Şimdi Ara

2012 Model ve üstü Citroen C4 ( Bütçe max. 38000-44000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Boyum 183, hb araçlar bana çok boğucu geliyor veya koltuğu çektiğimde arkaya oturanların bacakları sıkışıyor.

Ablamın peugeot 206'sında, daha önce kullandığım 207 ve test sürüşüne çıktığım Seat Ibıza 1.0'da aynı boğuculuğu hissettim.

İlk aracım olacak, aslında işten eve, evden işe olacak ama yazın İstanbul Sakarya veya akşamları işim oldukça yani günlük ortalama 10-30 km arası kullanımım olacak.

Benzin konusunda çok çekindiğim için dizel düşünüyorum.

Hep sedan araç bakarken 2012 model ve üstü citroen C4'ler dikkatimi çekti.

Hem Leon kadar geniş gibi hem de tip olarak içime sindi açıkçası.

Merak ettiğim birkaç sorum var;

1) Otomatik şanzımanıyla ilgili ne iyi ne kötü karışık yorumlar var / ben manuel tercih ediyorum zaten,
    2) Daha önce C3 kullandım, araba havada gidiyor gibiydi, yani hiç güven vermiyordu ve ufak hızlarda bile çarpsam araba katlanıcakmış hissi vermişti. C4 de böyle mi yoksa daha sağlamve ağır hissettiriyor mu? (Test sürüşü için araştırıyorum)
    3) Dizel tercih ettiğim için yıl, km, fiyat ve ilk aracım olacağı için kaza, boya, değişen kıstaslarım nasıl olmalı? (15-20.000 nakit, üstü için kredi çekmeyi düşünüyorum. (taşıt kredisi avantajı için aracın 5 yaşını geçmemiş olması gerekiyor sanırım)

Örnek olarak aşağıdaki araç, ilk bakışta mantıklı geliyor. Boya, değişen yok demişler (tramer kaydına bakmadım)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-citroen-c4-1.6-hdi-attraction-72.000-km-de-beyaz-330017057/detay

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Başka model tavsiyeniz olursa, mümkünse detaylı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• İlanda ki araç pahalı.Comfort olanlara bak.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-full-plusfull-boya-yok-degisen-yok-80bin-kmde-328217671/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

İlanda ki araç pahalı.Comfort olanlara bak.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-full-plusfull-boya-yok-degisen-yok-80bin-kmde-328217671/detay

Yorum için teşekkür ederim, sizin attığınız linkteki araç hem hasar kayıtlı hem yarı otomatik. Tam olarak neye göre benim attığım linkteki gibi (fiyat, km ve hasar bakımından) araçlardan daha iyi olduğu kanısına varıyorsunuz? Araştırmalarımı ben de ona göre yapmak için soruyorum.

Otomatik araç da kullanıyorum ama tercihim manuel. Hele ki bu aracın otomatik şanzuman sistemi eleştirilmişken...

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata VTi alınır , aşık olunur diğer konuda cevapladım ;)

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz linkteki araç C4 dizelin en donanımsız serisi arka camları manüel motoru 90 beygir daha bir çok özellik yok.Comfort serisi var bu fiyatlara Attraction için pahalı.İnternetten bakabilirsin comfort ve Attraction arasındaki farklara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

Sizin verdiğiniz linkteki araç C4 dizelin en donanımsız serisi arka camları manüel motoru 90 beygir daha bir çok özellik yok.Comfort serisi var bu fiyatlara Attraction için pahalı.İnternetten bakabilirsin comfort ve Attraction arasındaki farklara.

Çok teşekkürler, bu konu ve diğer konudaki yorumlarla düşüncelerim baya netleşti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.