Şimdi Ara

2013 Cube LTD CLS Pro için düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süren mtb maceramdan sonra şehir-tur bisikleti almaya karar verdim.Araştırmalarım sonucu kadro kalitesi, garanti avantajları, sözlerinin arkalarında durmaları gerekçesiyle ithal markalara yöneldim.Arayış başladı Scott, cannondale, specialized, merida, trek...Başlarda 2.000 civarı bisikletlere baksamda cube ltd'yi gördükten sonra neden olmasın dedim hem uygundu hemde cube için iyi duyumlar almıştım neyse lafı uzatmadan gerisini sizlere bırakayım cube ltd cls için ne düşünüyorsunuz?

Frame Alu Lite Trekking Cross
    Forks Suntour NEX
    Rear Derailleur Shimano Acera RDM390 9-Speed
    Front Derailleur Shimano Acera FD-M390 Top Swing, 34.9mm
    Shifters Shimano Acera SL-M390 Rapidfire-Plus, 9-Speed
    Chainset Shimano FC-M371 48x36x26T., 175mm, Shimano BB-UN26, Chainguard
    Chain KMC X9 Double Durability
    Freewheel Shimano CS-HG20 11-34T., 9-Speed
    Headset FSA No. 10 semi-integrated
    Stem Easton EA30, 25.4mm
    Handlebars Easton EA30 Riser
    Front Brake Shimano 395 hydr. Disc Brake (160)
    Rear Brake Shimano 395 hydr. Disc Brake (160)
    Rims Schürmann Yak19 Disc
    Front Hub Shimano HB-RM35
    Rear Hub Shimano FH-RM35
    Spokes DT Swiss Industry 2.0 silver
    Tyres Schwalbe Smart Sam Active 44x622
    Saddle Selle Royal Viper
    Seatpost Seat Clamp: Scape Varioclose 34.9mmEaston EA30 31.6mm
    Pedals Cross Alloy
    Grips CUBE Performance Grips
    Weight 13.5 kg

2013 Cube LTD CLS Pro için düşünceleriniz?

• Şehir bisikletinde ön amortisörün ve disk frenin gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Şu haliyle bisiklet 13.5 kilo, amortisör ve disk olmasa 11'e inecek. 2.5 ilo büyük bir ağırlık farkı bence.
  • Marka konusunda bahsedecek olursam 2-3 ay suren arastirmalarim sonucu cube analog 26 modelini aldim ve su anda cok memnunum iyiki almisim dedirtiyor omur boyu bisikletlerimin markasi cube olacak sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 22 Eylül 2013; 17:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cube acid 2013 al.arka ve on attiricilar daha iyi

• @zdbrg sürekli düz yolda sürmeyeceğim yeri geldiğinde stabilize yollara girip ufak yerlerden atlamak istiyorum bunun için ön amörtisör gerekli, fren konusuna gelecek olursak v-frenlere pek güvenmiyorum işin açıkcası.

@sahbazpower- cube ve kalitesinden şüphem yok ayrıca kadroları çok iyi duruyor : )

@ps_hero hocam mtb istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jess27

@zdbrg sürekli düz yolda sürmeyeceğim yeri geldiğinde stabilize yollara girip ufak yerlerden atlamak istiyorum bunun için ön amörtisör gerekli, fren konusuna gelecek olursak v-frenlere pek güvenmiyorum işin açıkcası.

@sahbazpower- cube ve kalitesinden şüphem yok ayrıca kadroları çok iyi duruyor : )

@ps_hero hocam mtb istemiyorum.

pardon MTB sandım ben.Ben de Cube alıcam,büyük ihtimalle söylediğim modeli.
  • aynı modelin v frenli olanı var mıdır acaba ve fiyatı nedir bunun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırsam var birebir aynısı mı bilmiyorum ama pro olmayanı v-fren.Daha gidipte fiyat almadım internette 1.500 civarı.
  • İmzamdaki bisikleti aldığım yerde vardı bu Cube ama benimkinin donanımına bakınca daha iyi olduğunu görüp vazgeçtim.
    Güzel bisiklet, dükkandan alırsan peşin ödemeye indirim yaparlar.

• Baktım hocam bisikletinize donanımı güzel, fiyatları hemen hemen aynı ama içime sinmedi Lapierre.
  • Kardeş bende şu an cube ltd cls var faturası mevcut ve garantisi devam etmekte daha 18 ay garantide, yani bisiklet 6 aylık neredeyse sıfır gibi. İşimden ve uğraşımdan kaynaklı Macbook pro alacağım için nakit ihtiyacımdan resmen üzülerek satıyorum. Benden alıp almamanın bi önemli yok sadece şunu bil; inan bana tek kelimeyle mükemmel bir bisiklet düzgün kullanırsan evladına verirsin. Cube sahibi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Tek sıkıntısı bence önemi olmayan bir şey ama illa eleştiricem ben diyorsan amortisörün kilitlenmemesi. Bu arada senin resmini koyduğun muhtemelen pro modeli çünkü benimki 2013 ltd cls olmasına rağmen V fren mevcut resimdeki sanırım hidrolik ya da mekanik disk frenli.
  • Evet fotoğraftaki pro modeli hd fren var.Ikinci el düşünmuyorum hocam ama, sizin bisiklet kaç kg ve istediğiniz fiyat nedir?

• Arkadaşlar bu bisikletin teker boyutu 26'' mı? 622x44 veya 700x28 den ne anlamam gerekiyor?

• Teker boyutu 26 mi?

• Bende bu bisikletten aldım. Yarın gelecek, kullandıktan sonra burada deneyimlerimi paylaşırım. Benim bisikletimin vites gurubu Deore XT' ye yükseltilmiş. İkinci el aldım.
  • Yedi sene olmuş neredeyse bisikleti alalı toplamda 77 km yol ancak yapmışımdır! Yazık yahu 😒

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.