Şimdi Ara

2012 VOLVO S80 1.6 D2 POWERSHİFT Mİ 2012 AUDİ A4 MÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volegeözelvolvoservisi

far camlarının kenar köşelerinde çatlak varmı ? arka havalandırma tapaları takılımı?bu kısımlarda herhangibir sorun yoksa cam ve kasa arasındaki izolasyonda sıkıntı vardır...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Servis her iki farı da orijinaliyle değiştirdi. Ancak belli bir müddet buğulanma yine devam etti. Sonrasında tekrar gittim bu sefer izolasyon yaptık içine su giremez dediler. Ama bu aralar çok soğuk havalarda farın altlarında az miktarda buğulanma oluyor ama sonra geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [Caty]

Hayırlı olsun hocam

Çok teşekkür ederim inş sağolun

• Arkadaşlar aldığım gündem bu yana şu ana kadar 630 km yaptım. Yakıt tüketimi yol bilgisayarında 7.7 olarak görünüyor. Ve kalan yakıt tüketimi 300 km yazıyor. Arabayı sakin kullandım ama bir depo ile 1000 km çok rahat yakalanabilir. Aldığım ilk gün fulledim 305 tl tuttu. Deposunun 75 lt olduğunu bilmiyordum biraz şaşırdım:) içinde de 5 tl vardı yani yaklaşık 330 tl ye fulleniyor. 330 tl ye 1000 km yapmak bana tüketim açısından iyi geldi, özellikle de 1.6 motor ve arabanın ağırlığını da göz önüne alırsak gayet iyi.

Powershift şanzıman çok başarılı. Vites geçişlerini hiçbir şekilde hissettirmiyor. Ve vites geçişleri kısa. Tam otomatikten neredeyse hiçbir farkı yok.

Arabayı aldıktan sonra c180 binen arkadaslarım takas teklifinde bulundular:) çok beğendiler:) 2012 c180 fascination kullanan bir arkadaşım şu an ciddi şekilde aracını s80 ile takas yapmayı düşünüyor.

Kendi düşünceme gelince; s80 gerçekten çok başarılı. Ses yalıtımı ve izolasyonu çok iyi. Hele ki ses sistemi konserdesiniz izlenimi veriyor. :) ayrıca 1.6 motor olmasına rağmen performansı beni ziyadesiyle tatmin ediyor ve hiçbir sıkıntı yaratmıyor.

Aracın konforu tahminlerin çok ötesinde. özellikle deri döşemeleri çok kaliteli. araç inanılmaz derecede konforlu. Önceden Mercedes e serisi bir arabamız vardı babamın. Şimdi ikisini mukayese ediyorum ve hiçbir fark bulamıyorum.

GÖNÜL FERAHLIĞI İLE SÖYLEYEBİLİRİM. İYİ Kİ VOLVO TERCİH ETMİŞİM. C180 ALIP YA DA BMW 3.16-3.20 ALSAYDIM VE VOLVO KONFORUNU TATSAYDIM İNANILMAZ DERECEDE PİŞMAN OLURDUM.

Bazı arkadaslar volvo kalitesini herkes bilmez demişti. Evet kesinlikle doğru söylüyor 14 Şubat'tan beri volvo fanatiği oldum adeta:) araç gerçekten kaliteli. Herkese tavsiye ediyorum.

İNŞ VAKİT BULDUĞUMDA FOTOLARI YÜKLEYECEĞİM.

• Güle güle kullanın.. aile de manuel versiyonu var. Gerçekten çok başarılı..

Orijinalden alıntı: efthio

Güle güle kullanın.. aile de manuel versiyonu var. Gerçekten çok başarılı..

teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: canvarol

Güle güle kullanın çok güzel bir araçtır ve fiyatı çok uyguna gelmiş ona şaşırdım.

teşekkür ederim. gerçekten çok uygun fiyata aldık, 2012 yılı sonu almamızın büyük etkisi oldu

far camlarının kenar köşelerinde çatlak varmı ? arka havalandırma tapaları takılımı?bu kısımlarda herhangibir sorun yoksa cam ve kasa arasındaki izolasyonda sıkıntı vardır...

Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum. Son zamanlarda koltuktan ya da vitesin olmuş olduğu konsolden (yerini tam olarak tespit edemedim daha doğrusu anlayamadım) araba çalışırken ve seyir halindeyken çıt çıt şeklinde sinyal sesini andırır sesler duyuyorum özellikle de bozuk yollarda. Arabayı servise götürdüm ve servis elemanı ile birlikte test sürüşü yaptık sesin koltuktan geldiğini söyledi. Koltuk aksamlarına yağlama yaptılar ama çok da bir etkisi olmadı hala ses devam ediyor. Ancak ilginç olan servis yetkililerinin sesin koltuktan geldiğini söylemelerine rağmen araç durduğunda veyahut motoru durduğumuzda bu ses hiçbir şekilde gelmiyor. Koltuğu sallıyorum yine ses gelmiyor. Ancak çalışırken ne hikmet ki bu sesi müteaddit defalar duyuyorum. volvolarda hiç böyle bir şikayetle ile karşılaştınız mı? Servis araca bilgisayar da bağladı ama herhangi bir arıza tespit edemedi. Ayrıca izah ettiğim gibi ses sürtünmeden ya da gıcırmadan ziyade sinyal sesi gibi mekanik bir sesi andırıyor sanki birşey yerine girip çıkıyormuş gibi.

