Şimdi Ara

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
43.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başarılı bir makyajj
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İç mekanı Acura'nın bir modelinden alıp direkt de uygulayabilirler.

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)

O zaman Acura'yı kime satacaklar? Dalga geçmiyorum, bu şekilde bir "farklılaşma" yapmak zorundalar.

Acura'nın zaten bir alıcı kitlesi var.

Benim kastettiğim, Acura modellerinden birinden yani diyelim ki 2009 model bir Acura'da kullanılan malzemelerin ve ön konsolun aktarılması. İlla ki 2012 model bir araç olması gerekmiyor. Bir önceki tasarım da kurtarır. Yeter ki kaliteli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 13 Kasım 2012; 17:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

şunu kullanırlarsa civic çağ atlamış olur.
  • Bu sefer gercekten olmasi gerektigi gibi olmus.Begendim.Birde dizel motor secenegi ile gelecegi kesin mi?

Ayrica tahminim dizel otomatigi 60bin barajini cok rahat gecer.Benzinli motoruda lpg ile uyumlu oldugu icin dizelinin cok satacagini dusunmuyorum acikcasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mekan resimdeki gibi olacaksa gerçekten çok güzel olur.Ama dışı için aynı fikirde değilim.
    Bu arada arkadaş haklı japonlarda mazda iyi tasarımlar yapıyor.Özellikle yeni mazda 6 çok hoş
  • Benim için dışından çok içi tasarım ne olacak bunu merak ediyorum...Şimdiki iç mekanı hiç hoşuma gitmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

şunu kullanırlarsa civic çağ atlamış olur.

bu cıvıc değil accord. 2013 accord diye aratırsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

1.4 yada 1.6Turbo 6ileri powershift yada dsg ye benzeyen bir şanzıman ile gelirse ilk alanlardan oluruz tabi fiyat uçuk olmassa piyasayıda sallar jettalar falan yalan olur .. Bu kasa güzel motor şeçenekleri ile gelirse fiyatlarda max elegance dizel otomatik 55 falan civarında benzinlilerde 45 lerde falan olursa efsane olur tr de en çok tercih edilen araçlardan biri kesin olur.. ayrıca 2013 sonbahar yada 2014 ocak diyorum güncel kasalar daha yeni geldi ..

lpg lisine 58 000 tl diyorlar dizeline nereden baksanız 65000 tl para isterler 55000 e rüyasını bile görmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Kabin.

?
  • iç mekan civic e mi ait yoksa accorda mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

iç mekan civic e mi ait yoksa accorda mı...

2013 accorda a ait
  • Bu kadar erken makyaj yapmazlar, ülkemiz için, ciddi şekilde imajını zedeler honda.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İç mekanı Acura'nın bir modelinden alıp direkt de uygulayabilirler.

Göstergeleri dijitalden çıkarıp böyle analog yapacak olursalar 10 numara olur.Yüksek devir çevrildiğinde bişeye benzer en azından.Kadranı izliceksin aga

Güncel civiclerde de yüksek devir çevirdiğinde kadranı izleyebiliyorsun arkadaşım.

Sadece hız göstergesi dijital.

aracı kullandıgım ıcın biliyorum bunu demek istediğim sadece devir saati analog olmasın dijital olan hız göstergesininde analog olup paralel olarak yükselmesi

• quote:

...

Foruma aynı gün üye olmuşuz.
  • quote:

quote:

...

elazıglısın galıba 23ü gördm de
  • quote:

quote:

quote:

...

elazıglısın galıba 23ü gördm de

23 Lise numaram.

Baba tarafından Çanakkale; anne tarafından Manisa; doğum yeri Nevşehir; büyüdüğüm yer Balıkesir; ikametgah Ankara.:)

Ama çok sevdiğim Elazığlı bir arkadaşım var.

• Cok guzel yapmislar arabayi. Arka stoplari biraz daha farkli yapsalarmis cok daha iyi olurmus

• yukarıda ki iç mekanıyla artı birde 1.6 dizelle gelsin...kesinlikle alırım...
  • Orijinalden alıntı: haluk 23

Baba tarafından Çanakkale; anne tarafından Manisa; doğum yeri Nevşehir; büyüdüğüm yer Balıkesir; ikametgah Ankara.:)

sen naptın hafız ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.