Şimdi Ara

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RitueL

3 e 5 e bakmayın garanti bitmeden satın aracı. yoksa millet uyanıyo dsg nin kronik sorun olduğuna ilerde satarken sorun, tamir görmüş arabayı acı çeke çeke zor satarsınız.

Sorunlu olduğunu bile bile satmak, başkasının ahını almak nasıl bir mantıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabalardan soğudum bildiğiniz. koskoca wolksvagen diyorsun ürettiği şazımana bakın. 10 yıldır megan kullanıyoruz birkez bile yolda kalmadık. şimdi düşünüyorum ne araç alayım...
  • yeni konu açmanızı öneririm.
  • WV araçlar aslında sağlamlık olarak diğer markalara oranla iyi bir yerde duruyor. Çevremde görüyorum bizim ailede bu markanın manyaklığı var, annem başka markaya binmem diyerek Golf aldırmıştı kendine halbuki ikinci el Mercedes A bakıyorduk bu derecede saplantı haline gelmiş bir marka. Ama bu saplantının altı da tamamen boş değil kendim de annemin eskisi Polo kullanan biri olarak araç kullanmayı bunla ögrendim arabaya yapmadığım şey kalmadı hala aslanlar gibi gidiyor 140000'de. Etrafta gördüğüm Hyundai'ler, Peugeot'lar falan sağlamlık acısından WV'nin bıraktığı imajı bırakmadı bende. Şanzıman mevzusuna gelince DSG'nin sorunlu olduğunu en ufak titremede içinize kurt düşeceğini bile bile almayın şu otomatik arabaları. İlla otomatik olacaksa bir sürü alternatif var ya da WV istiyorum derseniz manuel almak en mantıklısı.

• Mekatronik Mekanik ve Elektronik kelimelerinin birleşimidir. Yani hem mekanik hem elektronik bileşenlerden oluşan bir parça.

Şu da resmi;

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK

Kendiniz değiştirmek isterseniz şurada da videosu var, nasıl değiştireceğinizi adım adım gösteriyor;

https://www.youtube.com/watch?v=trhfvm5aJAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 5 Nisan 2016; 14:42:36 >

• peki otomatikaraç almak istiyorum hangi markaya bakmak lazım. dsgyi geçtim. a3lere bakayım diyorum s-tronic viteste aynı diyorlar... 60 / 80 bine alacak aran bulamıroum . otomatik dizel...
  • Bu ibizaci bebe ne kadar issiz ve asosyal

• quote:

Orijinalden alıntı: areels

Mekatronik Mekanik ve Elektronik kelimelerinin birleşimidir. Yani hem mekanik hem elektronik bileşenlerden oluşan bir parça.

Şu da resmi;

2013 Leon DSG şanzıman hatası verdi.Edit:Servise gitti hata ortaya çıktı:MEKATRONİK

Kendiniz değiştirmek isterseniz şurada da videosu var, nasıl değiştireceğinizi adım adım gösteriyor;

https://www.youtube.com/watch?v=trhfvm5aJAY

off baya tuzlu bişeye benziyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

garantisi bitmiş dsg aracı galericiler 5000-8000tl altına alıyor...denemesi bedava..bir galericiyi arayın garantili diyin, diğerini arayın garantisi bitmiş diyin..
    aradaki fiyat farkını kendiniz gözlemleyin..

evet ikinci elde dsg araç satılıyor ama satın alan vatandaşların dsgnin kronik arızalı oldugundan haberleri yok..
    herkes forum okuyup takip etmiyor..

sayın cihanair ve o zihniyette olan bsg şanzımanı körü körüne savunan kullanıcılar soruyorum size;
    madem bsg şanzıman o kadar sorunsuz,neden garantisi bitmeden satıyorsunuz? garanti bittikten sonrada binmeye devam edin?
    aracınızı alan masum vatandaşa" şanzıman arıza çıkarabilir" diye uyarıyor musunuz?
    aracı sattığınız vatandaş sizi arayıp "şanzıman bozuldu 7000tl masraf var" dediğinde gece rahat rahat uyuyabiliyor musunuz?
    her araba tavsıyesi isteyene vag grubu araç tavsiye ediyorsunuz? sırf arabanızın 2,el piyasası canlı olsun diye mi?

Hocam bsg şanzımanın açılımını yazar mısınız ? Hayır benim bildiğim bir bsg var, o mu değil mi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

garantisi bitmiş dsg aracı galericiler 5000-8000tl altına alıyor...denemesi bedava..bir galericiyi arayın garantili diyin, diğerini arayın garantisi bitmiş diyin..
    aradaki fiyat farkını kendiniz gözlemleyin..

evet ikinci elde dsg araç satılıyor ama satın alan vatandaşların dsgnin kronik arızalı oldugundan haberleri yok..
    herkes forum okuyup takip etmiyor..

sayın cihanair ve o zihniyette olan bsg şanzımanı körü körüne savunan kullanıcılar soruyorum size;
    madem bsg şanzıman o kadar sorunsuz,neden garantisi bitmeden satıyorsunuz? garanti bittikten sonrada binmeye devam edin?
    aracınızı alan masum vatandaşa" şanzıman arıza çıkarabilir" diye uyarıyor musunuz?
    aracı sattığınız vatandaş sizi arayıp "şanzıman bozuldu 7000tl masraf var" dediğinde gece rahat rahat uyuyabiliyor musunuz?
    her araba tavsıyesi isteyene vag grubu araç tavsiye ediyorsunuz? sırf arabanızın 2,el piyasası canlı olsun diye mi?

