daha temiz bir görünrü alırsın.

• arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu 47 la660s i media mark tan aldım, ilk önce 3.299 tl fiyat çektiler, ben de "neden sizden alayım, vatan bilgisayar da 2.799 tl deyince sorumlu müdürle görüşüp fiyatı 2.799 tl ye düşürdüler. Ben aslında hemen almayı düşünmüyordum, hala tereddütlerim vardı, o an nasıl olduysa tamam alıyorum dedim, kısaca izlenimlerimi yazamak istiyorum, hd yayınlar ve mkv filmler muhteşem diyebilirim, ancak sd yayın kötü değil, çok kötü, ben daha önce yine lg 42lw5500 kullanmıştım, emin olun renkler daha gerçekçi ve doğaldı, herhangi bir arkadaşıma sd yayınları gösterip bu hd yayın diyebilecek kadar iyiydi, ama la660s bu konuda çok başarısız, internette bir kaç sitede lw5500 vardı, keşke onu alsaydım diyorum, hem fiyatıda ucuzdu. Avforums sitesinde incelenmiş ve sonuç mükemmel çıkmış, la660s in sd yayındaki kötü yanı görütüde kıpırdanmalar ve insan yüzünü sağ sola çevirdiğinde yakın çekimde sanki kırılmalar oluyor, netlik hiç yok, görüntü ayarlarını mı yapamadım diye düşünüyorum ama saatlerce uğraştım, la660s kullanan bir arkadaşım görüntü ayarlarını yazabilirmi? Doğrusu ben bu tv yi aldığıma pişmanım, tek iyi yanı eskiden plex media server kullanıyordum, eski tv de 1080p filmlerde takılmalar oluyordu, yeni tv de takılmadan seyredebiliyorum, ayrıca dts desteği benim için bir artı. panasonic 55st50 mi alsaydım acaba diye kafam kurcalanıp duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

LM serisi IR kumandası bu seride çalışır mı?

arkadaşım ben de daha önce lw5500 vardı panel kırıldı, kumanda ve gözlükleri duruyor, kumandayı denedim bir çok işlevi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 20 Mayıs 2013; 23:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyy231

660s düşünüyordum 640s düşünmeye başladım fiyatından dolayı sizce 640s nasıldır yada o fiyat civarlarinda onereceginiz daha iyisi var mıdır? Acil yardım suan teknosadayim

arkadaşım şu ana kadar tv aldın mı bilemiyorum ama ben üç gün önce lg 47la660s aldım çok pişmanım, sd yayın kalitesi çok berbat, almadıysan lg den vazgeç diyorum, bana panasonic plazma almam için çok israr ettiler, ben yine de gidip bildiğimden şaşmayayım diye lg aldım, keşke panasonic plazma alsaydım, o zaman vt50 serisini alma imkanım varken ben şimdi st50 ye bile razıyım, sen de ben gibi bir hata yapma, almadıysan tükenmeden hemen git uygun fiyatlı bir st50 al ve görüntü kalitesinin keyfini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

Arkadaşlar selam;

3/4 Yıldır LG plazma kullanan birisi olarak tv den memnunum..

Şimdi ise yenilemeyi düşünüyorum...

SAMSUNGK PHILIPS VE LG ARASINDA GIDIP GELIYORDUM MODEL COK INSANIN KAFASI KARISIYOR..

Dün Media Markt a ugradım ve nihai karraımı verdim..

LG LA serisi alıyorum..

47LA320 ---------2,300 TL

47LA660 ----------2,800 TL

47LA860 ----------3,700 TL

Bu fiyatlar dün için geçerli hafta sonu vs dediler ama hep böyledir sanırım..

Ben 47LA660 ta karar ılıyodum ama aile içi skype görüşmelerimiz olduğu için dahili kamera yoktu dolayısı ile dahili kamera olan 47LA860 modeline baktım oda biraz tuzu geldi yani 3,700 tl...

Tabi LA660 ile LA860 arasındaki tek fark kamera değil...

En önemli fark işlemci farkı ve Görüntü Tarama Hızı: 800 Hz olması...

