Şimdi Ara

2013, i20 dizel, 70.000 trammersiz. Akıl lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iş yerinden arkadaşın bir aracı var. 2013, dizel, manuel, beyaz jump paket. Tamponlar boyalı, muhtelif yerlerinde de ufak tefek hasar var ama yaptırmadan da binilir. Araç 70.000km de. Hani sonradan arıza çıkartır mı ? Orasını bilemem. Turboda ötebilir, vitesde geçmeyebilir, amortisör de isteyebilir. Ancak şunu biliyorum ufak tefek hasarları olsada araç kazasız.

Araç için 75.000 tiko nasıl fiyattır ?

Edit : Olay yılan hikayesi, 78 e başka alıcı çıktı araca. Sahibi fiyatı 90.000'e yükseltti. Vakit ayıranlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 1 Temmuz 2020; 16:40:24 >

• Gün içerisinde acil karar vermem gerek yoksa araç ilana çıkacak. Alıp satmayı düşünmüyorum. Kullanıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 30 Haziran 2020; 15:27:19 >
  • Ben olsam neredeyse iki kasa önceki aracı almazdım. Tüketim toplumu olarak çok çabuk sıkılıyoruz. Bir üst kasasını 2015 üzerini almanız daha doğru olur. Ben cam tavanlısını 100bine alacaktım, bütçe artınca Leon'a geçiş yaptım..
  • arabanın piyasasına bakın eğer uygunsa fiyat ve bütçeniz 75000 liraysa alın bence. araba almak büyük sıkıntı en azından bildiğiniz araba. daha fazla paranız varsa yeni kasa almak tabii ki daha mantıklı.
  • bubblesort B kullanıcısına yanıt
    Açıkçası piyasa hakkında hiçbir fikrim yok. Piyasanın kendi hakkında da bir fikri yok gibi. Aynı araca 60 isteyende var 100 isteyende var. Anlayamadım o yüzden.
  • Bu kadar fazla şeye takılıyorsanız 0 km alın. Yoksa bu piyasada 75 rahat eder. Zaten ilana çıkarsa da çok beklemez.

Kazasız boyasız düşük kmde dizel araç daha ne olsun.
  • alınır, araç dediğiniz gibiyse
    siteden belki daha ucuzunu bulursunuz ama yanına gidince bambaska sorunlar çıkıyor hep baş ağrısı
    bildiğiniz temiz aracı alın geçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldım sanırsam, araçta fiyat hariç şüphem yok, bilmediğim bir mekanik arıza çıkarsa da kader artık. Sadece ederi 75 mi yoksa fazla mı, az mı ? İş arkadaşımdan alacağım için iki gün sonra düşük fiyattan almış gibi vicdan azabı çekmek yada arkadaşta kuşku kalsın istemiyorum. Hakkı 75 derseniz gözümü kapatacağım.
  • eski kasa alınmaz.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şuanki piyasada normal fiyat düşük veya yüksek değil. Arkadaşınıza güvenmeyin exspertiz yaptırın. Birde ne kadar zamandır kendisi biniyor. Hakikatten temizse kaçırmadan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraghost -- 30 Haziran 2020; 17:29:17 >
  • ultraghost U kullanıcısına yanıt
    Kendisi aracın ilk sahibi, aracın geçmişini iyi biliyorum. Expere hiç gerek yok. Köpeğe çarpmasından dolayı tampon düşmüştü o kadar. Dediklerimden eksik veya fazlası yok. Tek derdim dediğim gibi şu dengesiz piyasada iki gün sonra çok verdim diye ben üzülür müyüm ya da arkadaş ucuza verdim diye içine batar mı sonuçta hergün birlikte çalıştığımız insan.
  • kronik ön göğüste ve kapı kollarında cizikleri olur 2011 1.2 5 sene kullandım ben memnundum bu modelde kardeşi rio daha mantıklı malzeme kalitesi daha iyidir dizel alıyorsanız km oynanmamış temiz bulursanız alın eder etmez o ayrı sorun piyasa böyle etmez diyenler sizden önce piyasa üstü fiyat yazar arabam ve sahibinden ortalama fiyat alın fiyat için yardımcı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay yılan hikayesi, 78 e başka alıcı çıktı araca. Sahibi fiyatı 90.000'e yükseltti. Vakit ayıranlara teşekkürler.
  • O ne biçim arkadaşmış öyle, madem fiyat için anlaşmışsınız, ne diye fiyat yükseltiyor ki? Söz ağızdan bir kere çıkar. Siz almaktan vazgeçtiyseniz, o zaman isterse 150.000 yapsın fiyatı. Ama siz almıyorum demediyseniz ve arkadaşınız fiyat arttırdıysa hiç de etik davranmamış.
  • *Eski kasalar alınmaz satarken zor olur

