Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuly

zaman 13

trk: 2y
    sos: 6y (4ü felsefe)
    mat: full
    fen: 3y (3ü de fizik )

ygs-2 475 civarı gelir sanırım, yarın açıklanınca sınav sonuç belgesini koyacağım her zamanki gibi...

bu arada iyi sonuçlar elde eden arkadaşların sonuçlarına bakarken söverek değil de "maşallah, nazar değmesin" derseniz sizin de gayret ettiğiniz sürece daha iyisini elde edeceğinize eminim ancak başkalarına kin besleyip kıskanmakla kimsenin eline bir şey geçmez ama imrenip hırslanıp çalışması faydasınadır ha bunu asla kendim için söylemiyorum yanlış anlaşılma olmasın zaten daha ömrümde 490u görmüş değilim bazı arkadaşlar biliyorum sırf nazar değer diye sonuçlarını söylemeye korkuyorlar o yüzden belirtmek istedim, son aya girdik kimsenin kimseye nazarı dokunmamasını temenni ediyorum, herkese başarılar herkes gönlünden geçen yere kavuşur inş...

Maşallah kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: anilb34

quote:

Orijinalden alıntı: tzoba

quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

quote:

fem 11li 11.si (bitti sonunda )
    t 0
    m 2
    s 5
    f 7

şu f7 leri nasıl halledicez gelip duruyolar son denemelerde.

EA olduğumdan çok fazlasında gözüm yok hocam fende

netler fenaymış hocut :D

Netlerim denemelerde bu kadar gelmiyor fem 11li sorulari kolay tutmus biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

t 0
    m 2
    s 5
    f 7

kolay olsa da 143 net falan ediyor.sonuçta bir tmnin o kadar yapması süper bir şey.ben sınav istediği kadar kolay olsun 125i geçemiyorum.(tmyim ben de senin kadar fen yapamıyoruz tabi:)
    sınavda bir aksilik yaşamazsan bence ilk 100 gelir hocam.başarılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

t 0
    m 2
    s 5
    f 7

kolay olsa da 143 net falan ediyor.sonuçta bir tmnin o kadar yapması süper bir şey.ben sınav istediği kadar kolay olsun 125i geçemiyorum.(tmyim ben de senin kadar fen yapamıyoruz tabi:)
    sınavda bir aksilik yaşamazsan bence ilk 100 gelir hocam.başarılar

İnsallah dostum Allah gonlune gore versin herkesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

zaman 13

trk: 2y
    sos: 6y (4ü felsefe)
    mat: full
    fen: 3y (3ü de fizik )

ygs-2 475 civarı gelir sanırım, yarın açıklanınca sınav sonuç belgesini koyacağım her zamanki gibi...

bu arada iyi sonuçlar elde eden arkadaşların sonuçlarına bakarken söverek değil de "maşallah, nazar değmesin" derseniz sizin de gayret ettiğiniz sürece daha iyisini elde edeceğinize eminim ancak başkalarına kin besleyip kıskanmakla kimsenin eline bir şey geçmez ama imrenip hırslanıp çalışması faydasınadır ha bunu asla kendim için söylemiyorum yanlış anlaşılma olmasın zaten daha ömrümde 490u görmüş değilim bazı arkadaşlar biliyorum sırf nazar değer diye sonuçlarını söylemeye korkuyorlar o yüzden belirtmek istedim, son aya girdik kimsenin kimseye nazarı dokunmamasını temenni ediyorum, herkese başarılar herkes gönlünden geçen yere kavuşur inş...

Maşallah kardeş

sağol kardeş seni de takip ediyorum her ne kadar adını bilmesem de :D yeri gelmişken sana da maşallah

• Celal Aydın 8li YGS 2
    Türkçe 37d 2y
    Sos 37d 3y
    Mat 34d 6y
    Fen 10d 3y
    Arkadaş şu dikkat hatalarını napcam bilemiyorum.Töderde de bunda da, diğerlerinde olduğu gibi en az 3-4 soru dikkatsizlikten gidiyor.Her sınavda konsantre oluyorum bu sefer dikkat hatası olmayacak diye yine oluyor yine oluyor.
  • bilkent adını DonanımHaber Üniversitesi olarak değiştirip bu konudaki herkesi alıcakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bilkent adını DonanımHaber Üniversitesi olarak değiştirip bu konudaki herkesi alıcakmış

