Şimdi Ara

2012 opel astra hb vs 2012 jetta vs 2012 focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese selamlar.2012 model araç almayı düşünüyoruz bugün jetta için gittik 4 ay sıra varmış ve 2013 ne olacağı belli olmadığı için sırada veremiyorlar.başka bayilere yönlendirebiliriz dediler.opel e ise bakmadık.opel tip olarak hoşumuza gitti jetta nın da 1.2 motoru yakıt tüketimi ve performans açısından soru işareti yarattı.opel astra hb de 1.4 düşünüyoruz.ama yokuşlarda çekmiyor diyorlar.focus ta gözümüze güzel geldi.ama motor kullanım açısından hiç bilgim yok.sizin önerileriniz ve görüşleriniz nedir.arabalardan kullanan kişiler varsa yorumlarını eksik etmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 3 Ağustos 2012; 19:00:27 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • arkadaşlar ELANTRA da eklendi alternatifleri bir yardımcı olalım hadi ya..
    Focus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Astra 1.4 dediginiz Turbo 140HP sanirim? Bu arac icinmi yokusta cekmiyor dediler? :)

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focusun donanım seviyesi ve motoru ne olacak.?

astra 1.4 motor olacak bütçe mühim değil sıfır yada ikinci eli de olabilir.fiyatına göre insignia 2010 modelleri de olabilir belki.hangisini neden önerirsiniz neden önermezsiniz belirtirseniz çok iyi olur.
  • daha dusuk tork daha dusuk beygirli araclar daha agir olmasina ragmen cekerken 1.4 t arac nasi yokusta cekmiyormus? bizim insanimizin cekme kavramini cok merak ediyorum. sanirsin herkesin ilk arabasi maserati

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Astra 1.4 dediginiz Turbo 140HP sanirim? Bu arac icinmi yokusta cekmiyor dediler? :)

Hakikaten 1.4 T yokuşta mı çekmiyormuş

Jetta Highline olacaksa alınabilir ama bence VW in uzun zamandır ürettiği iç mekanı en kalitesiz otomobil dış tasarımına birşey demiyorum oldukça güzel fakat iç mekan kalitesizliğini FANATİK olmayan çoğu insan anlayabilir

Benim tercihim bu araçlar içinde Astra 1.4 T olurdu , bütçeniz tam olarak ne kadar 50-55 bin liraya kadar çıkacaksanız hepsini boşverin D segmentine yönelin..

• Astra 1.4 T 140bg 'de çekmeme gibi bir problem çıkmaz belki 1.3dizeli hakkında söylenenler aklınızda kalmış olabilir....Benzinliyse jetta,astra dizelse focus,jetta alırdım ben....
  • astra 1.6 edition modeli şehir içi 8.3lt ve 11.7sn hızlanma..jetta 7.1lt ve 10.9sn hızlanma.benim için uzun vadede yakıtta önemli ve iki aracında baz modelini düşünüyorum.astra 1.6 motorla cruze dan sonraki en yavas arac.ne önerirsiniz tavsiyeniz nedir?
  • o 1.4 turbo 140 hplik astraya yokuş çıkmıyor diyen arkadaşı acil doktora gösterin hocam.

o saydığınız 1.2 jetta , 1.6 elantra , 1.6 focusdan çok daha iyi performansa sahip 1.4 t astra j.

bence gayet iyi gidiyor

daha ne olsun

millet sanki ferrari sürüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.