• patronumda siyah 2012 s80 var. manuel viteste 37 kuruş yakıyorum diyor adam ve araba 1.7 ton

v40'ı da inceleseydiniz keşke. Sportif hatları ile çok güzel bir otomobil..

Hangi bayiiden aldınız aracı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: nurigokleman20

quote:

Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum. Son zamanlarda koltuktan ya da vitesin olmuş olduğu konsolden (yerini tam olarak tespit edemedim daha doğrusu anlayamadım) araba çalışırken ve seyir halindeyken çıt çıt şeklinde sinyal sesini andırır sesler duyuyorum özellikle de bozuk yollarda. Arabayı servise götürdüm ve servis elemanı ile birlikte test sürüşü yaptık sesin koltuktan geldiğini söyledi. Koltuk aksamlarına yağlama yaptılar ama çok da bir etkisi olmadı hala ses devam ediyor. Ancak ilginç olan servis yetkililerinin sesin koltuktan geldiğini söylemelerine rağmen araç durduğunda veyahut motoru durduğumuzda bu ses hiçbir şekilde gelmiyor. Koltuğu sallıyorum yine ses gelmiyor. Ancak çalışırken ne hikmet ki bu sesi müteaddit defalar duyuyorum. volvolarda hiç böyle bir şikayetle ile karşılaştınız mı? Servis araca bilgisayar da bağladı ama herhangi bir arıza tespit edemedi. Ayrıca izah ettiğim gibi ses sürtünmeden ya da gıcırmadan ziyade sinyal sesi gibi mekanik bir sesi andırıyor sanki birşey yerine girip çıkıyormuş gibi.

Dostum halen memnun musun aractan bu sorunlar pek yakismiyor s80 e. Volvonun en onemli araci ama ordan burdan ses gelmesi falan bence c180 baksaydiniz daha iyiydi. Ayrica volvonun suspansiyonlar cok sert diye biliyorum. Nasil cok konforlu? Tumsek cukurda sikinti olmuyor mu?

• Volvo s 80 oldukça güzel bir araç.Tek sorun 1.6 dizel motor kasayı yeterince iyi taşıyor mu?Onun dışında herşey mükemmle.Hayırlı olsun...

Orijinalden alıntı: Hummer58

quote:

Orijinalden alıntı: nurigokleman20

quote:

Dostum halen memnun musun aractan bu sorunlar pek yakismiyor s80 e. Volvonun en onemli araci ama ordan burdan ses gelmesi falan bence c180 baksaydiniz daha iyiydi. Ayrica volvonun suspansiyonlar cok sert diye biliyorum. Nasil cok konforlu? Tumsek cukurda sikinti olmuyor mu?

Araçtan çok memnunum konfor anlamında hiçbir problem yok. Ses konusuna gelince problem emniyet kemerinin vites konsolüne temas etmesinden kaynaklanıyormuş. Neyse ki problem çözüldü. Farın buharlanması problemi de kendiliğinden sona erdi. Sanırım mumlama ile alakalıydı.

Yukarıda da belirttiğim üzere araçtan çok memnunum. bir daha başa dönsek yine volvo s80'ini tercih ederdim. c180 tavsiyesinde bulunmuşsunuz. c180 alıp bu aracı görseydim çok pişman olurdum. Çünkü s80 sınıf olarak hem c180den üstün hem de volvonun sedan kasasındaki en iyi arabası. Arabaya bindiğinizde kendinizi güvende hissediyorsunuz. Özellikle city safe ve kör nokta (BLİS) özellikleri volvonun güvenlik anlamında diğerlerinden üstünlüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca dizel ve otomatik bir araca biniyorsunuz. 2800 km yol katettim. yol bilgisayarında ortalama şu an 7.6' litreyi gösteriyor ki bu da gerçekten ağırlığı ve sınıfına göre ekonomik bir değer.

volvo s80 = Güvenlik + konfor + üst sınıf + ekonomik herkese tavsiye ediyorum.

C180 almak için en az 100 bin tl vermeniz gerekiyor. Sınıf olarak s80 den aşağı kategoride. Benzinli ve otomatik bir araç. ortalama şehir içinde yakıt tüketimi neredeyse 9 litreyi aşabiliyor. Bu aracın kokpit içerisinde kullanılan malzeme kalitesiyle mercedesin diğer modellerindeki malzeme kalitesi arasında kalite farkını görebiliyorsunuz.

Herkesin araçtan ne beklediği çok önemli.

Ben şahsen aracımın güvenli olmasını, ekonomik olmasını, lüks olmasını ve sınıf olarak da üstlerde olmasını istediğimden Volvo s80ini tercih ettim ve de memnunum.