Sesli güldüm.
  • Zafer ygs-2 sadece matematik ve fenini çözdüm:
    Mat:36d 4y
    Fen:33d 6y 1b zafer alan aklımı....sorular çok kıl ve cevap anahtarında yanlışlık var adam 3 karbonlu bileşiğe bütan demiş helal olsun X+2 iyonu X atomuna dönüşürken elektron sayısı azalır demiş yok daha neler
  • Zaman 24 Şubat

Türkçe 34-6
    Mat 40-0
    Fen 34-6
    Sos 27-12
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

Bune abi ya :) 1.ciler dh den çıkıyor sanırım.

nasıl bi sayısalsam, türkçe 25, matematik 22 , sosyal 5, fen 8

12. sınıf öğrencisiyim, 4 yıldır yatışdayım. Bir yerlerim tutuşunca çalışmaya başladım. Kurtarabilirmiyim size -.-

Her sene çıkar böyle sahte birinciler.Sınavlardan sonra hiçbiri girmez bi daha buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Zafer ygs-2 sadece matematik ve fenini çözdüm:
    Mat:36d 4y
    Fen:33d 6y 1b zafer alan aklımı....sorular çok kıl ve cevap anahtarında yanlışlık var adam 3 karbonlu bileşiğe bütan demiş helal olsun X+2 iyonu X atomuna dönüşürken elektron sayısı azalır demiş yok daha neler

Bi de dershane denemelerini görsen
  • sınav sonuç belgesi istiyorsunuz tek koyan benim galiba ya da en fazla bir kişi daha vardır hiç kimse koymuyor ben de uğraşmam bi daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuly -- 28 Şubat 2012; 23:46:31 >

• quote:

sınav sonuç belgesi istiyorsunuz tek koyan benim galiba ya da en fazla bir kişi daha vardır hiç kimse koymuyor ben de uğraşmam bi daha...

Hocam kendi adıma konuşuyum, dersane gitmediğim için öyle bir imkanım yok, aslında resimsiz bana da saçma geliyor yazınca, yazıyorum biri okuyor eee ? yazmasam mı artık
    Ben de bir konu mu açsam, görüşmek üzere,selametle,alla yolunuzu açık etsin,1 nisanda başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Celal Aydın 8li YGS 2
    Türkçe 37d 2y
    Sos 37d 3y
    Mat 34d 6y
    Fen 10d 3y
    Arkadaş şu dikkat hatalarını napcam bilemiyorum.Töderde de bunda da, diğerlerinde olduğu gibi en az 3-4 soru dikkatsizlikten gidiyor.Her sınavda konsantre oluyorum bu sefer dikkat hatası olmayacak diye yine oluyor yine oluyor.

Celal Aydın nasıl hocam fen kısmını çözmemişsin ama benim için o da önemli yeni konular var mı açıp baktığında neler hissediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantala

quote:

Celal Aydın 8li YGS 2
    Türkçe 37d 2y
    Sos 37d 3y
    Mat 34d 6y
    Fen 10d 3y

Celal Aydın nasıl hocam fen kısmını çözmemişsin ama benim için o da önemli yeni konular var mı açıp baktığında neler hissediyorsun ?

büyük hissediyorum hocam

• Fem 11'li 7.

Türkçe 36d 3y
    Sosyal 36d 4y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: hantala

quote:

Celal Aydın 8li YGS 2
    Türkçe 37d 2y
    Sos 37d 3y
    Mat 34d 6y
    Fen 10d 3y

büyük hissediyorum hocam

@Jestia ağzımdan aldın lafı,çok yaşa
    Valla hocam, fende sadece kimya ve biyolojide popülasyon sorularına falan bakabiliyorum.Kimyada hayatımızda kimyadan güzel sorular var sanırsam ki kalem oynatamıyorum ben Hocam bir de pek anlamıyorum ben eski konu yeni konu, ilk kez bu sene kimya çalışıyorum
    Ama ben beğendim denemeyi genel olarak, Türkçe'si kaliteli, matematikte güzel sorular var, fem kalitesinde bence.

• mat 33,25
    fen 22,50
    türkçe 25,50
    sosyal 5
  • Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Celal Aydın Denemeleri - 1

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.