Şimdi Ara

2013 BMW F30 316i Kullanıcı Testi Video ve Anlatımlı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
44.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weicell

    İu şimdiki aklım olYını biraz daha açar mısınız acaba? Meselea servotroonic yazılım ama direksiyon için gerekli değil mi ben mi yanlışım acaba?

    Ben araç aldığımda dolu olan yoktu,benim araç ise kredisi çıkmayan bir müşteriden sarkmıştı.Onun için atlayıp aldım.Servotronic denen şey araç düşük hızlarda iken yazılımla extra hafifleme sağlıyor (servolu yada olmayan f30 direksiyon kutusu aynıdır bknz. www.realoem.com). F30 da servotronic yokken de gayet hafif direksiyon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mondeo3834

    hocam zaten aldıgım fiyatlarda bir sunroof ve comfort paket fiyatıyla baz fiyat farkı 11-12 bin tl çok komik geliyor baz donanımı alıp binmeyi düşünüyorum ama şuda var 10bin tl fark verip 320 i ed +sunrooflu alınırmı alınmaz mı ? çok ilginç bir türlü işin içinden çıkamıyorum :)) yada gidip 100 bin tl verip 2012 model 8 binde full arabamı almak mantıklı olur çözüm bulamadım bir türlü.

    anladığım kadar sunroof sizin için olmazsa olmazdan.O zaman techno paket (6NK ilaveli) kapak jant bir mart 2013 ve sonrası üretim 316i en iyi fayda fiyat olur.
  • Tavsiye edebileceğiniz donanım var mı ? Veya , araç gelince şaşırmamak için soruyorum klasikleşmiş donanımlardan ( Yağmur sensörü, park sensörü ...vb ) özel istek üzerine gelen donanım var mı ?
    Neden soruyorum , bugünn öğrendim ki , 3.20ED için sadece özel siparişlerde hız sabitleme oluyormuş..
    Ne bileyim çok garip geldi.

    Ben şu şekilde düşünüyorum, 3.20 ED, techno+comfort+deri döşeme. Mutlak gerekli olan dediğiniz bir şey var mı ?
    Mesela yan aynalar kendiliğinden kapanmıyor mu ? İlla elle mi iteceğim üstteki yazdığım paketten alırsam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weicell

    Tavsiye edebileceğiniz donanım var mı ? Veya , araç gelince şaşırmamak için soruyorum klasikleşmiş donanımlardan ( Yağmur sensörü, park sensörü ...vb ) özel istek üzerine gelen donanım var mı ?
    Neden soruyorum , bugünn öğrendim ki , 3.20ED için sadece özel siparişlerde hız sabitleme oluyormuş..
    Ne bileyim çok garip geldi.

    Ben şu şekilde düşünüyorum, 3.20 ED, techno+comfort+deri döşeme. Mutlak gerekli olan dediğiniz bir şey var mı ?
    Mesela yan aynalar kendiliğinden kapanmıyor mu ? İlla elle mi iteceğim üstteki yazdığım paketten alırsam ?

    Malesef aynaları el ile kapatmak zorundasınız.Eğer katlanır ayna opsiyonu alırsanız aynı zamanda otomatik kararır.Bmw nin siri sini kullanmak için 6NK opsiyonu şart(bluetooth müzik paylaşımı da var(bende forumdan öğrendim)). Arka kol dayama pahalı değil ama çok faydalı...Hız sabitlemede 1000?? euro (iki adet düğme ve yazılımdan ibaret) allahtan hız limitörü var çok gerek yok..... comfort paket yerine katlanır ayna ve 6NK yı bir daha düşünün derim.Kolay gelsin...




