Bu Arada Kd bot yalan oldu gibi gözüküyo bi çözüm bulmak lazım =)
quote:
Orijinalden alıntı: _Discursive
Media.pk2 indirdim hata verdi , fw ne oldu ?
Jangan; SultanS Bandit; SPY Hotan; VANITY
hangi mbot versiyonu çalışıyor serverda ?
media.pk2 indirdim damaged hatası veriyo , çözümü bilen varmı clienti indirmek zorunda kalmıyım ?
kd bot çalışıyomu?
quote:
Orijinalden alıntı: _Discursive
media.pk2 indirdim damaged hatası veriyo , çözümü bilen varmı clienti indirmek zorunda kalmıyım ?
Yeni clienti indirdikten sonra, mediapk2'yide indirmen lazım. Onu sonra sro'nun içine at. Bu arada oyundan çıktıktan sonra eğer ayarların gidiyorsa. Eski settings dosyanı yenisinin içine at.
quote:
Orijinalden alıntı: splendour.rrr
hangi mbot versiyonu çalışıyor serverda ?
vsro versiyornu çalışıyor. Eğer açamadıysan, şu yolla git; Launcher'ı aç. Hemen ardından mbotu aç, launcherı kapatma ve oyundasın
Bu arada yeni clientin ilk sun itemi bana düştü ;
Asil Önemli Olan Kd-bot Uptageden sonra loederi hata veriyo artik herkezin umudu yeni sox sistemi =)
Oyundan pm atabilir misiniz, bende başladım bugün nickim Tujue
yeni media pk 2 yi bulamıyorum verdiğiniz link silinmiş
Bu arada bir client daha geldi siteye 1.204 diye sorunsuz clıent felan yazıyordu bunu indirmeye basladım bende .
bende sadece bu serverda gereksiz bir lag oluyor neden çözemedim başka kimsede de yok
quote:
Orijinalden alıntı: splendour.rrr
bende sadece bu serverda gereksiz bir lag oluyor neden çözemedim başka kimsede de yok
1 aydır oynuyorum, 1 kere lag gördüm oda 1 hafta önce ddos attacktan.
Bu arada 7 billiona sun chest aldım
anlayamadım gitti başka bir serverda da oynuyorum ama orda ne lag ne düşme sorunu varken burda hem lag var hemde düşme sorunu :s yeniden clientı indirsem bir işe yarar mı ki
Beyler öncelikle herkese kolay gelsin.Bu oyunun çift char açma proğramını nerden indirebiliriz.Bilen varsa bir zahmet link verebilirmi ?
Nick: _ToXiC_
Yeni kdbot için ve multiclient için laoder oyunun kendi forumunda mevcuttur
link verebilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Yeni kdbot için ve multiclient için laoder oyunun kendi forumunda mevcuttur
Teşekkür ederim.
Tam olarak kaçta açılcak 4-5 saatlik bakım dendi hala kapalı :)
quote:
Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
quote:
Orijinalden alıntı: X|ETRaM
Bugün server da bir sıkıntı var. Bir problemi çözmeye çalışıyorlar.....
Sayın mimarım sizi buralarda görmek ne güzel
Ben Merzifonlu yogunluktan dolayı offlineım
sendemi buralardasın ? :)
Arkadaşlar elimde 2 mbot üyeliği var.Ortak olmak isteyene ortak olurum karşı tarafın 1 ay mbot yenilemesi şartıyla ya da almak isteyene birini verebilirim ben kalan üyeliğe 1 aylık yenileme yapmak şartıyla.