*Rengi Beyaz veya Siyah olsun satarken zor olur

*Kazalı araç alınmaz

*Araçların yarısının airbag veya emniyet kemeri patlak

*Dizel 200000'den fazla ise alma

*20 yıldan büyük araç alma hurdaya çıkar

*Tüp motoru kurutuyor benzinliye bak

*Benzin çok yakıyor dizellere bak

*Hb araç alma bagajı küçük

*Onu alma bunu alma parçası pahalı, parçasını bulamazsın

*Km düşürme, expertizle anlaşıp alıcıyı kandırma, galericiler, al-satçılar, enflasyon, döviz, vergiler

Her kafadan farklı yorumlar çıkıyor :) Zaten araç almak tam kabus bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 1 Temmuz 2020; 15:21:23 >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Bu işler genelde böyle oluyor, siz bir fiyat verene kadar kimse sesini çıkartmaz ondan sonra 3-5 yukarısını teklif ederler. Siz gönlünüze küsersiniz, siz vazgeçince yüksek teklif edenin içine kurt düşer acaba ben fazla mı veriyorum diye o da kaçar, ihaleye fesat böyle karıştırılır sözünü tutmayan satıcı daha sonra başkasına sizden daha düşüğe güle oynaya satar.

Ben bu senaryoyu daha öncede yaşadım, oturduğum dairenin en alt katındaki 1+1 daire için müteahite 40.000 teklif ettim. Evdeki fazla eşyaları atarım, gurbetçiyim gelen öyle 1-2 günlüğüne gelemiyor anne babalar rahatça konaklar diye. Müteahit 50 dedi 60 dedi satmadı bana. 1 hafta sonra 35.000 liraya bir başkasına sattı. Alan adam 70'den satılığa çıkarttı alır almaz (5 yıl önce) şimdi 100 istiyor. Hala satılık hala satılık...

Aynı şeyi 500m^2 arsa için başkalarıyla yaşadım. Birde şehir içerisinde sırf parketmek için almaya teşebbüs ettiğim dükkanda. Ben 15.000 vereyim şehire inince arabamı koyarım diye adam 17 diye bastırdı vazgeçtim başkasına 12 ye sattı. Bu insanlarda tanıdık değil yabancıydı.

Ata sözü devreye giriyor, dostunla ye iç alışveriş etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bu işler genelde böyle oluyor, siz bir fiyat verene kadar kimse sesini çıkartmaz ondan sonra 3-5 yukarısını teklif ederler. Siz gönlünüze küsersiniz, siz vazgeçince yüksek teklif edenin içine kurt düşer acaba ben fazla mı veriyorum diye o da kaçar, ihaleye fesat böyle karıştırılır sözünü tutmayan satıcı daha sonra başkasına sizden daha düşüğe güle oynaya satar.

Ben bu senaryoyu daha öncede yaşadım, oturduğum dairenin en alt katındaki 1+1 daire için müteahite 40.000 teklif ettim. Evdeki fazla eşyaları atarım, gurbetçiyim gelen öyle 1-2 günlüğüne gelemiyor anne babalar rahatça konaklar diye. Müteahit 50 dedi 60 dedi satmadı bana. 1 hafta sonra 35.000 liraya bir başkasına sattı. Alan adam 70'den satılığa çıkarttı alır almaz (5 yıl önce) şimdi 100 istiyor. Hala satılık hala satılık...

Aynı şeyi 500m^2 arsa için başkalarıyla yaşadım. Birde şehir içerisinde sırf parketmek için almaya teşebbüs ettiğim dükkanda. Ben 15.000 vereyim şehire inince arabamı koyarım diye adam 17 diye bastırdı vazgeçtim başkasına 12 ye sattı. Bu insanlarda tanıdık değil yabancıydı.

Ata sözü devreye giriyor, dostunla ye iç alışveriş etme
    Doğru söze ne denir ki. İnsanları anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu zaten, çok yoruyor beni. Yine de bazı şeyler ister istemez anlamsız geliyor ve insanın canını sıkıyor.

• 75bin çok iyi fiyat. 2013 dizel kaçmaz
  • 75 - 80 aralıgına hemen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Konu para olunca zengin içinde, fakir içinde 100 lira bile, 100 liradır bence o yüzden kimseye çok görmüyorum. Ben yapar mıyım ? Bilemiyorum, belki miktar cezbedecek kadar çok olursa bende yapardım. 75 yerine 78'e vermek bir asgari ücret kadar farkeder. Toplumun büyük kısmı parayı zor kazandığı için gerçekten çok görmüyorum. Sonuçta satanda arkadaşım, bikaç bin için içinde uhde kalmasını istemezdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.