Şimdi Ara

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.814
Cevap
31
Favori
211.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web browser dan video izleyebiliyor musunuz? bellek hatası veriyor bende
  • Merhaba arkadaşlar Bende 46 HX850 aldım. İzmir Gold'tan 3499 TL ye Paraf kart 150 TL indirim ve 18 taksitle son kalan kutulu Tv yi ben aldım. Allah ım olmayanlara daha güzellerini nasip eğlesin inşallah. Gold'ta aylardır fiyat 3999 TL yazıyordu kutulu vardı ama fiyat hiç inmiyordu. Bir kez daha sordum bu sefer 3499 TL deyince birde Paraf kart indirimi vs almaya karar verdim. Yoksa HX 820 alacaktım onuda 2890 TL ye bırakmışlardı Sony Center'da.
    Velhasıl kelam HX850 ile alakalı en iyi görüntü ayarları için yardımınıza ihtiyacım olacak kurulum yarın yapılacak hayırlısıyla şimdiden yardımlarınızı bekliyorum.
    Buarada gözlük olarak TDG-BR50 alıcam sanırım 85 TL ye buldum. Uygun mudur? Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar başlık ölmüş resmen. Herkes HX850 lerini sattı mı hayırdır?
    Buarada 3D ayarlarını nasıl yapabilirim menüde? Birde favori görüntü ayarlarınızı paylaşırmısınız? Bazı arkadaşlar yardımcı oldu ama Tv kullanıcıları neder onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@tolga

Sen o bahsettiğin renkleri ne için izlemek istiyorsun??

++

@rainbow

750 de olabilir,öncelikle git bir incele derim sana

Ya da piyasanın en iyi F/P panelini istersen ve sanırım hala bulunabiliyor o zaman Phil den 46/5507 al
    sana 2 kağıda mal olur! artı gözlük alırsın ama bazı yerler sanırım promosyon filan deyip 1/2 tane veriyorlar!

hocam suan için 2000 tl civarı en iyi F/P cihazı tavsiyeniz halen bu mudur ?

yeni evlenecegim gez gez bi hal oldum bi el atabilir misin hocam ? (benim için Önemli olan SD ve HD yayınlar ve usb ile film izletme stabilitesi)

Şu ikisi var

birincisi --> TOSHIBA 46TL933G 1819 TL http://www.arabulvar.com/toshiba-46tl933g-smart-3d-led-tv-/?pr=483969

ikincisi --> Philips 46PFL5507K 1799 TL http://www.electroworld.com.tr/p/philips-46pfl5507k-12-46-smart-3d-led-tv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 26 Haziran 2013; 23:43:16 >

• Sony'nin 3D Demo görüntülerini edinmiş olanınız var mı arkadaşlar yada bu konuda bir bilgisi olan? Net üzerinden diğer markaların demolarına ulaşılabiliyor biliyorsunuz..
  • Ankara cepa sony centerda teshir 40hx850 2300 du.goruntu olarak w905 ve w 805ten daha guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa*

merhaba
    55hx 850 alarak aranıza katıldım tv henüz kurulmadı
    merak ettiğim bu tv ile birlikte usb portundan klavye ve mause kullanılabilrmi ?

sıkıntılı bir durum.
    bende araştırıyorum, şuaralar logitech k400 modeli var birçok yerde,
    sony nin bazı modellerinde sadece klavyesinin çalıştığını biliyorum, bazılarında ise hiç çalışmıyor.
    çin malı diyebileceğimiz bazı klavyeler var ama denemeden alma derim.

sony centera gittim satış elemanına klavye deyince, öyle bişey hiç duymadım cevabını alınca tamam sorun yok dedim ve çıktım

O sony centerda çalışan elemana bu fotoyu yollayın en azından öyle bişeyin varlığından haberi olsun

2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: reyta
    quote:

merhaba
    merak ettiğim bu tv ile birlikte usb portundan klavye ve mause kullanılabilrmi ?

sıkıntılı bir durum.
    bende araştırıyorum, şuaralar logitech k400 modeli var birçok yerde,
    sony nin bazı modellerinde sadece klavyesinin çalıştığını biliyorum, bazılarında ise hiç çalışmıyor.
    çin malı diyebileceğimiz bazı klavyeler var ama denemeden alma derim.

sony centera gittim satış elemanına klavye deyince, öyle bişey hiç duymadım cevabını alınca tamam sorun yok dedim ve çıktım

O sony centerda çalışan elemana bu fotoyu yollayın en azından öyle bişeyin varlığından haberi olsun
     2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)
    hocam
    model, fiyat, nereden alındığı hakkında bilgi verirseniz forumda araştıranlar da yararlanır.

