Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

Merhaba arkadaşlar...

Önünüzdeki 2 hafta izne çıktım...

Nevsehire gitmek istiyorum Hacıbektaş ordan ürgüp göreme ,kalmak istiyorum, buralara gidipte kalan arkadaşlarım yardımcı olurmu acaba 4 kişi gidecegiz kendi aracimizla , istanbuldan ankara istikamet,
    Gezip girebilcegimiz yerleri söylerseniz giderken uğramak isteriz Tessekurler...

Merhabalar,
    Kurban Bayramında Uçhisarda Lykia Lodge oteline 4 kişilik yarım pansiyon rezervasyon yaptırdık. 4 yıldızlı bir otel olmasına rağmen çok fazla eksiği vardı. Odalarda su dahil herşey ek ücretli. Benim gittiğim otellerde oda da su ısıtıcı ve çay muhakkak olur ve ücretsizdir. Bu otelde maalesef bunlar yoktu. Yemek başlangı. saatinde inmezserniz size verilen aralığın son 1 saatinde inerseniz zaten yemek kalmıyor ki yemekleri de iyi değildi. Otelle ilgili olumsuz söylenebilecek çok şey var ama kısa kesip bu oteli tercih etmemenizi söylemek yeterli olacaktır :)

Biz de aracımızla gittik ve rehber ben oldum. Size tavsiyem gitmeden kendinize bir plan çizmenizdir. Öncelikle Otel için Göreme, Uçhisar, Ürgüp arasında bir yer seçiniz. Sanırım şuanda Bonubon da kampanyalı oteller var. Elinizden geldiğince beton ev tarzı otellerde kalmanızı tavsiye ederim. Çünkü Kapadokya' ya gidiyorsanız oranın kültürünü hissettirecek yerde kalmanız döndüğünüzde anlatacağınız birçok anıya sebep olacaktır. Gidilecek yerlere gelecek olursak; ben en çok Ürgüp' ü beğendim. Her açıdan mükemmel bir yer. Ürgüp' te merkez pastanesi var burada kesinlikle dondurma yiyiniz. Biz Ürgüp' lü bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittik inanın son gün bile üşenmeyip 20dk lık yola gidip o dondurmayı son kez yedik :) Ayrıca Ürgüp' te mahsen şarap evi diye bir yer var (biz bütün şarap satan yerlere gittik) orada çok güzel kendi üretimleri şaraplar var. Özellikle 98 yılı aşk şarabı almanızı öneririm. Orada tadına bakınca zaten hayır diyemeyeceksiniz. 98 yılı olduğuna bakmayın 35TL fiyatı var. Onun dışında kırmızı sek şarapları da var ancak ben pek sek şarap sevmem. Ayrıca kendi yapımları olan Karadut şarabını da denedim o da çok güzel, bir de Elma şarabı aldım ancak az bulunduğu için onu denetmiyorlar. Bana da henüz denemek kısmet olmadı. Yerini şöyle tarif edeyim; Hancıoğlu konağı arkanızda kalsın ve 20-30m yürüyün sağa dönün yürümeye devam edin 50m ileride sağda bahçe içinde bir yer. Sarıkaya Şarapları internet sitesinden bakabilirsiniz. Yemek için ise Merkez Pastanesinin hemen karşısında Ehlikeyf adında bir restoran var. Hizmeti ve yemeklerinin tadı enfes. Kesinlikle tavsiye ederim. Biz burada testi kebabını denedik, testi kebabı bildiğiniz etli bir sulu yemekmiş ama bence denemiş olmak için deneyin. Tadı güzel ancak benim hayal kurduğum şey değilmiş. Ortaya muhakkak salata isteyim kocaman bir salata geliyor hem gözümüz hem karnımız sadece salatayla doyabiliyor. ( Yemekler gelmeden doyduk biz ). 3 adet testi kebabı, 1 adet karışık ızgara, salata ve içecekler 106TL tutmuştu sanırım.
    El yapımı birşeyler almak istiyorsanız Merkez pastanesinden ana alana doğru yürüyün çok emin değilim ama hediyelik eşya satan 3. dükkan olabilir. Fiyatları gerçekten uygun, ben l yapımı bir tabak aldım 20TL ye anlaştım. Başka yerlerde 35-40TL arasında fiyatlar. Ürgüpte gidilebilecek diğer yerler, Asmalı Konak ( bence gereksiz ), Hancıoğlu Konağı ve en önemlisi şu fotoğraflarda gördüğümüz 3 adet peribacası :) Oraya gidebilmek için asmalı konaktan ( asmalı konak sağınızda kalacak ) yukarıya doğru çıkıyorsunuz. Göreme, Uçhisar yolundan devam ederken sağda yol kenarında kalıyor. Yoldan görünmüyor ancak kalabalığı ve park etmiş arabaları görünce anlarsınız.

