Şimdi Ara

2013 auris otomatik hangi lpg olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba foruma yeni üye oldum. onceki konularda sorulan sorulara biraz baktım ama göremedim tam olarak
    artık bende 2013 otomatik benzinli bir auris sahibiyim cok sukur. Bu aracın dizelini alabilmek için çok çalıştım ama genelde hiç bi sey yok diye buldugum dizellerde en az 10 15 bin hasar kaydı çıktı. bayan oldugum icin araç sorunsuz olsun istiyorum o yüzden sirf dizel diye hasarlı araçlara da cesaret edemedim çünkü çok kandiriyolar :(

    ilk aracim benzinli olduğundan dolayı benzinden yeterince bikmis ve bezmis biri olarak aracı benzinli kullanmak tabi ki istemiyorum artık. .yani bu araca kesinlikle lpg takmak istiyorum. .şimdi sizlere sorum şu hangi marka lpg olmalı performansı dusurmeyecek aracin lpg ile gittiğimi hissetmeyecegim bi şey olsun :)
    bir ustaya sordum toyota için brc dedi yalnız brc de çok pahalı. .atiker landirenzo vs markalar sizce bu araca için uygulanmali mi. brcyi taktirirsam servisinde taktiracagim ama diğeri ile arasında nerdeyse 1000 tl fark var sizce bu farka değer mi ? auriste lpg kullananlar ve fikri olanlar ne yapmalıyım ..en kisa zamanda lpg ye geçeceğim yardimci olursaniz çok minnete değer :)
    bu arada aracimi sevdim ilk defa toyota kullanıyorum ama su benzin kısmı içimi yiyor :( ikinci el dizel piyasası oluculerle dolu korkunç..sırf onlar yüzünden yine benzinli oldu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.