• arkadaşlar merhaba, sanırım bu ürünü teşhir'den alacağım. sizce sony center'dan mı almak daha güvenli olur yoksa teknosa tarzı tekno marketlerden mi? tabiki gözle inceleyip öyle alacağım ama yine de fikir olsun diye soruyorum
  • yeni güncelleme geldi sanırım...
  • Evet güncelleme geldi.
    Akşam yaptım.
    Paket ne içeriyor bakmak lazım.
  • Bir arkadaşım Hx850 aldı,Tv'yi test edelim istedik bunun içi ölü pixel testi ve banding testi yaptık temiz çıktı.Sonra clouding testi için arka ışığı max açtık,led aydınlatmayıda standart yaptık,kontrast yüksekte,siyah full hd bir resim indirdik bilgisayarına ortam zifiri karanlıktı.Resimi açınca simsiyah gözüktü fakat resim üzerinde fareyi oynattıkça farenin geçtiği yerler beyazlıyor bu normal mi.Birde örneğin filmlerin başlarındaki siyah açılış sahneleri simsiyah orada sorun yok,ama mesela çalışmayan bir hdmi slotunu açınca panelin genelinde siyahlık yok sanki bir lacivertlik söz konusu.Hangisi bize clouding'de doğruyu söyler?
  • Arkadaşlar HX850 de favori görüntü ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
  • Beyler tatlı fiyata "teşhir" 40/46 bulursanız bir haber salın buradan ltf+
  • albani kullanıcısına yanıt
    pm üstat
  • quote:

merhaba

bildiğim kadarı ile kullanılmıyor....2 gün önce yeni Yazılım geldi...şu anda en son sürüm ; PKG1.920EUA sürümü

belki Klavye & mouse meselesinide çözmüşlerdir....bir ara vakit bulursam deneyeceğim.
  • quote:

Beyler tatlı fiyata "teşhir" 40/46 bulursanız bir haber salın buradan ltf+

valla bende 5-6 aylık bir 55hx850 var,
    2013 panasonic plazmalar gelince elden çıkarır plazmaya dönerim diyordum ancak panasonicin üst segmentte 60" ten küçük modelleri getirmeyeceğini öğrenince vazgeçtim.
    hx850 ye devam
  • quote:

Beyler tatlı fiyata "teşhir" 40/46 bulursanız bir haber salın buradan ltf+

Üstad HX 850 için favori görüntü ayarın var mı? Tavsiyen varsa müsait olunca yazarsan sevinirim.
  • arkadaşlar selam, 55" ile ben de aranıza katıldım. 3D gözlük için bir sorum olacak. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Canada'dan bir arkadaşım gelecek, ve aşağıdaki linkteki gözlüğü getirtebilirim. TR'ye göre hesaplı ama gözlük hakkında bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/sony-sony-3d-glasses-tdgbr250b-tdgbr250b/10169598.aspx?path=b857aa69375dd7ed6c785610d9001c50en02&SearchPageIndex=2

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

arkadaşlar selam, 55" ile ben de aranıza katıldım. 3D gözlük için bir sorum olacak. Hangi modeli kullanıyorsunuz? Canada'dan bir arkadaşım gelecek, ve aşağıdaki linkteki gözlüğü getirtebilirim. TR'ye göre hesaplı ama gözlük hakkında bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/sony-sony-3d-glasses-tdgbr250b-tdgbr250b/10169598.aspx?path=b857aa69375dd7ed6c785610d9001c50en02&SearchPageIndex=2

Söylediğiniz Modeli ben kullanıyorum, zaten Türkiye'de Sony 3D gözlük olarak bir tek bu Model satıldı, ama artık Stoklarda kalmadı,

Fiatı güzel / 100 TL..bence alın.

Gözlük seyrederken baş ağrısı yapmıyor ancak şarjlı olduğundan kullanmadığınızda şarjı bitiyor...tam film seyredecem diyorsun , bir bakıyorsun şarjı bitmiş...TV'ye USB 'den bağlanarak şarj ediliyor - 10-15 dakikada doluyor...

2013 senesi başlarında SONY'nin daha yeni bir 3D gözlük Modeli geldi...şu anda Sony Bayilerinde satılıyor ama oldukça pahalı.

Arkadaşınıza şu gözlüğün fiatını sorabilir misiniz ? ( en son çıkan Model - henüz Türkiye'de yok)

Sony TDG-BT500A Aktif 3D Gözlük

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.