Göreme ye gelince, Yapacak pek bir şey yok aslında. Sadece hediyelik eşya ve yemek yemek için seçilip 1 saatte gezilebilecek bir yer. Faytona binmeye kalkmayın oldukça pahalı. Göreme için tavsiyem Atv turuna katılmanız ancak üzerinize kalın birşeyler alın tur uzun sürüyor ve akşam serinde serbest zaman veriyorlar ben şifayı kapmıştım.

Avanos' a hiç gitmeyin bir şey yok. Tek olan şey Kızılırmak. Ancak Nehirdeki su seviyesi müsait ise kesinlikle gondol turu yapın. Biz gittiğimizde barajı kapatmışlardı su seviyesi uygun olmadığından binemedik. Zaman çok olunca da Erciyes' e çıktık yaklaşık 1 saat avanos'a.

Bunların dışında yeraltı şehirleri var, bence bir tanesini gezmeniz yeterli. İş bankası kartınız var ise ücretsiz giriş yapabiliyorsunuz :) Bir de krater gölü var bence gereksiz çok uzak çünkü ama görmek isterseniz kesinlikle piknik malzemesi ile gidin.
    Benden şimdilik bu kadar, İş yerinde ara ara yazabildim ( malum otomotiv sektöründöyüm son üç ay çok yoğundur bizde) bir kusurum olduysa affola. Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap yazabildikçe yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akin5553

Iki cocuklu aileler icin en ideal tesis kesinlikle Limak grubudur.Ve ayrica Antalya da tek 0-14 yas araligi Limaklarda vardir.

Hem kalite,hemde hizmet konusunda rahatlikla tercih edebilirsiniz.Kesinlikle pisman olmazsiniz.

Saygilarimizla,

Tatilani.com

Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Birde arkadaslar ben 2014 baslığında paylaşımda bulunmayacağım rez. Başlayınca tespit ettiğim bir fırsat olursa buraya yazarım. Neden böyle bir şey yaptığım konusuna gelince belki inanmazsınız ama gecen sene buraya defalarca pm atmayın yazmama rağmen en az 1000 pm cevapladım. Bu sene buna ne eerjim nede vaktim var

Hocam sen beni dinle 2014 basliginda paylasimda bulun. Seni ve giderlerini yeni keşfetmişken kaybetmek istemem

55w905
    PSN:Forevergundi
    PS4
    BDP-150
    VSX-322
    Xperia Z
    Ipad Air
  • Daha açılmadı, bir-iki haftaya açılır.

Bugün Tatilbudur firmasına mail attım. Erken rezervasyon fiyatlarını 15 Kasım' da internet sitesinde yayınlayacaklarını belirttiler. Sanırım diğer firmalara mail atmama gerek kalmadı tahmini bu tarihlerde açıklayacaklar diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşsın lütfen.
    Yani fiyatlar biraz yukarıda açıklanıyor ilk planda...Benim şimdiye dek gördüğüm o...
    Ben ilk atışı yapmak için Turizm Fuarı'nı beklemek tarafındayım...

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Kendi payıma erken rezervasyon için açıklanan ilk fiyatlara fazla itibar etmeyeceğim...
    Zira şirketler şu anda açıklayacakları fiyatlara öngöremedikleri riskleri de dahil edip ona göre fiyat açıklıyorlar...
    Yani fiyatlar biraz yukarıda açıklanıyor ilk planda...Benim şimdiye dek gördüğüm o...

Turizm fuarı ne zaman yapılıyor?

