Şimdi Ara

2012 opel astra hb vs 2012 jetta vs 2012 focus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astranın dizelinin (1.3) performansı pek iyi değil 14 saniyelerde geziyordu 0-100'ü 1.4 turbolusunu test ettim,gayet cuk oturmuş araca ayrıca sedan olanı çok albenili 13 santimetre daha uzun Hatchback olanından.

benim diğer en güçlü alternatifim ise i30. focus ve jetta iç tasarımdan kaybediyor.
  • Üstad bi yardımcı olabilirsen çok makbule geçer.şu yeni makyajlı astra piyasaya cıkmadan nettetanıtılırken motorlarda değişiklikler yapıldığı yazmıstı.halen de yazıyor. 1.4 turbo 200nm tork 220torka,,1.6 180 hp de 200 beygire çıkarılarak yuzde 13lerde tasarruf sağlandığı yazmıslardı.nasipse ben 1.4t alıcam aralık ayında. bu aracta 200nm tork 220nm overboost sayesinde ve anlık oluşuyor ara vites geçişlerinde daha fazla tork daha fazla tasarruf amacıyla.bu özellik makyajlı kasalarda olduğnu nasıl anlıcaz?bayilerdekiler bilmiyorlar böyle bişe.önceki motorları mı satıyorlar hala makyajlı kasayla?bi yardımcı olursanız cok makbule gececek.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.