Şimdi Ara

### 2013-2014 Lise Sınıf Geçme Yönetmeliği ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Hocam bu sene 2 baraj dersimiz vardı biri dil anlatım diğeri bilgisayarlı muhasebe. dil anlatımdan 2 dönemde geçtim. Ama bilgisayarlı muhasebe ilk dönem ortalama 74 bu dönem 37.50. Ortalamam da tutuyor. 1. dönem 62.81 2. dönem 59.95. Sınıfı sorunsuz geçiyormuyum ?
     ### 2013-2014 Lise Sınıf Geçme Yönetmeliği ###

edit : dil anlatım sözlülerini verdi ortalama 70e çıktı :D

Sınıfı doğrudan geçiyorsun.. Bendede bilgisayarlı Muhasebe var. Bende 2 baraj dersden geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk dönem 60 Düşen bir dersim ikinci dönem 40 düşüyor kalırmıyım geçermiyim

Mantığa göre 60+40=100/2=50 geçmem gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcton

İlk dönem 60 Düşen bir dersim ikinci dönem 40 düşüyor kalırmıyım geçermiyim

Mantığa göre 60+40=100/2=50 geçmem gerekir

Geçiyorsun

• Peki yıl sonu not hesaplamasında ikinci dönem mi etkili yoksa ilk ve ikinci dönemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcton

Peki yıl sonu not hesaplamasında ikinci dönem mi etkili yoksa ilk ve ikinci dönemmi

Her 2 dönem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 9 Haziran 2014; 0:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Hocam bu sene 2 baraj dersimiz vardı biri dil anlatım diğeri bilgisayarlı muhasebe. dil anlatımdan 2 dönemde geçtim. Ama bilgisayarlı muhasebe ilk dönem ortalama 74 bu dönem 37.50. Ortalamam da tutuyor. 1. dönem 62.81 2. dönem 59.95. Sınıfı sorunsuz geçiyormuyum ?
     ### 2013-2014 Lise Sınıf Geçme Yönetmeliği ###

edit : dil anlatım sözlülerini verdi ortalama 70e çıktı :D

Sınıfı doğrudan geçiyorsun.. Bendede bilgisayarlı Muhasebe var. Bende 2 baraj dersden geçtim

saolun hocam baraj ders oldugu için biraz korktum sorumluya kalır felan diye

• kardeşimin kimya matematik dil anlatım zayıf geçiyor mu ?

dil anlatım baraj ders ya kalınıyor mu yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 10 Haziran 2014; 7:24:10 >
  • anladığıma göre geçiyor bu konuda yazılana göre toplam notları 66 ymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 10 Haziran 2014; 7:25:14 >

• Hocam bu E-Karne'leri girmişler şimdi kalmıyorum demi? Notlar sağa kaymış sırasıyla hepsi kendi yerine geliyor.
    Dil Anlatım baraj dersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 10 Haziran 2014; 9:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

anladığıma göre geçiyor bu konuda yazılana göre toplam notları 66 ymış

zayıfların olduğu halde 66 ortalama ise doğrudan sınıfı geçersin. dil ve anlatım zayıf ise sorumlu geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

/>

Hocam bu E-Karne'leri girmişler şimdi kalmıyorum demi? Notlar sağa kaymış sırasıyla hepsi kendi yerine geliyor.
    Dil Anlatım baraj dersi.

Sınıfı doğrudan geçiyorsun.
  • quote:

quote:

/>

Hocam bu E-Karne'leri girmişler şimdi kalmıyorum demi? Notlar sağa kaymış sırasıyla hepsi kendi yerine geliyor.
    Dil Anlatım baraj dersi.

• quote:

quote:

quote:

/>

Dil Anlatım baraj dersi.

Ancak yıl sonu başarı notunun 2,50 nin altında olması beni kararsızlaştırdı

tam 50,00 ortalama olsa (2.50)

sende 2.50 'nin altında . ?

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Yasada yıl sonu başarı puanı ile ilgili bir şey yazmıyorki?
    Ben 9.Sınıf Anadolu Teknik lisesindeyimm
  • quote:

Yasada yıl sonu başarı puanı ile ilgili bir şey yazmıyorki?
    Ben 9.Sınıf Anadolu Teknik lisesindeyimm

O zaman sorun yok..

• Peki benim 3 zayifim secmeli dersten 1 zayifim da baraj dersten(secmeli dersler = s.matematik s.geometri s.dilveanlatim) sizce geciyor muyum ? Secmeli dersler sayilmiyor diye bir yazi gormustum sanki. Ortalamam 66
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziya369

Peki benim 3 zayifim secmeli dersten 1 zayifim da baraj dersten(secmeli dersler = s.matematik s.geometri s.dilveanlatim) sizce geciyor muyum ? Secmeli dersler sayilmiyor diye bir yazi gormustum sanki. Ortalamam 66

Seçmeli dersin baraj niteliğinde olduğunu bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Bilen birine sorarsan daha iyi olur.

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eski sistem hakkında bilgi verebilir misiniz? Eski sistemde yıl sonu ortalaması kaç olunca doğrudan geçiliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba, eski sistem hakkında bilgi verebilir misiniz? Eski sistemde yıl sonu ortalaması kaç olunca doğrudan geçiliyordu?

Eski sistemde bunun gibiydi 50,00 (2.50+) sınıfı geçerdi. o zaman zayıfa göre işlem yapılırdı. 9.sınıflar 3 zayıf, 10. ve 11. sınıflar 2 zayıfla, 12.sınıf ise 1 zayıfla sınıfı sorumlu veya doğrudan geçerdi. baraj ders dahil zayıf ise sorumlu , diğer branş dersleri zayıf ise doğrudan geçerdi. ben böyle hatırlıyorum.
  • Hocam 12 sınıfım meslek lisesi bilişimdeyim edebiyat ve şeçmeli veri tabanı zayıf gelıyor ortalamam 79 geçermiyim veri tabanı ana dersmi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.