Şimdi Ara

2012 Transit Connect t220s Cam Açtırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Arkadaşlar camları actirdim.Gayet güzel ve orjinale yakin oldu.Sorularimin cevaplarini aldim, geriye döşeme ve koltuk kaldı.Bagaj havuzunu açtırarak koltuk atmayı düşünüyorum direk montajlanan modelleri beğenmedim.Bagaj tourneo ya göre arka yolcu ayak boşluğunu düzleştirmek amacıyla platform atılmış.Sanayide arastirmalarim sürüyor...

Yabancı forumdan bulduğum bahsettiğim platform bu

Camları takmak için sacı dekupaj testere ile kestiler :)

Resime belirttiğim yeri parlak siyah folyo ile kaplamayı düşünüyorum.Ayrıca abartısız cam filmi yaptıracağım.

Arka tarafa da siyah folyo yaptırsam nasıl olur?İtici olur diye çekiniyorum

Önceki hali bu (ilk resim alıntı)

Herkese simdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 12 Eylül 2017; 13:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam bende focus kullanıyorum bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim ;

1- Fikrimce sizin elinizdeki anahtar yedek anahtar. eğer kumandalı bir anahtar yaptırırsan otomatik kapıları ve ayrıca camları açıp - kapatabilirsin.Serviste bu anahtarlar genelde 1.000 tl falan oluyor.Kasko varsa ordan ücretsiz temin edebilirsin.Yılda bir kere cam ve anahtar hakkın var.Sanayide ücreti bilmiyorum.

2-Cd çaların üzerindeki tuşlar standart oluyor . Yani fabrikadan öyle çıktığı için bt varmış gibi görünüyor fakat muhtemelen aracında bt yok. Benim focus titanium x fakat bende de yok.Aracı ilk aldığımda çok uğraştım fakat o özelliğin olmadığını , teyplerin fabrikadan bu şekilde çıktığını öğrendim.

3- ücüncü sorunun cevabını bilmiyorum fakat bu aracı satıp camlı bir araç alman hem orjinallik hemde kullanım açısından daha iyi olacaktır. çünkü bu işin birde ruhsat kısmı var. Yapacağın masrafın epey fazla olabileceği kanaahatindeyim.

• size yedek anahtarı vermişler. asıl anahtarında uzaktan kilit açma kapama var.

• Van tipi ticari araçları hususiye çevirme işi 2007 yılında bitti. Yani proje ile cam açtırıp husisi işler için kullanamazsınız aracı. Kullansanız bile polis bağlar.
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi elimdeki yedek anahtarmis.Arac menüsünde uzaktan kitleme ile ilgili biseyler gördüm.Sanirim sanayide merkezi kilite alarm gibi bisey taktiracagim.

Titanium x de yoksa bunda olmasına ihtimal vermiyorum :)

Arastirdim cam actirmak hafif kusur geçiyormuş.Dün camlari actirdim 2 saat surmedi bile. Sıkıntı yaparlarsa proje vs ile çözeceğim.Elbette orjinalin yerini tutmaz fakat araç hatasiz ve km orjinal 55 bin civarinda.Mal edecegim fiyata orjinal camlisini veya eli ayağı düzgün 2012 model bi arac almam çok zor.

İlginiz için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Sanırım takip edilmeyen bir karar çünkü şimdiye kadar hiç bir bağlama olayı duymadım okumadım, belki denk gelmemiştir bana :) .Ayrıca araç ticari fakat kullanım amacı ticari değil hususi yazmakta.Sanırsam ticari kullanım için olursa belge vs istiyor ama kesin bilgi sahibi değilim.Belki koltuk attıktan sonra 5 kişi giderken ruhsatta yazan 2 kişilik yazısından dolayı (normal 5 kişilik araca 7 kişi binilmiş gibi) sıkıntı çıkarmaları.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 12 Eylül 2017; 11:41:27 >
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    Belkide ben yanlış biliyorum, çünkü Palio, Corsa gibi camsız Van araçlarda dediğim geçerli. Sizde hususi yazıyorsa farklı bir mevzuat olabilir.
  • Anahtar orijinal olabilir.
    Boş focus 1 lerin anahtarıda böyledir. Yedeğinde logo olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç menüsünde uzaktan kumanda ile kitlemeyle ilgili bişeyler buldum.Elimdeki anahtar yedek (veya sonradan çıkarılmış) , velhasıl uzaktan kitlemenin olduğunu anahtarının- kumandasının olmadığına kannat getirdim.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.