İşlemci dual core + Plus

Yani 47LA660 ta sadece dual core...

Ve emin olun bu fark Smart için dağlar kadar fark yaratıyor gerçekten çok hızlı akıllı kumanda ile menü arasındaki geçişler vs direk almışken bunu al dedirtiyor insana...

Yani demem oki bu LA660 ile LA860 arasındaki bu plus ve plus olmayan işlemci ve Görüntü Tarama Hızı: birinde 400 diğeirnde 800 Hz olması büyük fark + dahili kamera

Ama şuda bir gerçek Medai Marktaki 47LA860 için verilen 3,699 tl fiyat gerçektende Türkiyedeki en iyi fiyatmış araştırdım 4,000 tl altında yok vesselam...

Şu anki kararım LG 47LA860 ama fiyatın 2,800 lere felan gelmesini bekliyorum... Daha 1 ay zamanım var aceleye gerek yok...

47LA860IN lm modeli bile bahsetmiş olduğunuz fiyata henüz düşmemiştir.1 yıldan öncede zor..

Alıntıları Göster

http://www.beyazesyamerkezi.com/LG-47LA860V-Full-HD-Led-Tv-3D-Smart-Uydulu-_15674.html?ref=akakce&v=1.92.5#0

Burada 3,400 e var..

600 tl bir indirim için 1 yıl beklemeyedebilirim :)

• quote:

Hocam ; şimdi plex media server'i kullanmayı gözünüzde büyütmeyin

buradan gerekli yazılımı indirebilirsiniz.

genel kullanımı içinhttp://goo.gl/wepvh

Kusura bakmayın sizi yoruyorum.

Biraz araştırdım hocam,

Plex için TVde Medialink adında programı açmak gerekiyormuş sanırım.

Ama LA serisinde Medialink programı yok

Telefonda plex server çalışırken televizyona nasıl video göndereceğim?
    Ya da tvden telefondaki videoları nasıl göreceğim?

• Orijinalden alıntı: ekatmer

http://www.beyazesyamerkezi.com/LG-47LA860V-Full-HD-Led-Tv-3D-Smart-Uydulu-_15674.html?ref=akakce&v=1.92.5#0

Burada 3,400 e var..

600 tl bir indirim için 1 yıl beklemeyedebilirim :)

nakit güsel para tabi bide ilk defa duydum beyazeşya??
  • 2013 serisi LA modelleri için plex istemcisi malesef uyumsuz ben de denedim yazılımla gelebilir belki ilerleyen zaman içinde ...Önceki seride medialink önyüklü geliyordu .

Alternatifi;Smartshare 1.3 sürmüyle DLNA kullanarak SmartShare ile dosya paylaşımı yapmak ve medya dosyalarını oynatmak mümkün.
  • Çok teşekkür ederim.

Smartshare 1.3 android telefona mı yoksa bilgisayara mı kurulacak?

Android için bulamadım internette.
    Nereden bulabilirim?

https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=smartshare+1.3&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#q=smartshare+1.3&client=opera&hs=WD2&channel=suggest&psj=1&ei=pRSbUej3CaOR4ASF-YDYAg&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.46751780,d.bGE&fp=72cbeba21f12338e&biw=1024&bih=630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 21 Mayıs 2013; 9:31:07 >

• Hocam ben Pc üzerinden Nero media home 4 ile yapabiliyorumhttp://www.nero.com/download.php?id=nmhlge

android için Twonky Beam ve ya İMedia Share Lite / Full olabilir

İmedia Share İos'ta sorunsuz şimdilik.
  • quote:

Hocam ben Pc üzerinden Nero media home 4 ile yapabiliyorumhttp://www.nero.com/download.php?id=nmhlge

android için Twonky Beam ve ya İMedia Share Lite / Full olabilir

İmedia Share İos'ta sorunsuz şimdilik.

Çok teşekkür ederim, sağolun ilginiz için.

Telefona twonky ve imediashare kurayım. (Sadece LG marka telefonda smart share var gibi)
    Tvde smartshare var.
    Pcde de nero kurayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 21 Mayıs 2013; 13:14:12 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.