Şimdi Ara

2012 YGS ZORMUYDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 cikmis sorulari cozuyorum..benmi cok tembelim anlamadim. normalde turkceden en az 20 net yapardim bunda 12 neti zor yaptim.. bana katilan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 mi?

• paragraf soruları zor değildi aslında uzun ve karmaşıktı
    üzgünüm ama 12 net gerçekten çok düşük
  • ÖSYM nin sınavlarına zor diyemeyiz daha zor sorular soron deme sınavları var fakat ösym öyle bir oynuyor ki sorularla çoğu kişiyi eliyor(örn,geçen yıl ki parağraflar,2011 deki matematik soruları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

12 mi?

aynen.. 10 kadar bosuda degerlendirsek bile en fazla 15 net

• quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

12 mi?

Kardeşim sen bu zamana kadar kitap kapağı bile mı açmadın? Kusura bakma ama gercekten de çok kötü.

• 25 in altı tırt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

12 mi?

Kardeşim sen bu zamana kadar kitap kapağı bile mı açmadın? Kusura bakma ama gercekten de çok kötü.

dostum dedigim gibi zirve ve fem denemelerinde en az 20 25 net yapiyordum. bunda dusuk almamin sebebini dikkatsiz cozmeye bagliyorum.

• Bana kalırsa YGS 2012 kolay bir sınavdı.
  • Türkçede 30 un altına düşmemeye bakın. 12 net rezalet 25 net bile aslında çok kotu. Kızma ama yapılamayacak gibi bir ders değil Türkçe. Ha desen ki matematikten 12 net yapıyorum anlarım ama böyle bir dersten de 12-20-25 net gerçekten çok kotu. Hazır vaktin varken bolca konu çalış soru,deneme falan çöz gerçekten yazık edersin.Hele diğer derslerin de böyleyse özel üniversite bile zor kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmalina -- 13 Şubat 2013; 2:29:18 >
  • 2012YGS "Türkçe haricinde" kolay bi sınavdı
  • 2012 ygs çok zor bir sınavdı.evde çözülünce kolay gibi gelebilir ama o sinir stres anında çözülmesi oldukça zor bir sınavdı.sen kolaydı diyenlere aldırma.sınavın istatistiklerinden türkiye geneline bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
  • 1 nisanda açılan konu başlıklarını hatırlıyorum da hiç öyle sinav kolay diyen falan yoktu yani.d dh de bile :)

• 2012 YGSnin olayı bu sınav zor değil orta düzeyde bir sınav ancak 160 dakikada çözülemiyor sınav geçen senenin denemelerini hatırlıyorumda kısa kısa paragraflar tabi çoğu kişinin türkçeden başladığını düşününce 1-0 geride başlıyorsun hee sonra çözseniz o zamanda kafa kalmaz yani zaman sıkıntısı olmasaydı güzel orta karar bi sınavdı

• zor değildi ama uzundu.ben ilk türkçeden başlamıştım ve bütün sene 40dkde bitirdiğim türkçeyi 60dkde anca bitirdim.böyle bir motivasyonla çöz bakalım mat feni...
    Türkçe de zor değildi 2yanlış 1boştu türkçem ama dediğim gibi diğer derslerdeki performansı etkiledi maalesef.sosyalden 20 boş bırakınca normalde yaptığımdam 20 net aşağı yaptım.ösym öğrenci elemek için soruları olması gerekenden çok daha uzun tuttu.bu sene nolur bilmem.

• Her sene klasik olarak sınava girenler için sınav zor,sınava girmeyenler için sınav kolaydır.Yaklaşık bir ay sonra gireceiğimiz sınav bizim için zor arkamızdan gelenler için kolay olacak.Ayrıca sınavdan sonra bizim içinde kolay olacak ama önemli olan sınav anında yapabilmek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 12 Şubat 2013; 16:18:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.