C180 daha çok mercedes marka araba almak için düşünlebilr. yoksa volvo s80den üstün olabilecek başka hiçbirşeyi yok. ne ekonomik açıdan ne de volvo s80deki rahatlık açısından.

Volvo s80 almak gibi bir seçeneğim olmasaydı. C180 alacağıma aynı fiyata bir ya da 2 yıllık 2. el bir audi a4 ya da bmw 3.20d alırdım. hem 1.6 benzinli otomatik araca bineceğime 2000 motor dizel otomatik bir araca binerdim.

BANA GÖRE BİR SIRALAMA YAPSAK HER NE KADAR AYNI SINIFTA OLMASALAR DA ŞU ŞEKİLDE OLURDU.

1- VOLVO S80
    2- VOLVO S60
    3- BMW 3.20d
    4-AUDI A4
    4-

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

patronumda siyah 2012 s80 var. manuel viteste 37 kuruş yakıyorum diyor adam ve araba 1.7 ton

v40'ı da inceleseydiniz keşke. Sportif hatları ile çok güzel bir otomobil..

bende v40ı beğeniyorum gerçekten farklı ve güzel bir araç. Ancak sedan düşündüğüm için v40ı hiç bir zaman planlarımda olmadı.

Orijinalden alıntı: one man one engine

Volvo s 80 oldukça güzel bir araç.Tek sorun 1.6 dizel motor kasayı yeterince iyi taşıyor mu?Onun dışında herşey mükemmle.Hayırlı olsun...

1.6 dizel motor s80 için yeterli. Ben bugüne kadar çekişte hiçbir problem yaşamadım. Hatta bir çok 1.6 motor benzinli araçlardan çok daha iyi. Ancak yüksek performans bekleyenler için yetersiz. . Onlar için 2.0 motor ya da 2.4 motor tercih edilmeli. Ama 1.6 ortalama olarak s80e yetiyor. Dediğim gibi ben gayet memnunum. ortalama bir sürücüyseniz 1.6 sizi tatmin edecektir. Ayrıca bandrolü daha düşük ödeyecek, ve arabayı alırken daha az vergi vereceksiniz. Zira 2.0 motorların fiyatları 1.6 dan epey yüksek.
  • O yasta volvo en son secim olmali. Bmw 3.20d tek arac size. Baska bir onerim ise yurutebileceksen eger 2. El 2004-2005 model Range Rover Vogue veya Porsche Cayanne. Ortalama 75-90 bin tl arasi fiyatlari degismekte bu araclarin. Fiyatlari uygun prejtisi ust duzey araclardir.

Orijinalden alıntı: emryrgc

O yasta volvo en son secim olmali. Bmw 3.20d tek arac size. Baska bir onerim ise yurutebileceksen eger 2. El 2004-2005 model Range Rover Vogue veya Porsche Cayanne. Ortalama 75-90 bin tl arasi fiyatlari degismekte bu araclarin. Fiyatlari uygun prejtisi ust duzey araclardir.

Altina imzami atarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O yasta volvo en son secim olmali. Bmw 3.20d tek arac size. Baska bir onerim ise yurutebileceksen eger 2. El 2004-2005 model Range Rover Vogue veya Porsche Cayanne. Ortalama 75-90 bin tl arasi fiyatlari degismekte bu araclarin. Fiyatlari uygun prejtisi ust duzey araclardir.

2004-2005 Range veya Cayenne oto elektrikçilerle ahbap olmak için iyi araçlar.

Alması kolay, yürütmesi zor makineler bunlar, tabiri caizse ancak ''hastasına'' gider.Araştıran adam, cebini düşünen adam yanına yaklaşmaz bu otomobillerin.İkinci araç olacaksa, keyif için kullanılacaksa eyvallah.Diğer türlü aylık temizinden bi kira parası götürür.

3.20d de S80 ile aynı kefeye konulamayacak bir otomobil.

3.20d performans, sürüş keyfi, yol tutuş, üst düzey motor&şanzıman uyumu vadederken S80 1.6D bunları es geçip konfor, geniş iç hacim, üst düzey kalite ve bol donanım sunuyor.

İki farklı kutup.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

2004-2005 Range veya Cayenne oto elektrikçilerle ahbap olmak için iyi araçlar.

Alması kolay, yürütmesi zor makineler bunlar, tabiri caizse ancak ''hastasına'' gider.Araştıran adam, cebini düşünen adam yanına yaklaşmaz bu otomobillerin.İkinci araç olacaksa, keyif için kullanılacaksa eyvallah.Diğer türlü aylık temizinden bi kira parası götürür.

3.20d de S80 ile aynı kefeye konulamayacak bir otomobil.

3.20d performans, sürüş keyfi, yol tutuş, üst düzey motor&şanzıman uyumu vadederken S80 1.6D bunları es geçip konfor, geniş iç hacim, üst düzey kalite ve bol donanım sunuyor.

İki farklı kutup.

Yinede tercih edilebilecek araclar. İkinci arac olayina pek katilmiyorum temiz ikinci el olmasi kaidesi ile sorunsuz binilir. Masrafi cok olur ama range rover kullanmanin hazzi baska. 3.20d'de vs yok bu haz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.