  • comfort +techo+sunroof + metalik füme aracı yarın teslim alıcam inşallah aynalar katlanmasada gerisi yeterli benim için :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mondeo3834

    comfort +techo+sunroof + metalik füme aracı yarın teslim alıcam inşallah aynalar katlanmasada gerisi yeterli benim için :D

    F30 olsun.. bizden olsun... hayırlı olsun.....güle güle kullanın...........
  • Line'sız model alınca acaba direksiyonu şu simsiyah dandik durandan mı oluyor ?
    Yoksa gri krom kaplamalı olandan mı geliyor.
    Artık direksiyon da o şekilde gelirse neredeyse vazgeçeceğim..
    Eski meski Mercedes'i seçeceğim.
  • teşekkür ederim
  • araç direksiyonu hepsinde bildiğim kadarıyla krom kaplamalı siyah değil . mercedes konusunda şahsi fikrim iyi güzel hoş göz alıcı olabilir ama her yerde görmek pek hoş olmadığı kanısındayım
  • E yakın zamanda bmw'yi de her yerde göreceğiz hele ki bu versitonları bu denli tutulmuşken. Valla her şeyin hayırlısı ne diyeyim. Bekleyip göreceğiz.
  • Açıkçası herkes donanım paketlerinin fiyat farkından bahsediyor. Aracı alalı 2 ay civarı bir zaman oldu. Toplamda 8000 km yol gittim geldim ve her türlü yolda kullandım. Bildiğin bmw'nin janstsız en boş paketi olmasına rağmen ki önceki araçlarımın tamamı sunroof + deri koltuk + xenon vs. full full araçlardı. Yapmış olduğum 8000 km'nin 1 metresinde dahi eski araçlarda olupta bu arabamda olmayan tek bir özelliği dahi aramadım.

    Direksiyonumuz pek hafif değil ancak o da hiç problem olmuyor benim için. Her gidişatımda bmw'emden keyif alarak kullanıyorum. 13 Mayıs'ta Ankara İstanbul yaptım, 937 km mesafeyi 160'tan aşağı hiç düşmedim 340 TL benzin yedim. yani teknosu, saykosu falan hikaye. Alın binin hiçte çekinmeyin. Makine kesinlikle size diğer araçları aratmayacaktır.
  • Beklentiye göre değişir , kendi adıma xenon ve servo şart . İkisini de almam için yaklaşık 4000 avro ödemem gerekiyor ... Falan filan ...
  • yakıt olarak cidden çok iyi iyi ki s60 almamışım diyorum.eco da ist-kayseri arası 780 km yol yaptım ş.içide dahil 860 da lamba yandı :)) bir depoyla uzun yolda 1000 i zorlar diyorum aralardada bastığım halde. fakat istanbul ş.içi trafiğinde 9-10 civarı görürsünüz. BMW kesinlikle keyifli bir araç her türlü kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlanmış
  • 2013 BMW 316i daha ikinci kez aldığım yakıtla ki yolun yarısından azında araçta 5 kişi ve Didim Marmaris arası sürdüğüm halde 100 km de 6.1 yaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forelle

    2013 BMW 316i daha ikinci kez aldığım yakıtla ki yolun yarısından azında araçta 5 kişi ve Didim Marmaris arası sürdüğüm halde 100 km de 6.1 yaktı.

    Oldukca sakin kullanıyorsun benim 116d arac uzun yolda 6.5 yakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel yakıt tüketim değerlerinizi tekrar paylaşabilirmisiniz arkadaşlar.
  • Çok güzel hazırlamışsınız konuyu hocam elinize sağlık kazasız belasız kulanın aracı..Gerçekten çok güzel araç :)
  • Çok güzel bir tanıtım videosu olmuş.Teşekkürler.Ama bir türlü dipgaz yapamamışsınız,hep bir engel çıkmış
  • güzel bir konu olmuş, teşekkürler.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    öncelikler konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben yinede bu konuda fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum, bmw 3,16i comfort 2004 bir araç almayı düşünüyorum bu modelde aracı olup kulanan yada tecrübesi olan arkadaşlar bana bir fikir verir misiniz fiyat yedek parça yakıt konusu kronik sorunları vs.. gibi yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.