Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barman

Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Celal Aydın Denemeleri - 1

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

celal aydın nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

celal aydın nasıl hocam?

Şimdi akşam saatinde çözdüm de, açıkcası bakınca zor gözüküyor gibiydi. Biyolojisi felan bayağı şekilliydi. İç dünyasına girince çok da zor olmadığını anladım. Geometrisi zor sayılırdı. 12 soruydu. Biyolojinde hoş sorular vardı. Diğerlerinde çok bir orijinallik hissedemedim. İlk denemeye bakıp tam yorum yapmayım; ama ilk deneme istediğim gibi değil kısacası. Bir de süre sıkıntısı hiç yaşamadım. Yayıla yayıla çözmeme rağmen 40-45 dk civarı arttı. Ha çıkan sonuç çok da tatmin etmedi. Daha iyisini bekliyordum, yalan söylemeyim. Türkçeyi full bekliyordum; ama akşam kafasıyla bu kadar oldu işte.

• quote:

quote:

quote:

Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

celal aydın nasıl hocam?

Şimdi akşam saatinde çözdüm de, açıkcası bakınca zor gözüküyor gibiydi. Biyolojisi felan bayağı şekilliydi. İç dünyasına girince çok da zor olmadığını anladım. Geometrisi zor sayılırdı. 12 soruydu. Biyolojinde hoş sorular vardı. Diğerlerinde çok bir orijinallik hissedemedim. İlk denemeye bakıp tam yorum yapmayım; ama ilk deneme istediğim gibi değil kısacası. Bir de süre sıkıntısı hiç yaşamadım. Yayıla yayıla çözmeme rağmen 40-45 dk civarı arttı. Ha çıkan sonuç çok da tatmin etmedi. Daha iyisini bekliyordum, yalan söylemeyim. Türkçeyi full bekliyordum; ama akşam kafasıyla bu kadar oldu işte.

Matematiği nasıl?Geçen seneki YGS deki gibi uzun ve zaman alıcı problem soruları var mı?Geçen sene matematiğin uğraştırıcı olması nedeniyle ben de dahil olmak üzere çoğu kişi yetiştiremedi ama bakıyorum piyasadaki denemelerin neredeyse hepsi kısa kısa matematik soruları koyuyo denemelerine aklım almıyo.

• quote:

quote:

quote:

Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

celal aydın nasıl hocam?

anladım, eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolaReis

quote:

quote:

quote:

Töder 2

Tr 2y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

Tr 3y
    Mat full
    Fen 2y
    Sos 2y

celal aydın nasıl hocam?

Matematiği nasıl?Geçen seneki YGS deki gibi uzun ve zaman alıcı problem soruları var mı?Geçen sene matematiğin uğraştırıcı olması nedeniyle ben de dahil olmak üzere çoğu kişi yetiştiremedi ama bakıyorum piyasadaki denemelerin neredeyse hepsi kısa kısa matematik soruları koyuyo denemelerine aklım almıyo.

Matematik uzun sorulardan oluşmuyordu. Geometrisi bir miktar kasıntıydı. O biraz vakit alabilir; ama matematiğinde öyle bir şey göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: hantala

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Celal Aydın 8li YGS 2
    Türkçe 37d 2y
    Sos 37d 3y
    Mat 34d 6y
    Fen 10d 3y
    Arkadaş şu dikkat hatalarını napcam bilemiyorum.Töderde de bunda da, diğerlerinde olduğu gibi en az 3-4 soru dikkatsizlikten gidiyor.Her sınavda konsantre oluyorum bu sefer dikkat hatası olmayacak diye yine oluyor yine oluyor.

Celal Aydın nasıl hocam fen kısmını çözmemişsin ama benim için o da önemli yeni konular var mı açıp baktığında neler hissediyorsun ?

büyük hissediyorum hocam

• Dershane Denemesi ne matematik fayda ediyor nede fen

Türkce 31
    Mat 11
    Fen 10
    Sos 30
  • Abicim bu nedir zamanın bir denemesi 5 tl olurmu ya :D

Resmen enayi arıyolar.
  • zafer1
    tr 3
    s 8
    m 4
    f 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless334

zafer1
    tr 3
    s 8
    m 4
    f 3

Hocam nasıl deneme? Mat1 problemlerden 10 tane falan var mı ? Kaliteli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

zafer1
    tr 3
    s 8
    m 4
    f 3

Hocam nasıl deneme? Mat1 problemlerden 10 tane falan var mı ? Kaliteli mi?

sadece mat zordu diğerleri idare eder. geosu özellikle daha zor uğraştırıyor biraz
  • son 2 denemem
    pi analitik
    Tr 26
    mat 31
    sos 16
    fen 15
    ygs1 332

töder
    tr 25.5
    mat 28
    sos 10.
    Fen 15
    ygs1 317

• simya y. (dersaneden hoca verdi)
    tr 33,75
    mat 37,75
    sos 27,5
    fen 36,25
  • quote:

zafer1
    tr 3
    s 8
    m 4
    f 3

4 mat da geo mu yoksa benimde 3 boş vardı zafer 1in matından 3ü de geo o ne öyle arkadaş ya :D rahat 1 saatini alıyor zaferin matı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrum.

quote:

zafer1
    tr 3
    s 8
    m 4
    f 3

4 mat da geo mu yoksa benimde 3 boş vardı zafer 1in matından 3ü de geo o ne öyle arkadaş ya :D rahat 1 saatini alıyor zaferin matı.

yok benim mallığıma gelmiş mattan salak hatalar 1 tanesi geo
  • Fem ygs 11li deneme seti 8.

Türkçe : 34
    Matematik : 36
    Fen : 30
    Sosyal :28

Şu feni 35+ yapmanın bi yolu yok mu yahu :D Sanırım yatarak olmuyo biraz fen çalışmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 1 Mart 2012; 16:56:52 >
  • Fem 3'lü 1. deneme

Tr 1y
    Mat 1y
    Fen 1y(1 kimya)
    Sos 4y(4 tarih)
  • quote:

Fem 3'lü 1. deneme

Tr 1y
    Mat 1y
    Fen 1y(1 kimya)
    Sos 4y(4 tarih)

hocam bendeki tarih sende olsa türkiye 1. olursun.. 4 yanlış çok değil mi ? halledebilirsin bence yani felsefeyi fulleyebiliyorsan tarihte 2 yanlışı geçmezsin konu eksiğin mi var acaba .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

quote:

Fem 3'lü 1. deneme

Tr 1y
    Mat 1y
    Fen 1y(1 kimya)
    Sos 4y(4 tarih)

hocam bendeki tarih sende olsa türkiye 1. olursun.. 4 yanlış çok değil mi ? halledebilirsin bence yani felsefeyi fulleyebiliyorsan tarihte 2 yanlışı geçmezsin konu eksiğin mi var acaba .S

Aslında tarihim iyidir. Genelde 2y'ı geçmez; ama bu sefer nedense kötü geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

quote:

Fem 3'lü 1. deneme

Tr 1y
    Mat 1y
    Fen 1y(1 kimya)
    Sos 4y(4 tarih)

Aslında tarihim iyidir. Genelde 2y'ı geçmez; ama bu sefer nedense kötü geldi.

neyse dostum kafaya oynuyorsun galiba .. bu netlerle fizik tedavi tıp rahat gelir..

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.