Hocam bsg şanzımanın açılımını yazar mısınız ? Hayır benim bildiğim bir bsg var, o mu değil mi merak ettim

DSG sorunsuz diyenlere deniliyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: velicancan

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 2014 DSG LEON VAR AYNI SORUNU YAŞADIM. ARAÇ 30BİNDE

BU 2GÜN ÖNCE AKŞAM SORUNSUZ PARKETTİM . SABAH KALTIM AYNI UYARIYI VERDİ VE 3 SANİYE ÇALIŞIP STOP EDİYOR KENDİSİ. HATA : ŞAZIMAN YAZIYOR. BİGÜN SONRA ÇEKİCİ ÇAĞIRDIĞIM ANDA ARABA NORMALE DÖNDÜ. YÜRÜTMEDİK ÇEKTİK SERVİSE. USTA ARADI , HAZFIZADA ARIZA BİLGİSİ YOK YANİ ARABANIZDA BÖYLE BİR BİLDİRİM YOK DEDİ. KALMIŞ GARANTİ BİTİMİNE 3 AY, SONRA GENE OLURSA NAPICAM VEYA HERAN BU SORUNU DAĞDA BAYIRDA YAŞARSAM HER DAKİKA ÇEKİMİ ÇAĞIRACAĞIM DEDİM. GARANTİ BİTERSE MEKATRONİK DEĞİŞİMİ 5.400 TLYİ BULUR DEDİ. NE YAPMALIYIM BİLMİYORUM

BU KORKUYLA MI YAŞİCAM HEP YARDIM EDİNİZ LÜTFEN...

Bu mesaja eklenen görseller:

servis garantiyi para karşılığı uzatabileceğini söyledi. sizce mantıklı mı ? senelik 750 tl diyor

• velicancan V kullanıcısına yanıt
    Bence o parayı verin hocam bir daha da Dsg adını duyduğunuz yerden bomba varmış gibi kaçın. Çok geçmiş olsun ama sizde de hata var. Bu forumu incelediğinize göre foruma yabancı değilsiniz, kırk bin defa yazdık çizdik dünyadan örnekler verildi, hiç mi dikkatinizi çekmedi dsg ve sorun ikilisi başlıklı yazılar
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    O bsg hocam tam Tahmin ettiğin şey

• 10,000 TL alırken fark ver sonra da 5400 lira tamir parası ver. Ne güzel !
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 2014 DSG LEON VAR AYNI SORUNU YAŞADIM. ARAÇ 30BİNDE

BU 2GÜN ÖNCE AKŞAM SORUNSUZ PARKETTİM . SABAH KALTIM AYNI UYARIYI VERDİ VE 3 SANİYE ÇALIŞIP STOP EDİYOR KENDİSİ. HATA : ŞAZIMAN YAZIYOR. BİGÜN SONRA ÇEKİCİ ÇAĞIRDIĞIM ANDA ARABA NORMALE DÖNDÜ. YÜRÜTMEDİK ÇEKTİK SERVİSE. USTA ARADI , HAZFIZADA ARIZA BİLGİSİ YOK YANİ ARABANIZDA BÖYLE BİR BİLDİRİM YOK DEDİ. KALMIŞ GARANTİ BİTİMİNE 3 AY, SONRA GENE OLURSA NAPICAM VEYA HERAN BU SORUNU DAĞDA BAYIRDA YAŞARSAM HER DAKİKA ÇEKİMİ ÇAĞIRACAĞIM DEDİM. GARANTİ BİTERSE MEKATRONİK DEĞİŞİMİ 5.400 TLYİ BULUR DEDİ. NE YAPMALIYIM BİLMİYORUM

BU KORKUYLA MI YAŞİCAM HEP YARDIM EDİNİZ LÜTFEN...

O uyarı her an tekrar edwbişir, maalesef DSG böyle. O servisteki elamanlar bunu adları gibi biliyor ama wv böyle.... bir firma

• kararımı verdim dsg den kurtulacağım.
    otomatik a3(s tronic) ve mercedes a180 (7g dct) şanzumanları hakkında bilgisi olan varmı acaba ? audide dsg mantığı diyolar ama mercedesin nasıl acaba ?

özellikle 7d dct hakkında bilgisi olan var mı ?

• velicancan V kullanıcısına yanıt
    Audinin adı s tronic kendisi dsg, a3 forumunda 3000kmde patlayan stronic olay olmuştu
  • Araçtan memnunsanız garantiyi uzatıp satın.eğer değişim istiyorsanız dsg nin aynısı s tronic yerine 7g tronic a serisi veya 1 serisi bakılabilir.Tabi bütçenizi belirtmenizde de fayda var.
  • quote:

kararımı verdim dsg den kurtulacağım.
    otomatik a3(s tronic) ve mercedes a180 (7g dct) şanzumanları hakkında bilgisi olan varmı acaba ? audide dsg mantığı diyolar ama mercedesin nasıl acaba ?

Bunları alıcağınıza gidip 1 serisi alın.ZF8 şanzıman zaten piyasanın en iyilerinden ve sorunsuz.Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

kararımı verdim dsg den kurtulacağım.

Yalnizca s tronuc te cift kavramali ayni speclerde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.