Orijinalden alıntı: minimimiki

quote:

Kendi payıma erken rezervasyon için açıklanan ilk fiyatlara fazla itibar etmeyeceğim...
    Zira şirketler şu anda açıklayacakları fiyatlara öngöremedikleri riskleri de dahil edip ona göre fiyat açıklıyorlar...

30 Ocak - 2 Şubat 2014

Tüyap

quote:

quote:

30 Ocak - 2 Şubat 2014

Tüyap

Ben de otomotiv sektörün de çalışıyorum, bahsettiğiniz gibi fiyatlandırmalarda aynı hassasiyet sergileniyor. O nedenle tavsiyenizi dikkate alıp hemen rezervasyon yaptırmayacağım, bakalım neler olacak :)

Daha önce fuara katılmadığım için soruyorum mazur görün beni, fuarda turizm şirketleri olup oradan da rezervasyon yaptırılabiliyor mu ve bir avantajı var mı?

• Arkadaşlar merhaba

Sizden balayına gidebileceğim şöyle yem yeşil bir yerde kafa dinleyebileceğim ve ultra herşey dahil otel önerisi nerelerdir.
    Memnun kaldığınız veya aman aman sakın şurayı tercih etmeyin dediğiniz yerler???

Orijinalden alıntı: akndigital

Arkadaşlar merhaba

Sizden balayına gidebileceğim şöyle yem yeşil bir yerde kafa dinleyebileceğim ve ultra herşey dahil otel önerisi nerelerdir.
    Memnun kaldığınız veya aman aman sakın şurayı tercih etmeyin dediğiniz yerler???

Gideceğiniz tarih aralığı ve bütçe hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.
    Geçen yıllarda gördüğüm kadarıyla bazı şirketler açıklanan fiyatlardan bir % 10 daha fuar indirimi yapıyorlardı...
    Tabii bu yıl da yaparlar mı,hangisi yapar bilemem...Bu ancak fuar zamanı belli olur...

Birçok büyük otel ve turizm firması fuara iştirak ediyor...
    Geçen yıllarda gördüğüm kadarıyla bazı şirketler açıklanan fiyatlardan bir % 10 daha fuar indirimi yapıyorlardı...
    Tabii bu yıl da yaparlar mı,hangisi yapar bilemem...Bu ancak fuar zamanı belli olur...

Aslına bakarsanız her sene erken rezervasyon dönemi öncesinde bu fuar muhabbeti oluyor ama nedense fuar tarihlerinde buraya yansıyan bir şey olmadı şimdiye kadar.
    Bence fuarı beklemek mantıklı değil, belirlediğiniz bir otel varsa ilk dönemde rezervasyon yapıp sigortalı olarak daha sonra çıkacak ekstra bir fırsatta rezervasyonu iptal edebilirsiniz. Beklerseniz birde fiyatlar düşmezse sonra keşke demek kötü oluyor

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Tabii ki...Bu da olabilir...Şu an tam bir kapalı kutu...
    Ayrıca zaten dediğim gibi bu karar sadece beni bağlar...Kimsenin de benim yazımı baz alıp tasarrufta bulunmasını ve zarar etmesini istemem...

quote:

Orijinalden alıntı: akndigital

Arkadaşlar merhaba

Gideceğiniz tarih aralığı ve bütçe hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

Haziranın ilk 2 haftası veya Ağustosun ilk 2 haftasından birisinde düşünüyorum. Bütçem 1250-2000 Tl civarı veya sizin önereceğiniz nedir? Yani şu otel var fakat şu fiyat. Daha iyisi şu fiyata diyebileceğiniz gidip memnuniyetinizi bildireceğiniz her türlü öneriye açığım. Arzu ettiğim başlıca isteklerim yem yeşil alan ve kafa dinleyebileceğim yer ama olmayabilir problem yok yani.

İlginize ve önerilerinize teşekkür ederim şimdiden.

• Rixos lares,bu sene fiyatı iyiydi.yeşil alanı bol .o bütçe yetmeyebilirde ama siz yine de erken rezervasyonun ilk dönemini kaçırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hirotaro

1 kasımda, 2014 başlığını açacağım :-)

Bu yıl sizden Bodrum yada Fethiye için öneri bekliyorum :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.