Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 saat bekleme sonucu girdim. Öğlende şansıma tam 13:50de girdim 14:00'da attı sistemden. Alamadım tabi bitmiş. Sistem rezalet ötesi. Yazık oldu bize. Hele eğer staddan kombine satıldıysa kendi hakkım haram olsun bunlara. Sadece site diye duyuruyorlar stadda izdiham oluyor, garip.
  • 2 saat 39 dakika bekledim @JessieJ nin aldığı server hatasını aldım. Tekrar bekliyorum ancak kafayı yemek üzereyim, umarım bitmez doğu 414-415-416
  • Stadtan satış yapıldığı doğru mu yani ?
  • Suç yönetimdeki sanki bütün kale arkalarında kombine satılacakmış gibi görseller hazırlayıp, milleti hevese soktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus alt veya güney alt kombine arıyorum.
    ilgilenenler varsa irtibata geçelim
  • Stattan satis yapildi arkadaslar. Simdi geldim eve seyrantepeden. Bende sizler gibi pc basinda bekledim 2 saat. Sayac bittiginde tekrar sayac 1:30 oldu atladim gittim stada. İcerde 700 800 kisi var bugun ki paydosa kadar onlar bile alamaz dediler. 17:00 da paydos yapiyolarmis. O an biri cikti stattan. Bilet kalmadigini soyledi. O da alamamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buddy34

Stattan satis yapildi arkadaslar. Simdi geldim eve seyrantepeden. Bende sizler gibi pc basinda bekledim 2 saat. Sayac bittiginde tekrar sayac 1:30 oldu atladim gittim stada. İcerde 700 800 kisi var bugun ki paydosa kadar onlar bile alamaz dediler. 17:00 da paydos yapiyolarmis. O an biri cikti stattan. Bilet kalmadigini soyledi. O da alamamis

hemen bir protesto maili atıyorum yönetime,

bu nasıl iş arkadaş sadece webden satılacak deniyor,sonra öğreniyoruzki stad dada satış yapılıyor

çemişgezek sporun kombinesini satmıyorsunuzki,koskoca Galatasaray kombinesi bu

bu işi gizli yaparak kimlerin ekmeğine yağ sürdünüz,bir takım karaborsacılar haberi alıp stadta sıraya girip kombineleri kapattılarmı

bizde web başında saatlerce tahmini bekleme süresimi bekledik

bu işin sorumluları kimse cezasını çekmeliler,

adam akıllı bir açıklama yapılmadı kombineler konusunda..

• 403 den aldim cok sukur 1.250 ye :)

• An itibari ile kalan kombineler
     2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • stad'dan almak için sabahtan beri sırada bekliyordum sonunda güney 423 ten 2 tane alabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirChaos

stad'dan almak için sabahtan beri sırada bekliyordum sonunda güney 423 ten 2 tane alabildim

İnternetten actim saat 11.20 de felan siraya girdim arada tamamen cikarak sure tam 14:50 de felan siteye. Girdim 14:56 da kombineyi aldim bati 403

• Ben kale arkası almak istiyordum. Girdim ama yok. Neyseki geçen sene aldığımı yenilemiştim.
  • Stad ta satılacağı hiçbir yerde yazmıyordu ama 444 1905 arayıp sorabilirdin bende oradan öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

An itibari ile kalan kombineler
     2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...

ohooo gene full kombine satıyorlar sanırım. Gene her maç 10 bin fire veririz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirChaos

Stad ta satılacağı hiçbir yerde yazmıyordu ama 444 1905 arayıp sorabilirdin bende oradan öğrendim

yahu arkadaş 444 bilmem kaçı aramak zorundamıydık,gizli saklı iş yapmanın alemi varmıydı,

çıkarsın resmi sitede açıklama yaparsın webde saat 14 de satış yapılacak,ayrıcada stad gişelerinde şu saatden itibaren satışa başlanacak diye

nasıl bir gizli saklı iş yapmadır bu ..
  • 444 1905 kapı duvar siz nasıl düşürebildiniz ?
  • Bati 429 sira 9'un 400 le bitisik olan koltugunu almis bulunuyorum

• Kombineler yine birilerine peşkeş çekildi. Tamamen staddan satış işini gizli yaptılar ve twitter'dan da yalanladılar bir de. Hakkımı yedirtenlere, yiyenlere haram olsun diyorum.
  • arkadaşlar şuan kalan yerlerde en ucuz bölümün fiyatını yazabilirmisiniz?
  • şu an kalan kombineler içinde en ucuzu 1250 tl,az önce sayfayı açabildim. Ve 1250 tl'lik kısımda koltuk seçilemiyor. 1500 tl'lik yerlerde uygun koltuklar var. batı ve doğu tribünü 4.katta.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.